Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Προγράμματα ελέγχου του νου- Mind control programmes

Η χρησιμοποίηση μεθόδων ψυχολογικού πολέμου και τεχνο-τρονικής τεχνολογίας για την υποδούλωση των μαζών είναι ένα από τα κύρια όπλα των σκοτεινών εκείνων κέντρων της παγκοσμιοποίησης που δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με έννοιες όπως... διαφάνεια ή δημοκρατία.

Τα σημαντικότερα προγράμματα ελέγχου του νου με ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους: ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς εγκατάσταση εμφυτευμάτων ηλεκτρονική διάλυση χρονικού προσανατολισμού της μνήμης (EDOM: Electronic Dissolution of Memory).

1.Project Moonstruck, της CΙΑ: Χρήση ηλεκτρομαγνητικών εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο και τα δόντια.
2.Project ΜΚ-ULTRA, της CΙΑ: Μετάδοση μη ανιχνεύσιμων οδηγιών σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο. Χρήση χαπιών, ηλεκτρονικών και ηλεκτροσόκ.
3. Project Orion, της USAF: Παραισθησιογόνα, ύπνωση και ΕSΒ.
4. Project MK-DELTA, της CΙΑ: Προγραμματισμός υποσυνειδήτου με ηλεκτρομαγνητισμό.
5. Project Phoenix, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική κατευθυνόμενη στόχευση επιλεγμένων πληθυσμιακών ομάδων.
6. Project Trident, της ΝSΑ: Ηλεκτρονική στόχευση ατόμων ή πληθυσμών.
7. Project RF MEDIA, της CΙΑ: Προγραμματισμός και στόχευση της επιθυμίας.
8. Project Tower, των CΙΑ, ΝSΑ: Προγραμματισμός με συντονισμό της σκέψης και μετάδοση κωδικοποιημένων πληροφοριών.
9. Project HAARP, των ΝSΑ,CIA : Επηρεάζει τη φυσιολογία του ανθρώπου. Χρήση λέιζερ, όπλων μικροκυμάτων. Ιδανικό για μαζικό έλεγχο του πληθυσμού.
10. Project Clean Sweep, των ΝSΑ, ΟΝR: Ρύθμιση της συμπεριφοράς των μαζών.

-----------------------------------------------------------------------------------


Οι σημαντικότερες τοποθεσίες προγραμματισμού του ελέγχου του νου:


• AREA 51 Η γνωστή από ντοκιμαντέρ βάση ήταν ένα από τα πρώτα εργαστήρια γενετικής έρευνας: προγραμματίζουν τον τύπο των εξωγήινων απαγωγών.

• Bingham UT Χρησιμοποιήθηκε για τον προγραμματισμό της παιδικής πορνείας ή τις επιχειρήσεις υποδούλωσης παιδιών.

• Black Forest, Γερμανία. Ένας αριθμός κάστρων στο Μέλανα Δρυμό χρησιμοποιείται για προγραμματισμό και ιεροτελεστίες. Οι Ιησουΐτες και οι Ιlluminati έχουν μεγάλη δραστηριότητα εδώ...

• China Lake Naval research Base, CΑ Η τοποθεσία λειτουργεί από τη δεκαετία του '50. Μεγάλος αριθμός παιδιών πέρασε από τις εγκαταστάσεις της και υπέστησαν τα περισσότερα από τα τραύματα επιβολής της ΜΡD.

• Disneyland. CΑ Οι περισσότερες από τις ταινίες της Disney χρησιμοποιούνται για προγραμματισμό.

• Ft. Lews, WΑ Εμπλέκεται στον τομέα του παραψυχολογικού πολέμου - ό,τι αφορά το πρόγραμμα "Monarch".

• Presideo, CΑ Αρκετός από τον προγραμματισμό που αφορά την πορνεία και το στρατό έχει γίνει επίσης εδώ...

• Tavistock, Αγγλία Αυτό ήταν το πρώτο κέντρο προγραμματισμού της Ευρώπης. Ένας μεγάλος αριθμός σκλάβων στην Αμερική έχει προγραμματιστεί εδώ. Υπό την εποπτεία της αγγλικής μυστικής υπηρεσίας Μ16 δημιούργησε διπλούς πράκτορες και ελεγχόμενους πνευματικά κατασκόπους. Το Tavistock ήταν υπό την εποπτεία της Special Intelligence Service(SIS) - ασχολούνταν με όλους τους τύπους ελέγχου του νου. Εκεί εργάστηκαν διάσημοι ειδικοί στον έλεγχο του νου, όπως ο υπνωτιστής Eric Trist.

•HUMAN RESOURCES RESEARCH OFFICE (ΗUMRRO) Ερευνητική υπηρεσία του αμερικανικού στρατού που ασχολείται με την "ψυχοτεχνολογία".

• ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ (Stanford Research Institute) Ερευνητικός οργανισμός στην εφαρμοσμένη κοινωνική ψυχολογία. Ένα από τα πιο μυστικά προγράμματα του Stanford ήταν η έρευνα για τα χημικά και βακτηριολογικά όπλα (CΑΒ). Τώρα το Stanford α ηγείται του δικτύου ΑRΡΑ, της πιο μεγαλεπήβολης προσπάθειας για τον έλεγχο του προσωπικού περιβάλλοντος κάθε ατόμου...

• Defense Advanced Research Project Agency (DAPRΑ) Έρευνα στο "βομβαρδισμό" με μικροκυματική ακτινοβολία για τον έλεγχο του νου και της συμπεριφοράς. Αυτή δημιούργησε τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα του αμερικανικού στρατού.

Εκτός από αυτά τα βασικά κέντρα προγραμματισμού, υπάρχουν αμέτρητα δευτερεύοντα. Το γιγαντιαίο εργοστάσιο π.χ της Βoeing στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, με τον μεγάλο αριθμό υπόγειων τούνελ έχει χρησιμοποιηθεί για προγραμματισμό.[center] http://filoumenos.foruma.biz/forum-f20/ ... 7.htm#2981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου