Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Вечер»: Ο Σόρος διοργάνωσε τα πραξικοπήματα στις ανατολικές χώρες





Ο Σόρος είχε διαπράξει τα πραξικοπήματα στην Κροατία, τη Σλοβακία και την πρώην Γιουγκοσλαβία και προσανατολίζονταν για τις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει ένας από τους σπουδαιότερους μελετητές του, ο Γκλέν Μπέκ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα ο Σόρος,- ο οποίος γεννήθηκε ως George Schwartz- συμμετείχε στις ανατροπές των κυβερνήσεων της Τσεχίας, της Ουκρανίας και της Γεωργίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Σόρος, ακολουθούσε την ίδια τακτική. Ίδρυε κόμμα σκιάς για την παρακολούθηση της κυβέρνησης – τύπου σκιώδους κυβέρνησης- και τελικά καταλάμβανε την εξουσία με πραξικόπημα.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα της ιστορίας του Σόρος, ο κυρίαρχος στόχος του δισεκατομμυριούχου ήταν η καταστροφή των ΗΠΑ και η δημιουργία ενός κόσμου, χωρίς σύνορα, το οποίο θα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Το έργο του Σόρος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γράφει εφημερίδα ‘Βέτσερ’, για την πΓΔΜ.

Τελευταία μάλιστα γίνεται μεγάλη και έντονη συζήτηση για τις χρηματοδοτήσεις του Σόρος σε πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι οποίες είναι προσανατολισμένες στην ιδέα της αλλαγής της ονομασίας της χώρας.

Μια από αυτές είναι «Πολίτες για μια ευρωπαϊκή χώρα».

Αυτές οι ΜΚΟ επικρίνουν τακτικά την κυβέρνηση όπως είναι και το «σλαβομακεδονικό κέντρο ευρωπαϊκής παιδείας» των Σκοπίων.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου