Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι είναι οι πλαστογράφοι της ιστορίας


Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες του Σκοπιανού Τύπου των Βαρδάρων, οι "καλοί μας γείτονες" προχώρησαν στην έκδοση πιστωτικών καρτών, με την εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάνω σε αυτές. Τα έσοδα της κάρτας, θα τα καρπωθεί η περιβόητη στο εξωτερικό οργάνωσή τους, που ονομάζεται "United Macedonian Diaspora", η οποία και στο παρελθόν έχει προκαλέσει με διάφορες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να εκπροσωπεί και έναν μεγάλο αριθμό "Μακεδόνων" με δήθεν καταγωγή την ελληνική Μακεδονία.
  Η απάντηση έφτασε με e-mail από τον φίλο μου τον Πέτρο, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σ' αυτά τα θέματα μια και μένει στη Φλώρινα:

  Σε ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ διαβάζεις:   "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"!!!!!!
H ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΨΙΔΑ, EINAI ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
 Για τους εθελοτυφλούντες:
  ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ... ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
  Στην περίπτωση αυτή, οι "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!
  Αφιερωμένο σε  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ......
  Κι όλα αυτά ανήκουν στην πραγματική ιστορία, και όχι εκείνη που ονειρεύονται οι Βάρδαροι...http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=3099

Απο  http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2010/11/blog-post_2303.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου