Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ –43 δις ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Χάος αυτή τη στιγμή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με τις απανωτές αποκαλύψεις!


Κλυδωνισμούς προκαλούν οι αποκαλύψεις του Bond Holder που πρώτα στάλθηκαν σε κάθε μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Το Bloomberg ΜΟΛΙΣ επιβεβαίωσε την είδηση που είχαμε από νωρίς στα χέρια μας.

Όπως και το ΣΚΑΙ ήταν το μόνο κανάλι που επιβεβαίωσε την αποκάλυψη ότι το ΔΝΤ δεν απαίτησε καμμία περικοπή δώρων ή μισθών στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα.

Το ερώτημα είναι εάν η εξαπάτηση οφείλεται μόνο στον κύριο Παπακωνσταντίνου ή ήταν ενήμερος και ο Πρωθυπουργός όπως και ο κύριος Ραγκούσης. Διαβάστε:

Hδη τρέχουμε τις αναλύσεις για να σας δώσουμε μια εικόνα για αυτά που ανακοινωθήκαν σήμερα. Είδα όμως κάτι. Δεν άντεξα και γράφω αυτό το μικρό άρθρο γιατί είναι πραγματικά άδικο.

Ενώ το πρόγραμμα ΠΟΝΟΥ και ΘΥΣΙΩΝ θα εξοικονομήσει 30 δις οι τράπεζες έχουν ένα πακέτο ΣΤΗΡΙΞΗΣ 15 δις για να προστατευτούν τα επόμενα 2 χρόνια από τα καθυστερημένα η απλήρωτα δάνεια ( σπίτια με κατασχέσεις κτλ). Μαζί με τα 28 δις που έχουν πάρει από το Ελληνικό κράτος φτάνουμε στα 43 δις

Σιεμενς, χρηματιστήριο και όλα τα άλλα μαζί είναι τίποτα μπροστά στο σκάνδαλο των τραπεζών που κανείς δεν λέει τίποτα.…..

Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 43 δις για να σωθούν στην ουσία 3-4 τράπεζες. Πήραν ρίσκο; Ας το πληρώσουν οι μέτοχοι τους.

Γιατί εμείς;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου