Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ, επεισοδίων συνέχεια...!




Του Νίκου Χιδίρογλου
Να΄ τα πάλι τα «προοδευτικά» παιδιά της αριστεράς. Έκαψαν την ελληνική σημαία. Ασέλγησαν στη μνήμη των προγόνων μας, που έχυσαν το αίμα τους προασπίζοντας την Ελευθερία, για να ζήσουμε όλοι σε έναν καλύτερο κόσμο. Μην ανησυχείτε όμως παιδιά της αριστεράς, πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης.
Αν συλληφθείτε, θα σπεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σας «απελευθερώσει», αν όχι ο Σπύρος Βούγιας αυτοπροσώπως (ελπίζουμε να το κάνει μαζί με τη γνωστή νεαρή κυρία, τη σύμβουλό του, στο πλάι του). Αν βρεθείτε κύριοι της ριζοσπαστικής αριστεράς σε χώρους με μπουκάλια και στειλιάρια, θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι αυτά ήταν για… ανακύκλωση! Μη γελάτε, ειπώθηκε αυτό! Ραδιοφωνικά, από προβεβλημένο στέλεχος της Κουμουνδούρου.
Η βία είναι συστατική του γενετικού κώδικα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Μην περιμένετε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη βία. Δεν θα το κάνει.
Αντίθετα, θα σπεύσει στο πλευρό συλληφθέντων τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών (των βορείων προαστίων) για να τους συμπαρασταθεί, θα μιλήσει για «δικαιώματα» (αυτά που δεν έχουν όσοι υφίστανται τη βία και βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται), θα κάνει πορείες «ειρήνης» στα Σκόπια και θα πουλήσει ελευθεριότητα, εξαχρείωση, αγοραίο και προδοτικό εθνομηδενισμό. Σάπια τα φρούτα του ΣΥΡΙΖΑ, γεμάτα σκουλήκια. Η απόπειρα δηλητηρίασης όμως του κοινωνικού σώματος, δεν περνάει.
«Δεν είναι πόλεις ανοχύρωτες» οι ελληνικές, μας είπε ο Γιώργος Πεταλωτής. Μην τους παρεξηγείτε τους «πράσινους». Μπορεί και να νομίζουν έτσι. Ο καθένας στη χώρα μας, ζει το μύθο του. Δικαιούται άλλωστε. Εδώ, οι πολιτικά ανόητες δηλώσεις, είναι ανέξοδες, τσάμπα μαγκιά. Δυστυχώς αυτή τη φορά, παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα, τα πλάνα έπαιξαν στην TV. Τα κανάλια μπορεί να κράτησαν χαμηλούς τόνους και να επισήμαναν ότι «σε σχέση με πέρσι η κατάσταση ελέγχθηκε», όμως δεν μπορούσαν να αυτοαναιρεθούν, να μην παίξουν πλάνα. Από αυτά συντηρούνται εξάλλου.
Η ελληνική κοινωνία είδε για άλλη μια φορά ποιοι έβαλαν πλάτη στη Θεσσαλονίκη στα «προοδευτικά παιδιά» με τις μολότοφ, στα «προοδευτικά παιδιά» με την ανθρωποκτόνο πρόθεση. Θρασύτατοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θιασώτες της ελευθεριότητας, προσπάθησαν να εμποδίσουν την ΕΛΑΣ να κάνει σωστά τη δουλειά της. Πάλι καλά που αυτά καταγράφηκαν. Έτσι, για να ξέρει ο κόσμος τι σημαίνει αριστερά: βία, εξαχρείωση, ισοπέδωση, ελευθεριότητα, απείθεια, εθνομηδενισμός και αρνησιπατρία.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου