Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Διώκονται και άλλοι αστυνομικοί για την κάρτα του πολίτη



Πογκρόμ κατά των ένστολων ορθοδόξων χριστιανών που αρνούνται να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη, έχει εξαπολύσει μέσα στους κόλπους της η ηγεσία της ΕΛΑΣ, κάνοντας εργολαβία για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Ο αρχηγός της, ο «καταπράσινος» κ. Ελευθέριος Οικονόμου, εξοντώνει υφισταμένους του, την ώρα που προσπαθεί να ρίξει γέφυρες, μέσω αποστράτων φίλων του, σε «δεξιούς» κύκλους. 

Την ίδια ώρα, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας σιωπούν υποκριτικά, όπως και η αριστερόστροφη και αρμόδια για τα δικαιώματα των πολιτών ανεξάρτητη αρχή, που το μόνο που κάνει είναι να «παρεμβαίνει» με «πολιτικώς ορθά» και «προοδευτικά» κριτήρια.

Μετά την απόταξη του Δημήτρη Ανδρεάκου λοιπόν, ο οποίος εξέφρασε την άρνησή του επικαλούμενος θρησκευτικούς λόγους, δύο ακόμα αστυνομικοί, αναμένουν να περάσουν από πειθαρχικό συμβούλιο και να αποταχθούν. 

Υπηρετούν αμφότεροι στο ΑΤ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη και διακηρύσσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουν πίσω, προβαίνοντας σε μια θαρραλέα ομολογία πίστεως. Η υπόθεσή τους ακολουθεί εκείνη του Αναστάσιου Θεοδωρίδη, από το ΑΤ Σταυρούπολης επίσης, ο οποίος παραιτήθηκε από την ΕΛΑΣ, καθώς είχε κατοχυρώσει δικαίωμα για σύνταξη (έφυγε βέβαια νωρίς, χάνοντας χρήματα), ώστε να μην παραλάβει την κάρτα του πολίτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, και άλλοι αστυνομικοί ετοιμάζονται να αντισταθούν στη μεθόδευση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μετατρέπει το Σώμα σε δύναμη πραιτοριανών, απονευρώνοντάς το. 

Η απόπειρα εθνικού και θρησκευτικού αποχρωματισμού της ΕΛΑΣ, με τη συνέργεια ανώτατων αξιωματικών οι οποίοι «κάνουν καριέρα», όπως λένε ειρωνικά οι υφιστάμενοί τους, είναι πλέον εξόφθαλμη και έχει αρχίσει να προκαλεί την προσοχή της αντιπολίτευσης, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Η αστυνομία «βράζει» και παρά την ανεξήγητη σιωπή της Εκκλησίας (που αλώθηκε από οικουμενιστές, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την παγκόσμια διακυβέρνηση), οι ένστολοι ετοιμάζουν στην πολιτική τους ηγεσία «χουνέρια».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΚ», χριστιανικές οργανώσεις ετοιμάζουν μπαράζ κινητοποιήσεων κατά της κάρτας του πολίτη, ενώ χιλιάδες ορθόδοξοι χριστιανοί πολίτες διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα παραλάβουν την επίμαχη κάρτα φακελώματος και παρακολούθησης, που φαλκιδεύει τις ελευθερίες μας. 


Πηγή Ελλην Ελληνολάτρης / http://ellinilatris.blogspot.com/2010/11/blog-post_6111.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου