Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

"Δώστε μου τον έλεγχο του νομίσματος ενός έθνους, και τότε δεν έχει σημασία για μένα, ποιος κάνει τους νόμους." Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), Εβραιος τραπεζιτης απο την Φρανκφουρτη, ιδρυτης της δυναστειας Rothschild.


του G. Edward Griffin

Πως θα μπορουσε ενας τραπεζίτης να παρει την εξουσία πάνω στο νόμισμα ενός έθνους, θα με ρωτησετε. Το 1913 συνεβη στις ΗΠΑ το απίστευτο.

Ενα καρτελ αποτελουμενο απο τις μεγαλυτερες τραπεζες του κοσμου, τις Morgan, Rockefeller, Rothschild, Warburg και Kuhn Loeb, κατάφερε με ένα συνωμοτικό πραξικόπημα να εξαπατησει το αμερικανικό Κογκρέσο και να ιδρυσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, την Federal Reserve System (Fed) - μια αμερικανικη Κεντρικη Τραπεζα.

Η Τραπεζα αυτη ωστόσο δεν ειναι μια κρατικη, ομοσπονδιακη Τραπεζα, ουτε και εχει πραγματικα αποθεματικά. Ο επισημος σκοπός της είναι να φροντιζει για τη σταθερότητα του δολλαρίου.



Όμως το δολλαριο απο τοτε που ιδρυθηκε η Fed έχει χάσει πάνω από το 95 τοις εκατό της αξίας του! Ειναι λοιπον αυτοι που την διοικουν ανικανοι, η μηπως έχει η Fed κρυφά καποιον αλλο, εντελώς διαφορετικό σκοπο και ενα αλλο νόημα;

Η απάτη της τράπεζας συνεχίζεται, η Federal Reserve System" (Fed) βρισκεται εκτός ελέγχου.

Η Κεντρική αυτη Τράπεζα έχει χορηγήσει για την επίλυση της οικονομικής κρίσης σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πανω απο οκτώ τρισεκατομμύρια δολλάρια. Σε ποιες; Μεχρι σημερα η Fed αρνείται να κατονομησει τους παραληπτες.

Ο Ρεπουμπλικανος βουλευτης του Κονγκρεσου, Alan Grayson, ζήτησε σε μια επίσημη ακρόαση από τον Γενικό Επιθεωρητή της Federal Reserve πληροφοριες για τα πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία η Fed χορήγησε σαν δάνεια η ξοδεψε άμεσα και σε ποιον πηγανε τα κεφάλαια αυτά. Δειτε στην επόμενη ταινία αυτή τη συνέντευξη. Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας γι' αυτα που ακούτε εκεί.

Δειτε το VIDEO: http://info.kopp-verlag.de/news/federal-reserve-ausser-kontrolle.html

"Το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή (Office of Inspector General, OIG) είνα αρμόδιο για να προστατευει και να αποκαλυπτει σπαταλες, απάτες και καταχρησεις της Fed. Την εντολη αυτη των νομων την εκτελει το OIG με αναθεωρήσεις, αξιολογήσεις, έρευνες και γνωμοδοτησεις νομοπαρασκευαστικου χαρακτηρα, καθώς επισης με την πληρη ενημερωση του προεδρου της Fed και του αμερικανικου Κογκρέσου. Αυτα, σε οτι αφορά την επίσημη αρμοδιότητα της Γενικης Επιθεωρητου Elizabeth Coleman.

"Ποτέ στην ιστορία της χώρας μας παρακολουθουσαμε πως τα χρήματα εξαφανιζονταν απο την πισω πορτα αυτής της κυβέρνησης", δήλωσε ο γερουσιαστής Byron Dorgan, ένας Δημοκράτης από τη Βόρεια Ντακότα, στην ολομέλεια, της Γερουσίας των ΗΠΑ. "Κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα εχει ξοδεψει το διοικητικο συμβουλιο της Fed, ουτε σε ποιον και για ποιο σκοπό. Και πόσα χρήματα ξοδεψε η FDIC (Federal Deposit Insurance); Πόσα στο πλαίσιο του προγράμματος TARP; Πότε; Γιατί;

Οι χρηματικες βοηθειες της Fed θα επαρκουσαν για να παρει κάθε Αμερικανός πολίτης - απο τα μικρα παιδια μεχρι τους γερους - το ποσό των περίπου $ 30.000.

Για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την Fed συνισταται το βιβλίο του G. Edward Griffin "Die Kreatur von Jekyll Island" (στα ανγγλικα G. Edward Griffin "The creature from Jekyll Island: a second look at the Federal Reserve".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου