Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο



Του Νίκου Χιδίρογλου
Τα πράγματα είναι απλά. Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ.
Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet, δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.
Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.
Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.
Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».
Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;
Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.
Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).
Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).
Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου