Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο κρυφός στόχος του "Καλλικράτη" είναι η "απόσχιση" της Κρήτης.









"Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία.

Το "Σχέδιο Καλλικράτης",

ο νόμος περί Ιθαγένειας

και η καταγραφή του δημοσίου κεφαλαίου

είναι κομμάτια από το ίδιο "παζλ".

Κάποιοι μεθοδεύουν

την διάλυση του ελληνικού κράτους.

Τελικός τους στόχος

η "απόσχιση" της Κρήτης.

Άρα, με βάση όλα αυτά, μπορούμε να έρθουμε στην "ταμπακέρα". Ποια είναι η "ταμπακέρα" σ' αυτήν την περίπτωση; Τι ενδιαφέρει όσο τίποτε άλλο τους ισχυρούς της καταρρέουσας πλέον Νέας Τάξης Πραγμάτων; Η Κρήτη. Η γη του Μίνωα και του Ιδομενέα. Το "αεροπλανοφόρο" της Μεσογείου. Η τελευταία ελπίδα των Αγγλοσαξόνων —μπροστά στο ενδεχόμενο της κατάρρευσης της Νέας Τάξης— να παραμείνουν και την επόμενη "ημέρα" ως ισχυροί παράγοντες στο ανατολικό άκρο της Μεσογείου. Η τελευταία τους ελπίδα —μέσα στο χάος της αποθνήσκουσας Νέας Τάξης— να παραμείνουν "ζωντανοί" στο παιχνίδι του ιμπεριαλισμού. Η τελευταία τους ελπίδα να ελέγξουν —ερήμην των υπολοίπων Ευρωπαίων— τον βασικό "δρόμο" των πετρελαίων. Ο υπέρτατος στόχος της Βρετανίας και των ΗΠΑ, που αυτήν τη στιγμή "σφυροκοπούν" με όλα τα μέσα την Ελλάδα.

Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι αφελείς ή καχύποπτοι. Τι θα γίνει αν στο άμεσο μέλλον αναλάβει "Κρητικάρχης" ένα άτομο, όπως η Ντόρα Μητσοτάκη για παράδειγμα; Ένα άτομο γνωστό για τις σχέσεις του με την Νέα Τάξη; Ένα άτομο "χαϊδεμένο" από τον άθλιο Μπους; Ένα άτομο, που έφαγε "ψωμάκι" από τους Αγγλοσάξονες και άρα τους "χρωστά"; Αν οι Αγγλοσάξονες —όπως εύκολα αποδεικνύεται— έχουν φλέγοντα συμφέροντα στην Κρήτη, σε ποιον θ' απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσει; Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μάντης ή κατάσκοπος, για να προβλέψει σε ποιους θ' απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσουν. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που τους "χρωστά" και σ' αυτόν θ' απευθυνθούν. Αυτός μόνον μπορεί να τους λύσει όλα τα προβλήματα στην Κρήτη.

Μπορεί οι Κρητικοί να μην συμπαθούν ιδιαίτερα τον Μητσοτάκη, αλλά ο Μητσοτάκης ελέγχει την Κρήτη. Είναι γνωστό ότι στα χρόνια της εγκληματικής κομματικοποίησης του κρατικού μηχανισμού στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα "μητσοτακικοποιούσε" το μερίδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με τον τρόπο αυτόν κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο παρακράτος στην Κρήτη. Ένα παρακράτος, το οποίο μπορούσε να ελέγχει τη νομή των κρατικών πόρων και βέβαια των κρατικών θέσεων στην Κρήτη. Ένα παρακράτος, το οποίο ξεκινάει από την Εκκλησία της Κρήτης και φτάνει μέχρι τα "βαποράκια" των Ζωνιανών. Ένα παρακράτος, το οποίο με τη δύναμή του μπορούσε να δημιουργεί "πλούσιους" παράγοντες με τη χορήγηση κρατικών χρημάτων, αλλά και ισχυρούς ένοπλους κακοποιούς με τη χορήγηση δικαστικής "ασυλίας".

Όταν αυτό το παρακράτος πάρει υπό τη διαχείρισή του το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου της Κρήτης, τι θα κάνει; Όταν αυτό θα αποφασίζει πραγματικά για τα όσα αφορούν τη νομή των κερδών αυτού του τεράστιου κεφαλαίου; Έναν δημόσιο δρόμο μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων διαχειρίστηκε ο Μητσοτάκης και άλλαξε ολόκληρο τον κοινωνικό "χάρτη" της Κρήτης. Τι θα μπορεί να κάνει, αν διαχειριστεί τα πάντα πάνω στην Κρήτη; Όταν θ' αρχίσει να διαχειρίζεται τεράστιες ποσότητες κεφαλαίου με γνώμονα τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα και βέβαια αυτών που βρίσκονται πίσω του; Ο Μητσοτάκης "χορεύει" χωρίς "όργανα". Φαντάζεται κάποιος τι "γυροβολιές" θα ρίξει, όταν θα έχει τα "νόμιμα" μέσα; Ακόμα προσπαθούν κάποιοι να καταλάβουν πώς οι Βρετανοί απέκτησαν την ιδιοκτησία των χιλιάδων στρεμμάτων κρητικής γης από τη μονή Τοπλού.

Μιλάμε για τρομακτικά πράγματα. Τι θα γίνει λοιπόν αν στο άμεσο μέλλον μια Ντόρα στον ρόλο του "Κρητικάρχη" παρακάμψει τον κρατικό σχεδιασμό στα δημόσια έργα και επιλέξει έναν ειδικό κρητικό σχεδιασμό; Όταν, ως επικεφαλής της Κρήτης και με τεράστιο κεφάλαιο υπό τη διαχείρισή της, βγει ν' αναζητήσει δάνεια από το άπληστο διεθνές τραπεζικό σύστημα; Όταν υπό τις "ιαχές" των αλλοδαπών "Νεοκρητικών" θα σχεδιάζει το μέλλον της πολυεθνικής "Νέας Κρήτης"; Όταν, ως "Κρητικάρχης", θα υποθηκεύει ανεξέλεγκτα το κρητικό κεφάλαιο, για να πάρει δάνεια από το εξωτερικό; Όταν με δεδομένο το "κατακάθι", που δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση, αρχίσουν να έρχονται τα "δάνεια" από το εξωτερικό και απλώνονται τα γνωστά "χέρια" πάνω σ' αυτά; Δάνεια, τα οποία θα αλυσοδέσουν την Κρήτη στους μελλοντικούς πιστωτές της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τα γνωστά "αφεντικά" της Ντόρας και του πατέρα της.

Ό,τι και να κάνει, "επιτυχία" θα έχει στον διχασμό. Αν ως "Κρητικάρχης" "ζητάει" και δεν "παίρνει" από την κεντρική κυβέρνηση, θα φέρει σε σύγκρουση τους "αδικημένους" Κρητικούς με κάποιους άλλους Έλληνες πιο "ευνοημένους". Αν "ζητάει" και "παίρνει", θα επιτύχει το ίδιο με αντεστραμμένους τους όρους. Σε κάθε περίπτωση θα θεμελιωθεί κατάσταση ενδοελληνικής σύγκρουσης. Μια κατάσταση, η οποία θα θεμελιώσει μόνιμες διαφορές. Η Κρήτη, για παράδειγμα, μπορεί να διαθέτει κεφάλαιο —το οποίο να ενδιαφέρει τους διεθνείς "επενδυτές"—, για να "χρηματοδοτήσει" μια ακριβή κατάσταση για τον εαυτό της. Η Ήπειρος έχει δικό της τέτοιο κεφάλαιο; Σήμερα το κεφάλαιο είναι δημόσιο και όλοι έχουν ίσο μερίδιο στο ελληνικό κεφάλαιο, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Πώς θα μετατραπεί αυτό το κεφάλαιο σε τοπικό κεφάλαιο; Τους Ηπειρώτες ποιος θα τους "αποζημιώσει" για την απώλεια του κρητικού κεφαλαίου τους; Τους Κρητικούς ποιος θα τους "αποζημιώσει" για την απώλεια του μακεδονικού κεφαλαίου τους;

Τι θα γίνει λοιπόν σε μια υποθετική περίπτωση, όταν η Ντόρα ως "Κρητικάρχης" φερθεί σαν τον Σόιμπλε; Όταν μπροστά στην απειλή της εθνικής "χρεοκοπίας" προσπαθήσει να σώσει την πλούσια την Κρήτη από αυτήν την τύχη, όπως κάνουν οι Γερμανοί απέναντι στην Ελλάδα; Όταν αποφασίσει να "μαλώσει" τον "Μακεδονάρχη" ότι δεν μπορούν οι Κρητικοί να πληρώνουν τις αδυναμίες των Μακεδόνων; Τι θα γίνει αν ένας "Μακεδονάρχης" κάνει το αντίστοιχο, λέγοντας ότι οι Μακεδόνες δεν μπορούν να ξεπληρώνουν με τον δικό τους κόπο τα κρητικά "δάνεια" της σπατάλης; Όταν υπάρχουν απειλές, υπάρχουν και όρια …και τα όρια κάποτε ξεπερνιούνται. Ποια θα είναι τα "όρια" σ' αυτήν την περίπτωση;

Τι γίνεται όταν πανίσχυροι αιρετοί —και άρα φυσικοί ηγέτες ειδικών "κατηγοριών" Ελλήνων— έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους; Για να προστατεύσει ο "Κρητικάρχης" τους Κρητικούς, θα τους αποσχίσει από τους "αδύναμους" Συνέλληνες; Για να προστατεύσει ο "Μακεδονάρχης" τους Μακεδόνες, θα τους αποσχίσει από τους "σπάταλους" Συνέλληνες; Ελέγχοντας οι ξένοι όλους τους διεφθαρμένους "περιφερειάρχες" και τα μεγάλα ΜΜΕ, μπορούν να δώσουν ό,τι ένταση τους βολεύει σ' αυτήν τη σύγκρουση. Μπορούν να τη φτάσουν μέχρι το εμφυλιοπολεμικό επίπεδο. Όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει σήμερα με τους αγρότες. Με την υπερπροβολή των προκλητικών δηλώσεων ενός αστοιχείωτου χαφιέ του ΚΚΕ, όπως είναι ο Μπούτας, κινδυνεύουν οι αγρότες να μισηθούν από το Πανελλήνιο.

Όταν στη θέση αυτού του αστοιχείωτου προβοκάτορα μπει ένας πολύ πιο έμπειρος πολιτικός, τι θα συμβεί; Αν για παράδειγμα επαναληφθούν επεισόδια, όπως αυτά με τους Κρητικούς αγρότες στο λιμάνι του Πειραιά, τι θα γίνει, αν κάποιος "Κρητικάρχης" σπεύσει να "προστατεύσει" τους Κρητικούς από τη βία και το "μίσος" του ελληνικού κράτους εναντίον της Κρήτης; Μηχανισμούς καταστολής και προβοκάτορες χρειάζονται αυτές οι επικίνδυνες μεθοδεύσεις και το σύστημα διαθέτει καί τα δύο σε άφθονες ποσότητες.

Ο οποιοσδήποτε δοσίλογος Περιφερειάρχης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να "στήσει" μια κατάσταση, η οποία μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να μας καταστρέψει. Με εκατό ανεγκέφαλα πρεζόνια, που θα "ταΐζει" σε κάποια τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορεί να στήνει κάθε Κυριακή σκηνικό σύγκρουσης και πολέμου. Πραγματικά αδέρφια δολοφονούν το ένα το άλλο για ένα χωράφι. Είναι δυνατόν να έχει κάποιος τόσα μέσα και να μην οδηγήσει έναν λαό στα μίση; Πόσο μάλιστα έναν λαό που μισεί, όπως ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του. Ο Μητσοτάκης, που σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ, μετά από τον εξευτελισμό που υπέστη από τον ελληνικό λαό στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μητσοτάκης, που είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει —πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια— να εκδικηθεί αυτόν τον λαό, που τον στέλνει στον τάφο "αδιάβαστο".

Τώρα που η Ντόρα έχασε τη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα δώσει η ίδια νέα μάχη στην Κρήτη. Το πόσο σημαντική είναι αυτή η μάχη για την ίδια και την οικογένειά της είναι αντιληπτό από τα δευτερεύοντα. Εκεί που ψάχναμε όλοι να βρούμε πού κρύβεται η κλαίουσα παντρεμένη χήρα, έκανε δημόσια εμφάνιση την "κατάλληλη" στιγμή. Τη στιγμή της δημόσιας παρουσίασης του Σχεδίου Καλλικράτης. Εμφανίστηκε, για να δηλώσει την υποστήριξή της σ' αυτό το Σχέδιο. Είμαστε βέβαιοι ότι "επιστρατεύτηκε" στην κυριολεξία από τον πατέρα της, προκειμένου να κάνει αυτήν την εμφάνιση. Την εμφάνιση της "πίκρας", σαν απλή βουλευτής της αντιπολίτευσης. Χωρίς σφουγκοκολλάριους και αυλικούς να την περιτριγυρίζουν, όπως γινόταν στην εποχή που εμφανιζόταν σαν "τσαρίνα".

Είναι προφανές πλέον ότι άλλαξαν τα σχέδια της οικογένειας και αυτή πρέπει να προσαρμοστεί πάνω στα νέα δεδομένα. Αυτό, το οποίο μπορεί να προβλεπόταν ως αποστολή για κάποιον άλλο πρόθυμο "μητσοτακικό", θ' αναγκαστεί να το κάνει η ίδια. Θα δώσει τη μεγάλη μάχη της, προκειμένου να κρατήσει τον απόλυτο έλεγχο του κρητικού παρακράτους. Τη μάχη με την νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προσπαθήσει να "απομητσοτακικοποιήσει" τον κρατικό μηχανισμό στην Κρήτη. Είναι απολύτως βέβαιο ότι στο άμεσο μέλλον η Ντόρα όλο και περισσότερο θα ασχολείται με τα τοπικά προβλήματα της Κρήτης. Όλο και περισσότερο θα μοιράζεται τα "οράματά" της για την "Νέα Κρήτη" με τους γνωστούς πρόθυμους. Μπορεί σε κάποια "κρητικά" ακροατήρια να θέλει μεταφραστές και σε κάποια άλλα πιστολάδες, αλλά αυτό θα κάνει. Θα αγωνιστεί, για να διατηρήσει όσο το δυνατόν αλώβητο το υπάρχον μητσοτακικό παρακράτος και θα προσπαθήσει να το επεκτείνει.

Η πρώην "Καρπενησιώτισσα" όλο και πιο τακτικά θα θυμάται ότι μικρή έτρεχε στους δρόμους της Χαλέπας. Με αυτό ως μέσον θα "επιστρέψει" στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ταιριάζει σε μια γνήσια κόρη του Μητσοτάκη. Ως εκβιάστρια. Θα αρχίσει να διαμορφώνει το "προφίλ", που θα την εμφανίζει σαν την γνήσια "Κρητικάρχισσα" και θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι της προβοκάτσιας με στόχο να φέρει σε σύγκρουση την Κρήτη με την υπόλοιπη Ελλάδα. Όταν ελέγχεις ένα παρακράτος, είναι εύκολο να δρομολογείς τέτοιες καταστάσεις. Είναι εύκολο να προκαλείς μια εξουσία —η οποία εκ του νόμου έχει δικαίωμα να ασκεί βία, όταν ξεπερνούνται τα όρια της νομιμότητας— και να σπρώχνεις πάνω σ' αυτήν αφελές "κρέας".

Υπέρτατο καθήκον των Κρητικών είναι να σταματήσουν τις επικίνδυνες μεθοδεύσεις του Εφιάλτη και της κόρης του. Να βοηθήσουν —και κυρίως οι νεοδημοκράτες— όσο μπορούν στην "αποσυναρμολόγηση" του μητσοτακικού παρακράτους στην Κρήτη. Η τύχη τους είναι ότι "ξεσκεπάστηκε" αυτό το παρακράτος στο σύνολό του στην πρόσφατη μάχη της Ντόρας για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι με "επαγγελματική" προσήλωση παρίσταναν τους "εχθρούς" του Μητσοτάκη, αποκαλύφθηκαν. Πάνω στην αγωνία τους να εκλεγεί η Ντόρα, αναγκάστηκαν να πάρουν θέση υπέρ της και αυτό τους αποκάλυψε. Οι Κρητικοί γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι αυτοί, που, αν δεν τους προλάβουν τώρα, θα γίνουν οι μελλοντικοί "δήμιοί" τους. Το κάψιμο της Συναγωγής στα Χανιά από Βρετανούς και Αμερικανούς πράκτορες είναι ένα πρώτο "δείγμα" αυτών που πρόκειται ν' ακολουθήσουν. Της μοναδικής Συναγωγής στην Ελλάδα, που για "μυστηριώδεις" λόγους αφηνόταν αφύλακτη.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου