Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Όλοι οι Έλληνες περιμένουν με μικτά και δύσπιστα αισθήματα τι σχέδια να έχουν άραγε οι ιλλουμινάτι για το Αιγαίο.

Όπως είχα αναφέρει στο μπλοκ μου στις 28.12.09 και 22.01.10 η secret government γνωρίζει πολύ καλά ότι η παγκόσμια αλλαγή θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τις διάφορες αστρικές πύλες στον στερεό και θαλάσσιο ελλληνικό χώρο.
Για αυτούς τους ιλλουμινάτι είναι αυτονόητο να ελέγξουν πάση θυσία τις ελληνικές αστρικές πύλες στο χώρο του Αιγαίου που θα ανοίξουν ενεργειακά στους προσεχούς μήνες. Γιαυτό και έχουν ετοιμάσει ένα διπλό σχέδιο ώστε άν το πρώτο δέν περάσει όπως εχει προγραμματιστή να τεθεί ευθύς σε λειτουργία το δεύτερο.
  1. Σχέδιο. Ο απόλυτος έλεγχος της Ελλάδος μέσω σταδιακών χρεοκωπήσεων του κράτους και όλης της οικονομίας μαζί και της εθνικής άμυνας, έως την πλήρη κατοχή της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας απο τους μεγαλοτραπεζίτες του City of London. Τώρα έχει νόημα γιατί οι ιλλουμινάτι διάλεξαν απο όλα τα καταχρεομένα κράτη την Ελλάδα και για να την βάλουν στο στόχαστρο σάν πηγή του κακού. Ένα καλά μελετημένο σχέδιο, τίποτε στο Σύμπαν δεν είναι τυχαίο. Σέ περίπτωση που αποτύχει το πρώτο σχέδιο πιθανός λόγο της αφύπνισης του Ελληνισμού μπαίνει ευθύς το δεύτερο σχέδιο σε εφαρμογή.
  2. Σχέδιο. Αναρωτήθηκε ο Έλληνας ποτέ που βρίσκει ο Τούρκος το θράσος εδώ και δεκαετίες να καταπατά σχεδόν σε καθημερινή βάση τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στο εναέριο χώρο όπως και στα νησιά του Αιγαίου? Η απάντηση έρχεται τους επόμενους μήνες και χρόνια. Ήδη ανακοινώθηκε κάτι σε αυτήν την κατευθυνση απο κυβερνητικούς παράγοντες κάτι σάν θερμό επισόδειο στο Αιγαίο για το καλοκαίρι. Οι διεθνείς ιλλουμινάτι με τους αδελφούς τους έλληνες Πρίγκιπες του Σκότους γνώριζαν καλά αυτό που συμβαίνει τώρα και που θα συμβεί στο κοντινό μέλλον ΕΝΕΡΓΙΑΚΩΣ στην χώρα μας τουλάχιστον εδώ και 60 χρόνια. Ξέρουν που η Ελλάδα είναι ενεργειακός το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ξέρουν οπιαδήποτε αλλαγή στην ανθρωπότητα θα ξεκινήσει απο την Ελλάδα, απλούστατα διότι στον ελληνικό χώρο βρίσκονται αγκυροβολησμένες οι ισχυρότερες ενέργειες του πλανήτη μας. Αυτοί το ξέρουν, μόνο οι Έλληνες που κατοικούν και ζούν στο χώρο αυτό δεν το ξέρουν και απορούν και αναρωτιούνται? Γιατί αυτοί η ειδική μεταχείριση με εμάς? Γιατί άραγε να έχουν τα περισσότερα ευρωπαικά κράτη τέτοια κρυφή εχθρότητα απέναντι στην Ελλάδα? Και για να βρίσκεται ο Έλληνας κυριολεκτικά κάτω από την επίδραση του φόβου, έχουν βάλει εδώ και δεκαετίες τον μπάμπουλα Τούρκο να μάς απειλή με πόλεμο σε καθημερινή βάσει. Όμως τώρα θα τον πουν, ¨ντογρού¨ όρμα και πάρε με τον τσαμπουκά όλο το Αιγαίο, αφού το πρώτο σχέδιο δεν περάσει. Και βεβαίως ποιό μπροστά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ θα προετοιμάσουν ψυχολογικά το έδαφος(τεχνική εναρχία έως και εμφύλιο πόλεμο, τεχνικά επισόδεια έως συγκρούσεις με τους ξένους μετανάστες, τεχνικά επισόδεια με τους Τούρκους κατοίκους στην Ξάνθη/Κομοτηνή και γενικά οτιδήποτε επισόδειο για να κυρήξουν την Έλλάδα διεθνώς, χώρα αναρχικών κτλ.) ώστε η αντίδραση από ελληνικής πλευράς να είναι μηδαμινή, αφού δεν θα έχει καμμία εξουσία και επιρροή πλέον. Τώρα φώτισε στόν Έλληνα το ¨τρίγωνο τών βερμούδων" Γιωργάκης - Τουρκία - Λέσχη Βιλντενμπεργκ?

Λοιπόν ρωτώ τώρα τον αναγνώστη, που βρίσκονται στην πραγματικότητα οι εχθροί

της Ελλάδος μέσα ή έξω? Αν είναι μέσα και το γνωρίζει γιατί πάει και τους ψηφίζει από

το 1821? Το μπαλάκι έρχεται πάντα πίσω στον ψηφοφόρο,

ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου