Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Mετά την "ώρα της Γης" μας βομβαρδίζει η "ώρα της ψήφου"


Τα πολιτικά παιχνίδια της WWF εν όψη Ευρωεκλογών με βάση το ψέμα της "κλιματικής καταστροφολογίας"...

Σε μία σειρά από άρθρα είχαμε δει που στηρίχτηκε, πως ιδρύθηκε και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η WWF.

Ας θυμίσω απλά εν συντομία, πως υπάρχει άφθονο ερευνητικό υλικό, το οποίο συνδέει τη WWF, με την ναζιστική ευγονική και την βρετανική αποικιοκρατική πολιτική* των ελιτιστών, που μέσω κλαμπ, ινστιτούτων και think tanks, προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους, στην προκειμένη με άρμα μια διεστραμμένη μορφή "προστασίας του περιβάλλοντος".

(*"την παραμονή της έναρξης της WWF, ο Huxley ανοιχτά διατυμπάνιζε πως η οικολογική κίνηση θα είναι το κύριο όπλο που θα χρησιμοποιείται από τη βρετανική ολιγαρχία για να επιβάλει μία Μαλθουσιανή Τάξη στον κόσμο* (Malthusian world order) πάνω από το νεκρό σώμα του συστήματος έθνους-κράτους και, κυρίως, στις Ηνωμένες Πολιτείες.")

Εξάλλου το Club of Rome φανερά λέει, πως στην προσπάθεια τους να βρουν ένα κοινό εχθρό για να ενώσουν σε μία κατεύθυνση, να φοβίσουν και να χειραγωγήσουν την ανθρωπότητα, σκαρφίστηκαν την περιβαλλοντική και κλιματική καταστροφολογία και σχεδίασαν στη συνέχεια τη "βιώσιμη ανάπτυξη"...

Σε αυτή τη διαστροφή, την ψευδή "κλιματολογική καταστροφή" που υπήρξε εύρημα συγκεκριμένων "έξυπνων εγκεφάλων" που ήθελαν να διατηρήσουν την υποταγή της ανθρωπότητας και την διαιώνιση των συμφερόντων μιας φούχτας ελιτιστών, γαλαζοαίματων και ιδιοκτητών πολυεθνικών, μεταξύ των οποίων οι δυναστείες Rothchild & Rockfeller, στηρίζεται μέχρι σήμερα -και ειδικά σήμερα- ολόκληρη η επίσημη πολιτική ατζέντα.

Δεν είδα κανένα μεγάλο κόμμα να ξεμπροστιάζει το μέγα ψέμα της κλιματολογικής απειλής... Αντίθετα με, μικρές εξαιρέσεις, έχουν υιοθετήσει γενικώς "πράσινες πολιτικές" και "πράσινη ανάπτυξη"... επειδή ακριβώς "πουλάει".

Σίγουρα είναι ευχής έργο να σταματήσει η λεηλασία των φυσικών πόρων και να μπει φρένο στη μόλυνση που προκαλούν τεράστιες εργοστασιακές μονάδες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως νομιμοποιούνται να μετακυλήσουν το κόστος πάλι στις πλάτες των απλών πολιτών, μαζί με τα αισθήματα ενοχής που έντεχνα τους φορτώνουν.

Στην πολιτική ατζέντα συμμαχούν φυσικά παγκόσμιας εμβέλειας οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ με τα υποπρογράμματα του -ειδικά η UNEP- και περιβαλλοντικές οργανώσεις σαν την WWF...

Στην εικόνα διάγραμμα στο πλάι που αναδημοσιεύουμε εδώ από το www.underinformation.wordpress.com που αφορά τους φετινούς καλεσμένους της συνάντησης της Λέσχης Βilderberg στην Αθήνα και τις διασυνδέσεις τους με εταιρίες και οργανισμούς παγκόσμιας εμβέλειας (δεξί κλικ για μεγέθυνση σε νέα σελίδα), μπορείτε να δείτε την WWF σε ένα από τα γρανάζια διαπλοκής που τη συνδέει με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας τράπεζας Robert Zoellick...(βλέπε και τμηματική μεγέθυνση)

Θα αναρωτιέστε αγαπητοί αναγνώστες γιατί αφού πρόσφατα τα είπαμε λίγο πολύ όλα αυτά, ξαναπιάνω αυτή τη θεματική ενότητα...

Μα πως να μην ασχοληθεί κανείς με την πρόδηλη χειραγώγηση της κοινής γνώμης όταν ξεκάθαρα η WWF έχει ξεκινήσει τώρα καμπάνια με σλόγκαν "η ώρα της ψήφου"?

Μπορεί να συμφωνώ με αρκετές από τις ιδέες τους για λύσεις στο θέμα του περιβάλλοντος, όπως και κάθε λογικός πολίτης φαντάζομαι, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω πως όλη τους η στρατηγική στηρίζεται στον σάπιο πυλώνα της κλιματολογικής καταστροφολογίας, την οποία υιοθέτησαν δυστυχώς και πολλά από τα πολιτικά κόμματα.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν θα θυμάστε φαντάζομαι όλοι, πως η μεγάλη στροφή στην κλιματολογική καταστροφολογία, που προϋπήρχε μεν ως άποψη αλλά δεν απασχολούσε (=τρομοκρατούσε...) έντονα την κοινή γνώμη, ήρθε με την "άβολη αλήθεια" του Αλ Γκορ. Το προπαγανδιστικό εκείνο φίλμ, που ελάχιστη σχέση έχει με τα κλιματολογικά δεδομένα της επιστήμης και που τα βρετανικά δικαστήρια ξεμπρόστιασαν αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο που επιβραβεύτηκε με βραβείο Νόμπελ...

Από τότε τα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ως βασική ιδέα του περιβαλλοντικού κινήματος την υπερθέρμανση του πλανήτη από το "ανθρωπογενές CO2" -το ίδιο και τα κόμματα "φαβορί" των Ευρωεκλογών.

Μολονότι οι αλλαγές του κλίματος στη γη - για να μην αναφέρω άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος - ακολουθούν ένα φυσικό κύκλο που προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από την αυξημένη παραγωγή ηλιακής ενέργειας και
  • παρόλο που ο ήλιος από το 2002 ήδη δείχνει μειωμένη δραστηριότητα με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη μας και επίσης
  • παρόλο που η ιδιαίτερα μειωμένη δραστηριότητα του ήλιου, λόγω απουσίας ηλιακών κηλίδων, αποτελεί συχνότατο θέμα της επιστημονικής κοινότητας κατά τον τελευταίο χρόνο
η "καταπολέμηση της κλιματολογικής ψευδο-απειλής" συνεχίζει να αποτελεί βασικό επιχείρημα κάθε πολιτικής ατζέντας...

Δυστυχώς για τον απλό κόσμο, ο Αλ Γκορ υποστηρίζεται από τα πιο ισχυρά συμφέροντα της αγγλο-αμερικανική φιλελεύθερης παράταξης, με αποτέλεσμα τη σχεδόν μηδενική ύπαρξη αντίθεσής στην κατασκευασμένη θεωρία ότι τα ανθρωπογενή αέρια CO2 είναι η κύρια αιτία για την αύξηση της θερμοκρασίας της γης. Η WWF είναι μόνο ένας από τους δικτυωμένους οργανισμούς που υποστηρίζει τυφλά τις θεωρίες του Αλ Γκορ. (1)

Mέντορες του Al Gore, όπως ο Maurice Strong, ο Edmund de Rothschild, και ο David Rockefeller έχουν μεταξύ άλλων την ιδιότητα του μέλους του Club 1001. Όπως έχει τεκμηριωθεί σε αρκετά μεγάλο άρθρο της ISGP, αυτοί είναι οι άνθρωποι που δημιούργησαν την ατζέντα "περιβαλλοντικής παγκοσμιοποίησης" κατά τη δεκαετία του 1970 και του 1980, και ήταν οι βασικοί χρηματοδότες και υποστηρικτές της θεωρίας ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. Και αυτοί οι ίδιοι εξακολουθούν να συμμετέχουν στο παγκόσμιο σκηνικό...

Είναι οι ίδιοι που άμεσα ή έμμεσα βομβάρδισαν τη δυτική κοινωνία με το δήθεν "αδιαμφισβήτητο γεγονός" ότι η γη υποφέρει από υπερ-θέρμανση, ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε η αιτία και πως εάν αποτύχουν οι σχεδιαζόμενες δραστικές αλλαγές, μέσω πρωτοκόλλων τύπου Κιότο και μετα-Κιότο εποχής στην Κοπεγχάγη στα τέλη της χρονιάς, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης θα πεθάνει στο φρικτούς κατακλυσμούς...

Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έλεγε μεταξύ άλλων πως έπρεπε
  • να καταστραφεί η οικονομία και η ευημερία
-έχουμε ήδη οικονομική κρίση-
  • να εκλείψει η έννοια των εθνικών κρατών
-έχουμε δαιδαλώδη κυβερνητικά σώματα τύπου ΕΕ και ΟΗΕ που επεμβαίνουν ακόμη και στα εσωτερικά των κρατών μελών
  • να ενωθεί ο κόσμος υπό το πρίσμα ενός φανταστικού εχθρού, ώστε να χειραγωγείται ευκολότερα
-ο εχθρός είναι η "κλιματολογική καταστροφή" και κατά προέκταση ο ίδιος ο άνθρωπος...
  • να εγκαθιδρυθεί Παγκόσμια Δικτατορία, μιας και η Δημοκρατικές διακυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα σχέδια τους...
-από καιρό δεν υπάρχει ουσιαστική Δημοκρατία και δομές σαν την ΕΕ ή άλλες πολιτικές και οικονομικές οντότητες, κομισιών και λέσχες προαποφασίζουν και επιβάλουν νόμους και οδηγίες που είναι ακόμη και διαμετρικά αντίθετες με τη βούληση του λαού...

Έχοντας λοιπόν κατά νου όσα μέχρι τώρα γνωρίσαμε για τους στόχους όλων αυτών, εύλογα αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει η WWF να κάνει τέτοιας εμβέλειας πολιτικές καμπάνιες στο θέμα της ψήφου? (Ρητορικό είναι βέβαια το ερώτημα... τη δουλειά της κάνει, φροντίζει για τα συμφέροντα και τα κέρδη των αφεντικών της... προτάσσοντας το περιβάλλον)

Γιατί πάση θυσία θέλει τον πολίτη να ψηφίσει σώνει και καλά με πρώτη προτεραιότητα το περιβάλλον και με κριτήριο την περιβαλλοντική πολιτική του εκάστοτε υποψήφιου κόμματος?

Δεν μπορεί να ψηφίσει κανείς με βάση άλλες προτεραιότητες? Άλλα προβλήματα και καίρια ζητήματα δεν έχουμε?
Μήπως η έλλειψη αληθινής δημοκρατίας δεν είναι ένα σοβαρότατο κριτήριό? Μήπως οι επεμβάσεις στις συνταγματικές μας ελευθερίες και η ουσιαστική διακυβέρνηση των χωρών μελών από τα κεντρικά της ΕΕ, δεν είναι σοβαρό κριτήριο?

Μήπως θα πρέπει πάλι να κλείσουμε τα μάτια στην αλήθεια της κατάρρευσης των κρατών-εθνών -με έντεχνο εμπορικό σύνδεσμο αλά ΕΟΚ αρχικά και ΕΕ στη συνέχεια- δίχως να ρωτηθούμε?
Μήπως πρέπει να κλείσουμε τα μάτια στο γεγονός πως η οικονομική κρίση που αγγίζει κάθε παράμετρο της ζωής μας, αποτελεί σκαλοπάτι προώθησης της σχεδιαζόμενης "πράσινης ανάπτυξης" -που δεν τους πολυευνοεί προς το παρόν- απλά επειδή εκεί επένδυσαν κάποιοι σαν τον Αλ Γκορ, που δεν διστάζουν να κερδοσκοπούν από "τη μόλυνση"?

Το παιχνίδι ήταν και είναι οικονομικό. Ήταν και είναι θέμα δύναμης, ισχύος και εξουσίας και το περιβάλλον είναι μονάχα η βιτρίνα τους.

-Σε μερικά σημεία όπως είχα ήδη αναφέρει δεν δίστασαν με προκάλυμμα τη WWF, να φτάσουν ακόμη και σε εγκληματικές πράξεις προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντα τους. Εξάλλου ακόμη και η διαστρέβλωση της αλήθειας και η προώθηση του ψέματος της κλιματολογικής καταστροφής τι είναι αν δεν είναι έγκλημα?

Ένα έγκλημα που στερεί ήδη εκατομμύρια από τις τσέπες των απλών πολιτών και που μέσω ακόμη μεγαλύτερων φορολογήσεων -μέσω του ΟΗΕ τώρα- θα κάνει καπνό ακόμη περισσότερα από τα ήδη ελάχιστα χρήματα που είχαν μείνει στη διάθεση του πολίτη.

Εξάλλου όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο η "πράσινη ανάπτυξη" είναι ο δούρειος ίππος του καπιταλισμού... οπότε ας προσέχουμε τίνος τις συμβουλές θα λάβουμε υπ΄όψη όταν θα πάμε να ψηφίσουμε και με ποια κριτήρια θα το κάνουμε.

Θα κλείσω με κάποιες εύστοχες σημειώσεις από Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος στις 4/06/2008:
"Φτάνει η υποκρισία για δήθεν περιβαλλοντική ευαισθησία.
Δεν φταίει γενικά ο άνθρωπος, η εργασία και οι γνώσεις του, οι επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις του για τις τεράστιες καταστροφές στο περιβάλλον. Φταίει η υποταγή τους στα μονοπώλια, στο σιδερένιο νόμο του κέρδους, της λεγόμενης «επιχειρηματικότητας» και «ανταγωνιστικότητας», που διδάσκονται από το δημοτικό έως το πανεπιστήμιο ως κοινωνικές αξίες και πρόοδος.
Φταίνε οι διεθνείς συμφωνίες, οι θεσμοί και οι νόμοι, η εξουσία που προστατεύει τη μεγάλη ατομική ιδιοκτησία στη γη, στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής. ...

Παράλληλα, το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των μονοπωλίων, των κυβερνήσεών τους, των διάφορων ενώσεων και συμμαχιών τους είναι οι ιμπεριαλιστικοί τους πόλεμοι με τους οποίους καταστρέφουν την ίδια την ανθρώπινη ζωή για να αποκτήσουν νέες αγορές, νέα υπερκέρδη. ...

Ρύποι και απορρίμματα γίνονται εμπορεύματα με σκοπό το κέρδος. ...

Είναι συνειδητή κοροϊδία και αποπροσανατολισμός η δήθεν «πράσινη περιβαλλοντική πολιτική» της ΕΕ, των κομμάτων του «ευρωμονόδρομου»."

***********************************


Σημείωση (1)
Κοιτάζοντας στους δικτυακούς τους τόπους, άλλες οργανώσεις που συνδράμουν στην προώθηση των ιδεών του Αλ Γκορ είναι:
  • η Συμβουλευτική Επιτροπή Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας του ΟΟΣΑ, (Business and Industry Advisory Committee of OECD),
  • το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (International Chamber of Commerce),
  • το Ινστιτούτο Δημόσιας Πολιτικής James A. Baker III ,
  • το Ίδρυμα Rockefeller Brothers, και
  • το δίκτυο Carnegie.

Ειδικά το Carnegie Endowment κάνει σε μόνιμη βάση μεγάλες ετήσιες επιχορηγήσεις:
  • σε πολλά προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών,
  • στο CFR,
  • στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs) και
  • στο Ατλαντικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πολιτειών (Atlantic Council of the United States),
  • για να μην αναφέρω δεκάδες πανεπιστήμια των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων και του Harvard, Yale, και Princeton).
  • Συνεργάζεται στενά με το Ίδρυμα Ford,
  • το Ίδρυμα MacArthur, καθώς και το
  • Ίδρυμα Rockefeller.
Αυτοί όλοι είναι οι "ευαίσθητοι" ιδεολόγοι περιβαλλοντιστές μας...

Σημείωση στη φωτο 3:
τα μέλη του Club 1.001
- αγγλόφιλο και ριζοσπαστικά σιωνιστικό κλαμπ που προώθησε και χρηματοδότησε την ίδρυση της WWF- via isgp.eu David Rockefeller, Edmund de Rothschild, και Maurice Strong (για να μην αναφέρουμε το James Baker III), είχαν ήδη ετοιμάσει μία ατζέντα περιβαλλοντικής καταστροφολογίας κατά τη δεκαετία του 1980 μόνο που μπήκε στο παγκόσμιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόλις το 2006 με την ταινία του "An Inconvenient Truth» του Αλ Γκορ. Στις πρώτες ακόμη συνεδριάσεις, εισήγαγε ο Strong τον Edmund Rothschild ως ιδρυτή του προγράμματος "conservation banking".

Οι ταινίες ηχογραφήσεις, που αναφέρεται στην πηγή -www.isgp.eu- πως υπάρχουν, είναι δύσκολο να αμφισβητηθούν, αλλά ας ελπίσουμε ότι το έγγραφο που είχε γράψει ο George Hunt, όπου αναφέρει πως αυτοί οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τα Ηνωμένα Έθνη για να αναλάβουν την κυριαρχία στον κόσμο, δεν είναι αλήθεια. (βλ. άρθρο για λεπτομέρειες )

Η οικογένεια Γκορ έχει σχέσεις λόγω γάμου, με την οικογένεια Schiff της
Pilgrims Society και της Wildlife Conservation Society. Ο πλησιέστερος σύμμαχος του Γκορ στην εκστρατεία "υπερθέρμανσης του πλανήτη" είναι ο Theodore Roosevelt IV, άλλη μία οικογένεια, της οποίας τα μέλη επί δεκαετίες υπήρξαν υψηλού επιπέδου στελέχη της CIA και σε μία περίπτωση αντι-καθεστωτικός προπαγανδιστής (παραπληροφόρησης). Μέλη της οικογένειας υπήρξαν επίσης μεγάλοι φασιστές που υποστήριξαν την ανατροπή του FDR υπέρ μιας πιο "δεξιάς" κυβέρνησης (βλέπε άρθρο Pilgrims Society για τις λεπτομέρειες).

Tον τελευταίο, Θεόδωρο Ρούζβελτ μπορεί να το βρει κανείς σε οργανώσεις όπως:
  • τη Συμμαχία για την Προστασία του Κλίματος (Alliance for Climate Protection), ως αντιπρόεδρο υπό την προεδρεία του Gore,
  • στο Center for Global Climate Change (πρόεδρος),
  • στο Pew Center for Global Climate Change (πρόεδρος),
  • στο World Resources Institute, και
  • στο Wilderness Society.
Ο Maurice Strong είναι επίσης πολύ δραστήριος ακόμη και σήμερα.
  • Είναι πρόεδρος του Συμβουλίου της Συμμαχίας για τη Γη (Earth Council Alliance) και
  • βρίσκεται επίσης στο πάνελ του Chicago Climate Exchange, που είναι ένα σύστημα εμπορίας εκπομπών CO2.
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Now that the anti-science, superstition-based initiative presidency is behind us, we need Manhattan projects to make us great again and boost us out of this Grotesque Depression. First we must provide free advertising-based wireless internet to everyone to end land line monopolies. Then we must criscross the land with high speed rail. Because bovine flatulence is the major source of greenhouse gases, we must develop home growable microbes to provide all of our protein. Then we must create microbes which turn our sewage and waste into fuel right at home. This will end energy monopoly by putting fuel in our hands. We must address that most illness starts from behavior, especially from parents. Since paranoid schizophrenia is the cause of racism, bigotry, homelessness, terrorism, ignorance, exploitation and criminality, we must provide put the appropriate medications, like lithium, in the water supply and require dangerous wingnuts who refuse free mental health care to be implanted with drug release devices. Churches should be licensed to reduce supersition and all clergy dealing with small children should be psychiatrically monitored to prevent molesting. Osama bin Laden and Timothy McVeigh were the ultimate superstition based initiatives. Aborting future terrorists and sterilizing their parents is the most effective homeland security. Preganancy is a shelfish, environmentally desturctive act and must be punished, not rewarded with benefits, preference and leave. Widen navigation straits (Gibraltar, Suez, Malacca, Danube, Panama and Hellspont) with deep nukes to prevent war. In order to fund this we must nationalize the entire financial, electrical and transportation system and extinguish the silly feudal notion that each industry should be regulated by its peers. Technology mandates a transformation of tax subsidies from feudal forecloseable debt to risk sharing equity. Real estate and insurance, the engines of feudalism, must be brought under the Federal Reserve so we may replace all buildings with hazardous materials to provide public works. Insects, flooding and fire spread asbestos, lead and mold which prematurely disables the disadvantaged. Disposable manufactured housing assures children are not prematurely disabled and disadvantaged. Because feudalism is the threat to progress everywhere, we must abolish large land holdings by farmers, foresters or religions and instead make all such large landholding part of the forest service so our trees may diminish greenhouse gases. Darwin led to the worst colonial, militarist, attrocity and stock market abuses in history - Lamarkian inhertiance and mitochondrial DNA show that Darwin was not all he is crackered up to be. We must abolish executive pay and make sure all employees in a company are all paid equally. We must abolish this exploitative idea of trade and monopoly and make every manufactured disposable cottage self sufficient through the microbes we invent. Southern Oligarchs destroyed the Democarts in the sixties and destroyed the Republicans this decade - they would not allow viable candidates like Colin Powell, Mitt Romney or Condi Rice to even be considered!

    ΑπάντησηΔιαγραφή