Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

HAARP: H μεγάλη απειλή



Τεράστια ποσά χρημάτων έχουν δαπανηθεί για το HAARP και τα σχετικά προγράμματα (όπως το αμυντικό πρόγραμμα "Πολέμου των άστρων"), χωρίς να δοθεί το αντίστοιχο ποσό για έρευνα των ενδεχόμενων κινδύνων. Το κόστος τόσο σε χρήμα όσο και σε ζωές μπορεί να είναι συνταρακτικό σε σύγκριση με τα οποιαδήποτε οφέλη.

Για αιώνες, ο συντονισμός Schumann έδινε το ρυθμό ενορχήστρωσης της ζωής στον πλανήτη - ήταν ο πλανητικός σφυγμός, ο ρυθμός της υγείας και της ευεξίας.

Τώρα όμως, η ίδια η καρδιά του πλανήτη απειλείται, σύμφωνα με τη Σύμβαση Πλαίσιο για την κλιματική Αλλαγή (UNFCCC) που υπογράφηκε στη Συνάντηση Κορυφής του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο ΟΗΕ απαγόρευσε τη χρήση εχθρικών τεχνικών που τροποποιούν το περιβάλλον ή παρεμβαίνουν στη δυναμική, τη σύνθεση ή τη δομή της Γης, συμπεριλαμβανόμενων των ζωντανών οργανισμών, της λιθόσφαιρας, της υδρόσφαιρας και της ατμόσφαιρας, καθώς και του διαστήματος.

Γιατί λοιπόν ο ΟΗΕ, αγνοώντας τη Σύμβαση ENMOD του 1977 καθώς και το ίδιο του το καταστατικό, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη τις κλιματικές μεταβολές που οφείλονται σε στρατιωτικά προγράμματα; Το Φεβρουάριο του 1998 η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Πολιτικής Ασφαλείας και Αμύνης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οργάνωσε δημόσιες ακροάσεις για το HAARP στις Βρυξέλλες. Η "Πρόταση Διευθέτησης" της Επιτροπής που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (έγγραφο αρ. Α4-0005/99, 14 Ιανουαρίου 1999):

...θεωρεί το HAARP..., εξ αιτίας των ευρέων επιπτώσεών του στο περιβάλλον, ζήτημα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και ζητά να εξεταστούν οι νομικές, οικολογικές και ηθικές πλευρές του από ένα ανεξάρτητο διεθνές σώμα...[Η Επιτροπή] λυπάται για την επανειλημμένη άρνηση της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών... να δώσει στοιχεία για τη δημόσια ακρόαση... σχετικά με τους περιβαλλοντικούς και δημόσιους κινδύνους του προγράμματος HAARP.

Ωστόσο, το αίτημα της Επιτροπής να συνταχθεί ένα "Πράσινο Χαρτί" για "τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στρατιωτικών δραστηριοτήτων" απορρίφθηκε με επιχείρημα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει τη δικαιοδοσία να ερευνήσει τι "διασυνδέσεις μεταξύ περιβάλλοντος και αμύνης". Οι Βρυξέλλες ήθελαν να αποφύγουν πάση θυσία τη ρήξη με την Ουάσινγκτον.

Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP χρησιμοποιήθηκε, επιστημονικά ευρήματα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το HAARP για να τροποποιήσει επιλεκτικά το κλίμα ενός "μη φιλικού έθνους" ή ενός "δύστροπου κράτους" με στόχο να αποσταθεροποιήσει την εθνική του οικονομία...

Είναι τεκμηριωμένο ότι η "οικονομική βοήθεια" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF)και της Παγκόσμιας Τράπεζας που επιβλήθηκε στον Τρίτο Κόσμο και τις χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ οδήγησε στην αποσταθεροποίηση της γεωργικής οικονομίας. Με τη σειρά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO) υποστήριξε τα συμφέροντα λίγων Δυτικών αγρο-βιοτεχνολογικών ομίλων στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους (ΓΤ) στους αγρότες όλου του κόσμου.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σχέση μεταξύ οικονομικών, στρατηγικών και στρατιωτικών διαδικασιών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στο παραπάνω πλαίσιο, οι κλιματικοί χειρισμοί μέσω του προγράμματος HAARP (είτε τυχαίοι είτε σκόπιμοι) αναπόφευκτα θα επιδεινώσουν αυτές τις αλλαγές εξασθενώντας εθνικές οικονομίες, καταστρέφοντας υποδομές και οδηγώντας στην πτώχευση τούς αγρότες σε τεράστιες εκτάσεις... (Chodussovsky, 2000).

Ας ελπίσουμε ότι θα το κατανοήσουμε πλήρως πριν η τεχνολογία μας να αλλοιώσει τόσο πολύ τον πλανήτη, ώστε η πορεία της εξέλιξής μας να εκτραπεί οριστικά. Η ανθρωπότητα οφείλει τώρα να αποφασίσει αν η ιονόσφαιρα και ο συντονισμός Schumann θα παραμείνουν ζωντανοί.

http://www.nexushellas.gr/index.php?opt ... &Itemid=44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου