Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Βία κατά των υπογραφών στο Πάντειο!



Αυτή είναι η Δημοκρατία σας κύριοι...;
Με απόλυτο συγχρονισμό αποδεικνύεται ότι βαδίζει η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τους διάφορους (υποτίθεται) αντιεξουσιαστές, στην προσπαθειά τους να φιμώσουν κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού, να εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών. Και ενώ σε «κυβερνητικό» και «μηντιακό» επίπεδο, κυριαρχεί ένα κλίμα λογοκρισίας για το θέμα, την ... καταστολή στον δρόμο έχουν αναλάβει οι ... αντιεξουσιαστές.
Όπως ακριβώς έγινε και στην Πάντειο, όπου ένας νεαρός φοιτητής της Σχολής, μέλος της ΦΟΣ - με προηγούμενη μεγάλη θητεία στην ΠΑΣΠ- προσπάθησε, χωρίς να ενοχλήσει κανέναν να μαζέψει υπογραφές για το δημοψήφισμα.
Σε λίγη μόνο ώρα, μία ομάδα κρανοφόρων, του επιτέθηκε, τον έριξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά με τα κράνη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί στην γνωστή ιστοσελίδα indymedia, η στοχοποίηση των πατριωτών που μαζεύουν υπογραφές.
Εκεί δίπλα σε φωτογραφίες νεαρών γυναικών, που μάζευαν υπογραφές, δημοσιεύοντουσαν προτροπές του τύπου: «λυντσάρισμα όπου τους βρείτε» και λοιπά... Για το περιστατικό στο Πάντειο κατατέθηκαν μηνύσεις, αλλά αμφιβάλλουμε αν οι αστυνομικοί θα κάνουν κάτι. Πάντως δεν θα χρειαζόταν να ψάξουν και πολύ. Είναι γνωστό από πού ξεκινούν όλες οι επιθέσεις πολιτικής βίας στην Πάντειο. Από τον χώρο που ο πρύτανης παραχωρεί στους αναρχικούς.
Τελικά αποδεικνύεται με κάθε επισημότητα, ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» δεν είναι παρά τα - από χαζομάρα ή σχεδιασμό - όργανα του κράτους, στην προσπάθειά του να καταπιέσει κάθε αντίθετη φωνή.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου