Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Νέα απίστευτη πρόκληση από το περιοδικό Focus. Η επίθεση κατά της Ελλάδας συνεχίζεται!


Οι γερμανικές θηριωδίες ήταν ένα τίποτα μπροστά στους νεκρούς του εμφυλίου γράφει σήμερα το περιοδικό. Την ώρα που ακόμα και η γερμανική κυβέρνηση αναγνωρίζει το ατόπημα και δηλώνει θλίψη για το δημοσίευμα μέσω του γερμανού πρέσβη, το Focus ξαναχτυπά με ακόμα πιο προσβλητικά σχόλια αλλά και ιστορικές ανακρίβειες! Το περιοδικό αναρωτιέται αν μπορεί κανείς να καταλάβει τους Έλληνες λέει οτι κανείς στην Ελλάδα παθαίνει πολιτισμικό σοκ και ο κ. Klaus Botig γράφει στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού: «Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν ποτέ και πουθενά προβλήματα ενσωμάτωσης. Παντού νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Το συμπαθητικό αυτό μικρό έθνος μοιάζει να μην έχει έγνοιες και να χορεύει πάντα σαν τον Αλέξη Ζορμπά. Οι Έλληνες αισθάνονται σαν πατέρες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών και δεν θα είχαν καμία δυσκολία να ζήσουν και χωρίς κυβέρνηση.

Γιατί να αλλάξει κάποιος, που είναι ήδη τέλειος; Οι Έλληνες αποτελούν μοναδικό είδος, γιατί μόνο αυτοί χρησιμοποιούν την ελληνική γραφή. Η διαγραφή των αρχαίων ελληνικών δεν τίθεται καν ως θέμα. Η προφορά και η σημασία των λέξεων έχουν, ωστόσο, αλλάξει. Τα αρχαία ελληνικά είναι υποχρεωτικό μάθημα από την Α’ Γυμνασίου. Σαν να λέμε ότι οι Γερμανοί μαθητές θα πρέπει να μάθουν γοτθικά. Τα τοπωνύμια στις πινακίδες των δρόμων γράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες. Ενιαίοι κανόνες, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχουν και το ίδιο τοπωνύμιο μπορεί κανείς να το συναντήσει γραμμένο και με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Οι κανόνες υπάρχουν, άλλωστε, για να παραβιάζονται.
Περισσότεροι σκοτώθηκαν στον εμφύλιο απ' οτι στην Κατοχή
Τα καλύτερα όμως τα λέει παρακάτω :«Δεν είναι τυχαίο ότι ο εμφύλιος πόλεμος (1944 - 1949) κόστισε τη ζωή σε περισσότερους ανθρώπους απ’ ό,τι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος!»
'Οποιος τρώει πολλά γερμανικά λουκάνικα γίνεται γουρουμούτσουνος, δήλωσε στην Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαϊτσης Αποστολάτος. Να σημειωθεί οτι τόσο οι βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα όσο και κοινοβουλευτικοί συντάκτες άκουσαν όχι την λέξη γουρουνομούτσουνοι, αλλά γουρουνοτσούτσουνοι, κι επειδή δεν πίστευαν στ' αυτιά τους χρειάστηκε να ανατρέξουν στα πρακτικά της Βουλής για να το επιβεβαιώσουν....
Την ίδια ώρα, η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ δήλωνε πως η κερδοσκοπία κατά της Ελλάδας είναι ένα επικίνδυνο γεγονός για την πορεία του ευρώ.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου