Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Οι μεθοδεύσεις για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας


Χρόνια τώρα παρακολουθούμε τις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για να πετύχουν το να γίνει η Κυριακή, εργάσιμη ημέρα. Σαν δικαιολογία έχουν την πίεση που έχουν από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε η μια χώρα μετά την άλλη να καθιερώνει το Σάββατο ως αργία. Θυμάμαι τις αντιδράσεις του λαού για την θέσπιση του Σαββάτου ως αργία. Θυμάμαι τότε που διαδήλωναν στην Ιαπωνία οι μαθητές για να μην μειωθούν σε 5 από 6 οι ημέρες των μαθημάτων. Κανείς τότε δεν σκέφτηκε ότι ήταν σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ποιος μπορούσε να φανταστεί τότε ότι η καθιέρωση σαν αργία, του Σαββάτου, προωθείται στη πραγματικότητα από ιουδαϊκούς κύκλους, που κρύβονται πίσω από τον «κακό» Σιωνισμό. Το σχέδιό τους για την καθιέρωση μιας παγκόσμιας κρυπτό-ιουδαϊκής θρησκείας. Ξέρουμε όλοι ότι το Σάββατο είναι αργία των Εβραίων. Το πρώτο βήμα έγινε. Καθιέρωσαν το Σάββατο αργία. Το δεύτερο βήμα είναι να γίνει εργάσιμη η Κυριακή και να παραμείνει αργία το Σάββατο.

Πριν λίγες ημέρες ένας φίλος που εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, επιστρέφοντας για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα μου επιβεβαίωσε αυτό το σενάριο. Με λίγα λόγια όλες οι μεγάλες εταιρείες, οι επονομαζόμενες «πολυεθνικές», ανήκουν σε κρυπτό-ιουδαϊκές οικογένειες. Τα αφεντικά έχουν αργία το Σάββατο. Οπότε θέτουν το δίλημμα στους εργάτες να διαλέξουν ποια ημέρα θέλουν αργία. Έτσι υπάρχουν πολλά μεγάλα πολυεθνικά γραφεία που δουλεύουν Κυριακή.

Αναγκάστηκε ο φίλος μου να έχει αργία το Σάββατο και να εργάζεται την Κυριακή παρ’όλο που είναι Χριστιανός. Μου έχει πεί ότι αυτό έχει περάσει και στο Λονδίνο και θα έρθει και στην Ελλάδα. Ένας άλλος φίλος εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ιταλία. Και αυτός έχει αργία το Σάββατο και εργάζεται την Κυριακή.

Αυτοί που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων δουλεύουν συστηματικά και με πείσμα και προωθούν σε όλη τρην οικουμένη τον ιουδαϊκό τρόπο ζωής. Τα βήματα γίνονται αργά και σταθερά για να μην γίνονται αντιληπτά από το λαό. Όποιος αντιληφθεί τα «κόλπα» τους και τις φασιστικές τους μεθοδεύσεις, στοχοποιείται από προοδευτικούς κύκλους σαν "ακροδεξιός" και "φασίστας". Αυτό δυστυχώς είναι το κατάντημα των προοδευτικών, να είναι συνεργάτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της χειρότερης δικτατορίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Το κλού της υπόθεσης είναι ότι και την περιτομή, την προωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο, προφασιζόμενοι θέματα υγιεινής, ποιότητας στο σέξ, ασφάλειας από το AIDS – τα οποία είναι όλα ψευδέστατα, κατάφεραν στα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους να τους κάνουν περιτομή.
Δεν μπορώ παρα να σκεφτώ ότι όλες αυτές οι μεθοδεύσεις να προέρχονται από ένα «σατανικό εγκέφαλο».

Αν η Νέα Τάξη Πραγμάτων ήταν έντιμη και «εκ Θεού» δεν θα έκαναν τέτοιες μεθοδεύσεις. Ως προς το θέμα δε της περιτομής έχουμε να πούμε ότι ο Θεός μας έκανε απερίτμητους και σίγουρα γνωρίζει καλύτερα από τους «σοφούς» ραββίνους τι είναι το σωστό. Αν πιστεύουν οι «σοφοί» ραββίνοι ότι ο Θεός έκανε λάθος και αυτοί ανακάλυψαν ένα ανατομικό μας λάθος, δεν έχουμε παρα να τους συγχαρούμε γιατί βρήκαν ένα λάθος τους Θεού.

Ας δώσουμε λοιπόν προσοχή στην αργία της Κυριακής. Πρέπει να γυρίσουμε στην παλιά συνήθεια να μην εργαζόμαστε την Κυριακή. Θυμηθείτε το σύνθημα του πατήρ Κοσμά του Αιτωλού «Ποτέ την Κυριακή». Ο πατήρ Κοσμάς ο Αιτωλός κατάφερε να ελευθερώσει την υπόδουλη Ελλάδα από τον οικονομικό έλεγχο που ασκούσαν από τα χρόνια της τουρκοκρατίας οι Εβραίοι. Άλλωστε για αυτό το σύνθημα τον σκότωσαν.

Ο πατήρ Κοσμάς ο Αιτωλός ενθάρρυνε και προώθησε τα εμπορικά πανηγύρια να γίνονται Σάββατο και ποτέ την Κυριακή, με αποτέλεσμα την ημέρα της αργίας των Εβραίων, οι Εβραίοι να μην μπορούν να εργαστούν, οπότε έχασαν την πελατεία τους. Πρέπει απο άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα να περάσει το σύνθημα «Ποτέ την Κυριακή».


ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου