Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Απέδωσε η ..."πολιτική" Χρυσοχοϊδη. Συνέλαβε Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα.!


Η αστυνομία απαγόρευσε την συγκέντρωση των κατοίκων στην πλατεία Αμερικής.
Νέα σταλινική επίθεση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Σπύρου Βούγια, κατά των αντιδρώντων στο νομοσχέδιο για τη χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Ο υπουργός Προστασίας του (αριστερού) Πολίτη, ο οποίος έχει χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου, αλλά και την ψυχραιμία του, επιτίθεται κατά των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών, διατάσσοντας την προσαγωγή και σύλληψη πολιτών που δεν έχουν διαπράξει κανένα απολύτως αδίκημα!
Αυτή τη φορά, θύματά του ανύποπτοι πολίτες του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ "προληπτικά", λίγο πριν μεταβούν ειρηνικά στην Πλατεία Αμερικής, όπου υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση κατά του νομοσχεδίου και ενώ δεν συνέτρεχε κανένας απολύτως λόγος.
Φυσικά, ο Χρυσοχοΐδης εκμεταλλεύθηκε και το γεγονός της απεργίας στα ΜΜΕ, που δεν θα επιτρέψει να ακουστούν, σήμερα τουλάχιστον, φωνές διαμαρτυρίας...
Οι συγκεντρωμένοι στον Άγιο Παντελεήμονα, δεν έχουν καταλάβει ακόμα γιατί προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.
Παρά τις αναφορές του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή, ο οποίος έλεγε ότι εκεί όλα ήταν απολύτως ήρεμα, διατάχθηκε από το ..."Κέντρο" (βλέπε Χρυσοχοϊδης), όπως ο ίδιος εξήγησε στους έκπληκτους κατοίκους, να τους προσαγάγει στη ΓΑΔΑ, για ..."εξακρίβωση στοιχείων".
Δηλαδή φακέλωμα από την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος, καθώς κατά την κυβέρνηση και τον Χρυσοχοΐδη, όποιος αντιδρά στα νομοθετήματα του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κίνδυνο για το πολίτευμα!
Μιλήσαμε με έναν εκ ων προσαχθέντων πολιτών, τον Τάσο Χατζηπαράσχου, στελέχους της Επιτροπής Κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος μας δήλωσε μέσα από τη ΓΑΔΑ "πολιτικός κρατούμενος".
Στην πλατεία Αμερικής στο μεταξύ, εμφανίστηκαν για "αντισυγκέντρωση" εκατοντάδες οπλισμένοι αριστεριστές τους οποίους ουδείς ενόχλησε...
Εδώ, η συνεργασία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ με τους αριστεριστές και αντιεξουσιαστές, είναι παραπάνω από οφθαλμοφανής.
Η πατρίδα μας, ζει ημέρες στην κυριολεξία ζοφερές!
Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί και η μεγάλη ευθύνη όσων εκ της φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ εκτελούν διαταγές, οι οποίες αντιβαίνουν στο Σύνταγμα και στους νόμους, καταστέλλοντας καθ' όλα νόμιμες συγκεντρώσεις πολιτών, που δεν διασαλεύουν τη δημόσια τάξη!
Θα κριθούν στα δικαστήρια, μετά τις σχετικές μηνύσεις που θα υποβληθούν.
elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου