Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Λαοθάλασσα στην συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο President

Λαοθάλασσα στην συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο President

By Aristotelis
http://www.thermopilai.org/content/laothalassa-sten-sugkentrose-tes-epitropes-ethnikes-soterias-sto-xenodokheio-president

Λαοθάλασσα στην Συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο PRESIDENT. Ο κόσμος είχε γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ασφυκτικά και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων αναγκαστικά έμεινε στο διάδρομο και στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος, απελπισμένος και θυμωμένος. Αυτό φάνηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες του κ. Κοραντή βουλευτή του ΛΑΟΣ και του κ. Ντινόπουλου βουλευτή της ΝΔ.

Υπήρχαν και κάποια προβλήματα με τον φωτισμό της αίθουσας, μερικές διακοπές φωτισμού αλλά παρόλα αυτά η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

Από Φως.

Η συντονισμένη προσπάθεια έβγαλε τον κόσμο έξω από την εικονική πραγματικότητα.
Σημαντικό σημείο το ότι για πρώτη φορά ήλθαν βουλευτές κοντά στον αγώνα των Πατριωτών.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω στο άρθρο που έτσι κι αλλιώς καλύπτει αρκετές πτυχές της συγκέντρωσης. Θα πω μόνο ένα γεγονός που αφορά το πάθος και την δίψα που έχουν οι Πατριώτες για ανάλογες εκδηλώσεις.
Αφού είπαμε τον Εθνικό Ύμνο αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τις σκάλες πηγαίνοντας προς την έξοδο.
Κόσμος πολύς ανέβαινε με σχετική δυσκολία τις σκάλες όταν συναντήσαμε μια ηλικιωμένη κυρία που με αγωνία ρώταγε που γίνεται η συνάντηση για την ιθαγένεια. Της είπαμε ότι γινόταν πιο κάτω αλλά ότι μόλις τελείωσε. Σαν να μην μας άκουσε συνέχισε να κατεβαίνει. Της επαναλάβαμε ότι η συγκέντρωση τελείωσε αλλά αυτή συνέχισε να κατεβαίνει. Κάποιος διπλανός μου, άγνωστος, σχολίασε : "Ρε την γιαγιά, τώρα ήρθε ;; Τώρα που τελείωσε";;
Του απάντησα πως της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έστω και την ύστατη στιγμή τα κατάφερε.

Ο ίασμος προσεύχεται
με λέξεις ανοιχτού χρυσού.
Αντηχούν οι σύριγγες,
οι άλλοι ύπνο αθροίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου