Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΟΜΑΔΑ Έψιλον

Επειδή σε εκπομπές και κείμενα οι "ειδικοί" που αναφέρονται στους γήινους "Έψιλον" δεν τους συσχετίζουν με τους Ουρανίους, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και όχι από το τέλος όπως συνηθίζουν οι "επιστήμονες" της παραπληροφόρησης για να προκαλούν ενδοεγκεφαλική σύγχιση του λογικού και όσων διαδίδουν, κρίνω απαραίτητη την κοινοποίηση των πληροφοριών του παρόντος κειμένου. "Έψιλον" καλούνται οι ίδιοι οι "Ολύμπιοι" (εξαιτίας της Ιεραρχικής θέσης του ΔΙΑ, που είναι 5ος, Ε'), δηλ. τα όντα που έχουν λατρευθεί στο παρελθόν, ως "θεοί". Η Αλήθεια είναι πως είναι εξελιγμένοι, φωτισμένοι κάτοικοι άλλων πλανητών (όλοι ανήκουν στην ίδια φυλή που κατάγεται από έναν πλανήτη στο Γαλαξία Ανδρομέδας), Όντα Φωτός -με Λαμπερή Ακτινοβόλα Αύρα- που έχουν αποικίσει και την Γαία στο παρελθόν, αφήνοντας απογόνους και δημιουργήματα. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΑ, αναφέρουν ότι δεν είναι θεοί ούτε ισχυρίσθηκαν ποτέ ότι είναι, ταυτόχρονα σέβονται τον Δημιουργό που αποκαλούν "Όλον Φως", συνεπώς έχουν λάθος τόσο οι "πολυθεϊστές" που τους λατρεύουν, όσο και οι "χριστιανοί" που βγάζοντας κακία εναντίον Οντών Φωτός, Δυνάμεων Δημιουργίας, τους αναφέρουν "εκπτώτους αγγέλους", (κακό)"δαίμονες", χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν. Αυτή την περίοδο οι Δυνάμεις τους έχουν εν μέρει επιστρέψει στην Γαία ενώ ένα μέρος αυτών αναμένεται προκειμένου να αναληφθεί δράση. Όπως αναφέρει και ο Πλάτων στο πασίγνωστο συγγραφικό του έργο "Τίμαιος", έχουν λάβει εντολή από τον "ποιήσαντα το παν" (Δημιουργό) να λαμβάνουν τις Ψυχές, και να τις εισάγουν σε υλικά σώματα, τα οποία έχουν "κατασκευάσει" -"δημιουργήσει", αν προτιμάτε- οι ίδιοι. Δηλ. την Ψυχή, τους την δίδει ο Δημιουργός έτοιμη, και αυτοί δημιουργούν το υλικό όχημά της (σώμα) για να ζήσει στον εκάστοτε πλανήτη, τροποποιώντας εάν κρίνεται απαραίτητο τις συνθήκες του -απαλλαγή από μολύνσεις, τροποποίηση κλίματος, φροντίδα χλωρίδας/πανίδας-. Όλ' αυτά λαμβάνουν βεβαίως χώρα σε πολύ μεγάλα γήινα χρονικά ΔΙΑστήματα. Πολιτισμός τους, είναι αυτό που εμείς γνωρίζουμε και ονομάζουμε "Ελληνισμό" -Αξίες, Φιλοσοφία, γνώση υπάρξεως Δημιουργού και Θοσέβεια, γνώση αθανασίας της ψυχής, Τέχνες, Γράμματα, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"- ο οποίος ξεκινώντας από τον Γαλαξία Ανδρομέδας, έχει ΔΙΑδοθεί σε άλλους 12 Γαλαξίες από τους ιδίους τους Ολυμπίους και τους Υιούς τους, τους Ελλανίους -κοινώς Έλληνες- οι οποίοι αριθμούν 98.000.000-120.000.000 ανθρώπους, σε όλη τη Γαία, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από πάμπολλα αρχαιολογικά ευρήματα, γλωσσολογικά, ανθρωπολογικά, αιματολογικά και άλλα στοιχεία. Κάποιοι από τους σημερινούς κατοίκους της Γαίας που ενΔΙΑφέρονται για τον Ελληνισμό έχοντάς τον στην καρδιά και την ψυχή τους, και κάποιοι άλλοι που επιπλέον έχουν επαφές με τους Ολυμπίους Εψιλον λαμβάνοντας πληροφορίες επιστημονικής, ιστορικής ή άλλης φύσεως, λέγονται και εκείνοι "Έψιλον", εξαιτίας της σχέσεώς τους με τον Ελληνισμό και τους Ολυμπίους. "Έψιλον", είναι:
-οι Ολύμπιοι Έψιλον,
-οι Ελλάνιοι, οι συνειδητοποιημένοι Υιοί και οι συνειδητοποιημένες Κόρες τους, με άλλα λόγια οι αφυπνισμένοι Έλληνες και Ελληνογενείς που ακολουθούν τον Ελληνισμό, και
-οι Ελληνικά σκεπτόμενοι αλλοεθνείς. Οι δύο τελευταίες κατηγορίες, Έλληνες και Ελληνίζοντες, αποτελούν της επίγειες εκφράσεις των Όντων της πρώτης κατηγορίας. Τα παραπάνω στοιχεία μπορώ να ΔΙΑβεβαιώσω τον κάθε ενΔΙΑφερόμενο ότι ισχύουν. Όμως, για τη λεγόμενη "Ομάδα Έψιλον", δεν μπορώ να ΔΙΑβεβαιώσω, αλλά μπορώ να εικάσω, με βάση τα ανωτέρω που γνωρίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι ίσως είναι μία ομάδα ατόμων τέτοιων γήινων "Έψιλον", δηλαδή ανθρώπων που σχετίζονται κάποιοι μόνον με Ελληνισμό ενώ άλλοι με Ελληνισμό και Ολυμπίους. Την υψηλή, προηγμένη γνώση/επιστήμη και τεχνολογία, την κατέχουν εξαιτίας της αγάπης τους για τον Ελληνισμό που συνεπάγεται ενασχόληση με αρχαία -γνωστά και άγνωστα- κείμενα όπου βρήκαν πολλές πληροφορίες, αλλά και λόγω άμεσης παραχώρησης γνώσης και τεχνολογίας από τους Ολυμπίους. Τέτοιες Ομάδες Έψιλον κατ' εμέ είναι πολλές και όχι μία. Η μία "Ομάδα Έψιλον", η... "Εταιρία", είναι συνδυασμός αληθών πληροφοριών αλλά με αρκετή εμβόλιμη παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου