Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Άνθρωποι θύματα του εμβολίου γρίπης μπαλάκι στα χέρια των φαρμακευτικών.

Τι είδους "δεσμούς" έχει η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ με τις φαρμακοβιομηχανίες? και τίνος τα συμφέροντα υποστηρίζουν? Γιατί δεν θέλουν την εισαγγελική έρευνα στο θέμα της γρίπης των χοίρων και της επικινδυνότητας των σχετικών εμβολίων?

Δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο, αλλά και το διαδίκτυο άρχισαν να φανερώνουν τα θύματα παρενεργειών των εμβολίων και την γραφειοκρατική αναλγησία που αφήνει τους ανθρώπους αυτούς αβοήθητους στα νύχια των φαρμακευτικών κολοσσών, αφού πρώτα με συνεχιζόμενη προπαγάνδα τους έπεισε πως ανήκουν "σε ομάδα κινδύνου" και πως είναι καλό να εμβολιαστούν.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας υποκριτικής συμπεριφοράς αποτελεί η περίπτωση της κυρίας Γαϊτάνου, η οποία άρχισε να τραυλίζει και να παρουσιάζει τρόμο ύστερα από τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα Focetria της Novartis. Η κυρία αυτή "τους πίστεψε" όπως λέει χαρακτηριστικά και εμβολιάστηκε για τη γρίπη των χοίρων, αλλά δεν περίμενε φυσικά πως θα είναι θύμα των παρενεργειών του σκευάσματος. Ακόμη περισσότερο δεν περίμενε πως αντί για τον ΕΟΦ, όπου κάλεσε για να δηλώσει τις παρενέργειες που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της, αναζητώντας ιατρική βοήθεια, θα απαντούσε στο τηλεφώνημα της μια απλή διοικητική υπάλληλος της παρασκευάστριας εταιρίας Focetria-Novartis! (Το σοκαριστικό βίντεο με τη μαρτυρία της κυρίας μπορείτε να δείτε εδώ )και εδώ θα δείτε όλες τις παρενέργειες του εμβολίου Focetria)


Το αισχρό στην όλη ιστορία είναι πως το νούμερο που κάλεσε η κυρία Γαϊτάνου αναγράφεται πάνω στο επίσημο δελτίο που έλαβε με τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ως τηλεφωνικός αριθμός του ΕΟΦ (φαίνεται στο κάτω μέρος του εγγράφου, το οποίο δημοσίευσε το zougla online)! Αν αυτό δεν είναι ΑΠΑΤΗ με κυβερνητική ανοχή τότε τι είναι? Πως είναι δυνατόν να παραπέμπει ένα εμβολιαστικό κέντρο σε ιδιωτική εταιρία τους εμβολιαζόμενους? και με ποιο σκεπτικό?

Σίγουρα όχι για να υποστηρίξει τον ασθενή που χάνει την υγεία του επειδή πείστηκε να εμβολιαστεί με δηλητήριο...

Στο δελτίο αναγράφεται «Σε περίπτωση εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών επικοινωνήστε με τον ΕΟΦ στο 2109904034 ή ae@h1nivac.gr»
Στο δημοσίευμα της zougla online αναφέρεται πως, Όταν κάλεσε η κα Γαϊτάνου στον αριθμό που , η κοπέλα που σήκωσε το τηλέφωνο της είπε ότι δεν είναι ο ΕΟΦ και δεν μπορούν να τη βοηθήσουν γιατί δε γνωρίζουν τι γίνεται σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό.
Όπως διαπίστωσε ο δικηγόρος της κυρίας Γαϊτάνου, ο αριθμός ανήκει σε ιδιώτη και μάλιστα στην Focetria της Novartis, που παρασκευάζει το εμβόλιο!

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στο ΚΕΛΠΝΟ που είναι το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων όπου εκεί ο γιατρός που το σήκωσε της είπε ότι δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί για λάθη άλλων γιατρών ή άλλων υπευθύνων και δεν μπορούν να επωμιστούν τέτοιες ευθύνες. Στη συνέχεια κάλεσε στη γραμμή υγείας 1135 του Υπουργείου Υγείας και αφού τους είπε ότι έχει παρενέργειες, της είπαν ότι εκεί δεν έχουν γιατρούς και θα πρέπει να απευθυνθεί στον προσωπικό της γιατρό...

Τους "ευχαριστούμε" όλους αυτούς τους "αρμόδιους", που πιστά ακολουθούν την προπαγάνδα εμβολιασμού για τη γρίπη αποκαλώντας "ασφαλή" τα εμβόλια της Novartis- η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι συν-κατηγορούμενη στο θέμα γενοκτονίας με πρόφαση τη γρίπη των χοίρων σε αγωγές και ποινικές διώξεις που τρέχουν στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ-, αλλά όλοι μαζί από κοινού αποφάσισαν πως δεν είναι υπεύθυνοι όταν στην πράξη εμφανίζονται άμεσα οι παρενέργειες...

Η Jane Burgermeister έχει καταγγείλει και τους Υπουργούς Υγείας της Αυστρίας και τους "αρμόδιους" σε άλλες υπηρεσίες υγείας που συνεργάζονται άμεσα με τη Novartis και τις άλλες φαρμακευτικές για το ζήτημα της γενοκτονίας... και απ΄ότι δείχνει ΚΑΙ η ελληνική πραγματικότητα πολύ καλά έκανε...

Αλλά ακόμη και με τους δικαστικούς αγώνες υπάρχει "πρόβλημα" καθώς οι κυβερνήσεις παρεμβαίνουν άμεσα στο έργο των εισαγγελέων και της δικαιοσύνης -όπως θα δούμε σε επόμενη ανάρτηση- ενώ οι άνθρωποι που "πείστηκαν" από την προωθούμενη τρομοεμβολιαστική καμπάνια των κυβερνήσεων σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, παραμένουν θύματα των παρενεργειών και της συστηματικής "επίσημης" παραπληροφόρησης και αποσιώπησης της αλήθειας...

Είναι όλοι αυτοί απλώς "ανεύθυνοι"? ή είναι συνειδητά συνεργοί σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας?...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου