Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Αίσχος για γνωστό δημοσιογράφο. Εκμεταλλεύτηκε την άτυχη Σοφία που τραυματίστηκε από τις σφαίρες των τρομοκρατών για να διαφημίσει τον Τσίπρα!!!


Μόνο ντροπή και αίσχος αρμόζει στον μεγαλοδημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος στην εκπομπή του σήμερα ασχολούμενος και καλά με την άτυχη ειδική φρουρό Σοφία Ψυχογιού που τραυματίστηκε στην άνανδρη δολοφονική επίθεση στο τμήμα της Αγ. Παρασκευής, στην ουσία διαφήμισε τον Αλέξη Τσίπρα (άραγε που κολλάει το ένα με το άλλο) και τις απόψεις του.....

Από ότι φάνηκε από τις ερωτήσεις που του έκανε, στις προθέσεις του δημοσιογράφου ήταν η απενοχοποίηση του Τσίπρα και κατ΄επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ από την υπόθαλψη και την ιδεολογική στήριξη προς τους κουκουλοφόρους και τις δολοφονικές ακραίες ομάδες τους.

Ρητορικό ερώτημα παραμένει αν ο μεγαλοδημοσιογράφος εξασφάλισε κάποιο σπίτι και για την άτυχη Σοφία όπως επεδίωξε και πέτυχε για την επίσης άτυχη Κούνεβα προ ημερών!!!

Στο μεταξύ όπως μαθαίνουμε η άτυχη Σοφία "επιπλήχθηκε" από το Υπουργείο Προστασίας του αλλοδαπού πολίτη με μείωση αποδοχών αφού δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά της εδώ και 25 ημέρες που νοσηλεύεται κατάκοιτη στον Ερυθρό Σταυρό!!!!

Ελπίζουμε η πληρόφορία να είναι ψευδής........
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου