Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Συνέχεια της βρωμερής σκευωρίας με τον Χιλιανό εγκληματία


Συνέχεια της βρωμερής σκευωρίας με τον Χιλιανό εγκληματία
Είχαμε αναγγείλει την αποκάλυψη της σκευωρίας, που θα στιγματίσει την υπουργία Χρυσοχοϊδη και θα αμαυρώσει την φήμη των αποκαλουμένων αδιάφθορων της Ελληνικής Αστυνομίας, υποβαθμίζοντας τους υπευθύνους, σε αδιάφ(θ)ορους υπαλλήλους ενός σώματος που αποτελεί μαζί με την Δικαιοσύνη το θεμέλιο της έννομης τάξης και της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.
Ο λόγος δυστυχώς και πάλι για την σκευωρία με στόχο αστυνομικούς και αιχμή του δόρατος τον χιλιανό εγκληματία - προστατευόμενο του υπουργείου προστασίας του πολίτη.
Εκ πρώτης όψεως ακούγεται παράλογο να φυλακίζονται αστυνομικοί, με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες για δήθεν βασανισμό, που εμποδίζουν έναν εγκληματία να αποδράσει και την ίδια στιγμή να αφήνεται ελεύθερος με "άνωθεν" εντολές ο κακοποιός παρά την Εισαγγελική παραγγελία για κράτησή του.
Όμως φαίνεται ότι αυτή είναι η σημερινή αντίληψη περί εννόμου τάξεως, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις και διακηρύξεις του αρμοδίου υπουργού.
Σήμερα παρουσιάζουμε την παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση του αστυνομικού, που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ο χιλιανός κακοποιός NAVARRO Pedro, στην προσπάθειά του να αποδράσει από το Α.Τ. Ακροπόλεως όπου ήταν κρατούμενος.
Η εντολή για ιατροδικαστική εξέταση δεν εφαρμόστηκε από τους αδιάφ(θ)ορους της ΕΛ.ΑΣ. Αντιθέτως μάλιστα περιέφεραν τον τραυματία αστυνομικό από νοσοκομείου εις νοσοκομείο για την περιποίηση των τραυμάτων, επί σχεδόν μία εβδομάδα, αρνούμενοι πεισματικά και για λόγους που θα αποκαλύψουμε εν καιρώ, την εξέτασή του από ιατροδικαστή.
Στον αντίποδα της παράνομης, αντιδεοντολογικής και κυρίως απάνθρωπης συμπεριφοράς, βρίσκεται η μεταφορά του δήθεν βασανισθέντος χιλιανού κακοποιού στο νοσοκομείο, αλλά με καθυστέρηση σχεδόν μιας ημέρας, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου 2010 και η εξέτασή του από ιατροδικαστή που μάλιστα ..."έτυχε" να μιλάει ισπανικά, μιας και ο χιλιανός δεν μιλούσε ξένη γλώσσα.
Τι να πω, πρωτοχρονιάτικα να βρείς ιατροδικαστή να μιλάει ισπανικά ούτε στην Ελβετία δεν μπορεί να συμβεί. Ας είναι…. όμως υπάρχουν ερωτήματα που ανακύπτουν:
  • Γιατί ένας "βασανισμένος» δεν μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες;
  • Γιατί οδηγείται την επομένη ημέρα στο νοσοκομείο;
  • Γιατί ο τραυματισμένος και αιμορραγών αστυνομικός ενώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο αυθημερόν, δεν του επιτρέπουν οι ..."αδιάφ(θ)οροι" να παραμείνει για νοσηλεία, με αποτέλεσμα επί μια εβδομάδα να πηγαινοέρχεται με συνοδεία, αφού ήταν κρατούμενος, σε διάφορα νοσοκομεία;
  • Γιατί ενώ για το χιλιανό κακοποιό βρίσκεται ιατροδικαστής και μάλιστα ισπανόφωνος, στον αστυνομικό δεν επιτρέπουν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, έστω και ...Ελληνόφωνο;
  • Γιατί ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον χιλιανό κακοποιό, ενώ αναφέρει στην έκθεσή του περί νεφρικής ανεπάρκειας την αποδίδει σε "ξυλοδαρμό" και όχι σε χρήση ουσιών; Έγιναν ...τοξικολογικές εξετάσεις;

Τα ερωτηματικά πολλά και θα γίνονται με τις διαρκείς αποκαλύψεις μας περισσότερα. Ήδη όμως και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτουν σοβαρότατες παραβάσεις του ποινικού κώδικα, από αυτούς που υποτίθεται έχουν καθήκον την τήρηση του νόμου και της τάξης.
Α.Α. & filotimia

Κάντε "κλικ" στο έγγραφο για πλήρες μέγεθος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου