Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Π Ι Σ Ω Σ Τ Η Ν Ε Σ Τ Ι Α

Όλοι μιλούν για εξωγήινους.
Η Matrix μας αποκρύπτει - αφού έχει αγκυροβολήση το πρόγραμμα στο υποσεινήδητο μας ότι είμαστε μόνη στο σύμπαν - ότι και οι επτά δισ. κάτοικοι της γαίας είμαστε εξωγήινης προέλευσης.
Οι πατρίδες μας βρίσκονται σκορπισμένοι στους διάφορους αστερισμούς και φωτεινούς πολιτισμούς του Γαλαξία μας.
Η Matrix στην οποία ζούμε - ένα νοητικό πλέγμα στον αιθερικό κόσμο από τους νεφελίμ στημένη παγίδα στο χωρόχρονο της 3.διάστασης - μάς λέει, ότι είμαστε απλώς μόνο άνθρωποι, ανθρωπάκια χωρίς καμμία δύναμη, νοητικοί σκλάβοι της ύλης. Και εφόσον η πίστη σαυτό γίνεται δομή πίστης από την πλειοψηφία, έγινε δικιά μας πραγματικότητα.
Αυτό που πιστεύει ο έκαστος από μάς, αυτή είναι η πραγματικότητα που ζεί καθημερινός. Για παράδειγμα, πιστεύει κανείς για τον ερχομό του αρμαγεδόνα και του αντίχριστου, γιαυτόν τον άνθρωπο ή ομάδα ανθρώπων, οι δυνάμεις και οι συμπαντικοί νόμοι θα κάνουν το πάν ώστε, να γείνουν πραγματικότητα για τούς πιστεύωντες.
Το επιβαιώνει ΕΠΙΣΗΣ η νέα κβαντική μηχανική.
Η πραγματική φύση μας είναι θείκή, είμαστε συνδημιουργοί κομμάτι του Θεού, στο πυρήνα μας φωτεινά όντα με πολύ μεγάλες δυνάμεις και προπαντός είμαστε πολυδιαστασιακοί, δηλαδή ζούμε ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις. Εμείς όλοι μας είμαστε οι αρχιτέκτονες του σύμπαντος και όχι κάποιος με γένια στα σύννεφα.
Τι κάνουμε εδώ?
Ήρθαμε εθελοντικά όλοι μας με ουδεμή εξαίρεση να ζήσουμε τη συχνότητα ή δόνηση της διττότητας.
Τι είναι διττότητα?
Διττότητα είναι το ορατό σύμπαν αυτό που αντιλαμβάνουμε εμείς απο τη 3. διάσταση. Είναι οι εμπειρίες που κάνει ο άνθρωπος, μέσω του θεικού δώρου της ελεύθερης θέλησης στο τελευταίο, το 13-επίπεδο του σύμπαντος, στη λεγόμενη και περιβόητη 3.διάσταση. Αυτό το δικό μας, ορατό και διαιρεμένο σε Φώς και Σκότος σύμπαν, με πολύ χαμηλές ενεργειακές δονήσεις είναι ο τόπος τού παιχνιδιού που παίζουμε τώρα ή καλύτερα να πω μέχρι τώρα. Εδώ ξεχνάς παντελώς ποιός είσαι, από που ήρθες, γιατί ήρθες, και τι ήρθες να κάνεις.
Στο Γαλαξία μας η Γαία έχει το καλύτερο όνομα σαν σχολή η Πανεπιστήμιο, όποιος φοιτήσει γίνεται αναληφθείς διδάσκαλος και αφήνει πίσω του τη διττότητα μη ενδιαφέρων γιαυτόν πλέον.
Πέσαμε εθελοντικά, από φωτεινά όντα, από ανώτερα σε φώς και δόνηση σύμπαντα, με 12 έλικες DNA και πλήρη λειτουργία του εγκεφάλου μας, στο δικό μας τωρινό σύμπαν της 3.διάστασης, με μόνο δύο DNA έλικες και με περίπου μόνο 10% λειτουργίας του αριστερού εγκεφάλου μας(νοητική πλευρά).
Ο σκοπός είναι μόνο η εμπειρία και όχι η τιμωρία που λένε οι θρησκείες, είναι η εμπειρία του φωτός και του απόλυτου σκότους φυσικός και πνευματικός, η εμπειρία καλού/κακού, λάθος/σωστό, κρύο/ζεστό, ζωή/θάνατος κτλ.
Τα αδέλφια μας και συγγενείς μας, οι πολιτισμοί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός βρίσκονται ήδη εδώ και 50 χρόνια στο ηλιακό μας σύστημα, περιμένοντας με θεική υπομονή να τους αντιληφθούμε και να τους υποδεχθούμε. Ειδικά τη τελευταία εικοσαετία έχουν μαζευτεί εκατομμύρια διαστημικά σκάφη από περίπου 260 ανώτερους και φωτεινούς πολιτισμούς(από 5.διάσταση και άνω), όσο ράτσες και φυλές υπάρχουν στη γαία μας. Αυτοί έσπειραν πρίν εκατομμύρια χρόνια το DNA τους στη γαία. Επίσης παρόν είναι και παρατηρητές από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και άλλους ποιο μακρινούς Γαλαξίες.
Το περίπου 1% του παγκόσμιου πληθησμού είναι γνώστες για την παρουσία των φίλων μας και αρκετοί επικοινωνούν και μαζί τους.
Δεν είναι αυτοί που η Matrix μας υπόδειξε για να είναι.
Από τώρα στα επόμενα δύο έως τρία χρόνια θα φενερωθούν επίσημα στη γαία μας. Μη επίσημα έχουν φανερωθεί σε πολλούς ανθρώπους αλλά και ομάδες ανθρώπων. Όλες οι ηγεσίες των χωρών είναι γνώστες γιαυτό. Η ιλλουμινάτι έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα εξωγήινα όπλα τους εναντίον τους και απέτυχαν. Επίσεις και το παγκόσμιο πρόγραμμα απόκρυψης της ύπαρξης και το παρόν των φίλων μας απέτυχε και σε λίγο θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση στα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού η εξουσία των ιλλουμινάτι θα ανακοινωθεί πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ήδη έχει καταρεύσει πίσω από το σκηνηκό.
Η μεγάλη αλλαγή, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ έχει ήδη αρχίσει. Τα πάντα αλλάζουν με όλο και αυξανόμενη επιτάχυνση, ταυτόχρονα αλλοιώνεται ο χρόνος, αισθανόμαστε όλο και περισσότερο να ζούμε στο τώρα, η νόηση δεν θα μπορεί να βρίσκεται στο παρελθόν ή μέλλον, γιατί δεν θα υπάρχουν πλέον. Αφήνουμε πίσω μας την 3.διάσταση σαν δόνηση και μαζί της και τη νοητική Matrix διότι η ενεργειά της δεν μπορεί να αντέξει τους ανώτερους κραδασμούς, και μπαίνουμε ολοταχώς στην 4. και 5. διάσταση. Η είσοδος σε αυτήν είναι για τη γαία μας και μαζί της και όλα τα ζωικά βασίλεια η αστρική πύλη του άρκτουρου, φυλαγμένη ενεργειακός από τον ΜΕΤΑΘΡΟΝ.
Συνειδητοποιούμε ότι η διαχώριση μεταξύ των ανθρώπων στη γαία τελειώνει, ήταν ένα παιχνίδι, ένα όνειρο, μία αυταπάτη που τελείωσε.
Όλοι μας είμαστε στο πυρήνα ΑΓΝΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ, από μία κοινή πηγή, αυτή του ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

1 σχόλιο: