Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Σηκώστε τις σημαίες για να τους πείτε ότι εδώ είναι Ελλάδα



Σηκώστε τις Σημαίες για την Υπογραφή της συμφωνίας με το ΔΝΤ...Ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή τη χώρα είναι ο Ελληνικός Λαός...Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί. Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για την ημέρα της ανακοίνωσης της υπογραφής της συμφωνίας με το ΔΝΤ.Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για να σταλεί ένα ισχυρότατο μήνυμα ανεξαρτησίας ενάντια σε αυτούς τους έσχατους.

Για να τονιστεί και να εμπεδωθεί σε όλους του ΔΝΤαριους και άλλους το μη διαπραγματεύσιμο της εθνικής μας ανεξαρτησίας πέρα από λεγόμενα των....
.

κυβερνώντων.
Για να γίνει αντιληπτή παντού η ισχύς της λαϊκής κυριαρχίας.

Να σταλεί το μήνυμα ότι ο απόλυτος κυρίαρχος εδώ κάτω είναι ο Ελληνικός Λαός.
Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της και να ομορφύνει για να υποδεχτούμε τα μουσαιφιριά που μας κουβάλησε το αφεντικό.Και με αυτή την σοφή κίνηση να γίνει το πρώτο βήμα προς την κοινωνική απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού από κληρονόμους και δυναστείες από τους πρίγκιπες και τις αυλές τους.

Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί την Κυριακή από το πρωί και για μια εβδομάδα. Και αυτός ο Σημαιοστολισμός πρέπει να γίνει παγκόσμια είδηση.Ακόμη και για το χαβαλέ μας. Γιατί απλά μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.Βγάλτε την σημαία στο Μπαλκόνι λοιπόν και Διαδώστε το.

papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου