Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Το Παρακράτος Χριστόφια, σε Άμεση Καταστολή Καθέ Μορφή Εθνικιστικής Αντιδρασης στα Σχέδια του....



Σήμερα 14η Νοεμρβρίου 2008 παραμονή της μάυρης επετείου ανακήρυξης του ψευδοκράτους έγιναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας απο μαθητές και φοιτητές σε ολόκληρη την κύπρο. Συγκεκριμένα έγιναν πορείες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Στη Λευκωσία νωρίς το πρωί έγιναν προσυγκεντρώσεις στο παλαιό Γ.Σ.Π. και στη Πλατεία Παναγίας Φανερωμένης. Να επισημάνουμε ότι στους χώρους προσυγκέντρωσης βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί ένστολοι και μή, ασφαλίτες του Γραφείου Συλλογής Πληροφορίων και διάφορα άλλα τσιράκια του σταλινιστή Χριστόφια οι οποίοι κατέγραφαν αριθμούς εγγραφής οχημάτων και φωτογράφιζαν τους πάντες.
Κατά τις 11 ξεκινούν και οι δύο πορείες όπου καταλήγούν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας. Κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα όπως ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ κτλ
Όταν πλησίασαν το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας δέκτηκαν απροκάλυπτα και χωρίς καμιά ατιολογία επίθεση απο τη Μ.Μ.Α.Δ. (ΜΑΤ) όπου και τραυματίζουν 4 μαθητές ηλικίας δεκατεσσάρων και δεκαπέντε χρονών.Κατά την διάρκεια της εμπόκής γνωστος υψιλόβαθμος αξιωματικός του Γ.Σ.Π. (Γραφείο Συλλογής Πλήροφοριών) απείλησε μαθητές ότι θα τους εξοντώσεικαι θα τους γαμήσει μπροστά στους συνάδελφους του.
Κύριοι αυτό είναι το παρακράτος Χριστόφια, άμεση καταστολή καθέ μορφή εθνικιστικής αντιδρασης στα σχέδια του. Αλλά όπως του αποδείξαμε, το εθνικιστικό κίνημα μεγαλώνει και οι αντιδράσεις το επαληθέυουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου