Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Οι Αλβανοί αρνούνται την απογραφή των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών κι εδώ χαρίζουν Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες τους.


Οι Αλβανοί τρέμουν στην ιδέα μιας πιθανής απογραφής του πληθυσμού που αναμένεται να αρχίσει το 2011, γιατί θα εμφανίσει τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών (που ανέρχεται σε εκατ.). Στην απογραφή αυτή θα καταγράφεται το θρήσκευμα και η εθνική καταγωγή των κατοίκων.

Ο επί πολλά χρόνια καταπιεσμένος Βορειοηπειρώτικος Ελληνισμός είναι αναγνωρισμένος από Διεθνείς Συμβάσεις ως Εθνική Μειονότητα!
Οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες είναι γηγενείς στα νότια εδάφη της σημερινής Αλβανίας ενώ οι λαθρομετανάστες Αλβανοί εισέβαλαν παράνομα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και σε ανταμοιβή των κόπων τους, κάποιοι επιθυμούν διακαώς να τους Ελληνοποιήσουν. Οι γραφειοκρατικώς κατασκευασμένοι «νεοέλληνες Αλβανοί» με συγκροτημένη και στρατηγικά σχεδιασμένη εγκατάστασή τους σε «ειδικές» περιοχές της Ελλάδας, θα δημιουργήσουν θύλακες, εγείροντας ζητήματα πλασματικής μειονότητας, με στόχο την απόσχιση Ελληνικών εδαφών!
Έτσι εκεί που δεν τους ανήκει η Βόρεια Ήπειρος, την κατοχυρώνουν δημιουργώντας εδαφικό ανάχωμα και στην Ελληνική νότια Ήπειρο.

Αυτό το διάστημα οι Αλβανοί δημιούργησαν «πατριωτικό κίνημα» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της χώρας τους, τον Μεϊντάνι, για να πολεμήσουν κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης προς την υλοποίηση της γενικής απογραφής του πληθυσμού το 2011.
Αντιθέτως, στην Ελλάδα έχουμε μαζέψει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμως εισερχόμενους Αλβανούς, που καθημερινά αυξάνονται με νέες αφίξεις μέσω της συνοριακής μας γραμμής, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό δεν μας πολυνοιάζει, αφού παρ' όλα αυτά δείχνουμε ότι θέλουμε να τους χαρίσουμε την Ελληνική ιθαγένεια!
Αυτό συμβαίνει γιατί φοβούνται πιθανή Ελληνική διεκδίκηση για συνένωση της Ηπείρου, μετά την ανακοίνωση της καταμέτρησης.


Επιεικώς απαράδεκτο!

TΟ ΛΗΜΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου