Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

"Τζιχάντ" εναντίον της Ελβετίας ζήτησε ο Μουαμάρ Καντάφι...!

Η Δημοκρατία της Ευρώπης αποτελεί εχθρό για το Ισλάμ...!

Αυτούς τους ανθρώπους ο κ. Παπανδρέου θα τους κάνει...Έλληνες!
Έκκληση για Ιερό Πόλεμο (τζιχάντ) κατά της Ελβετίας απεύθυνε χθες ο ηγέτης της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, επικαλούμενος το δημοψήφισμα του περασμένου Νοεμβρίου που επέβαλε εκεί την απαγόρευση της κατασκευής μιναρέδων και ενώ οι σχέσεις της Τρίπολης με τη Βέρνη είναι ήδη εξαιρετικά τεταμένες, μετά τη σύλληψη ενός από τους γιους του Καντάφι στη Γενεύη, για κακομεταχείριση υπηρετικού προσωπικού.
"Το Τζιχάντ κατά της Ελβετίας, πρέπει να εκφραστεί με όλα τα μέσα", τόνισε ο Λίβυος ηγέτης σε ομιλία που εκφώνησε στη Βεγγάζη για τη γιορτή του Μουλούντ, που τιμά τη γέννηση του προφήτη Μωάμεθ.
Σύμφωνα με τον Λίβυο ηγέτη, "το τζιχάντ που στρέφεται κατά της Ελβετίας, του σιωνισμού και της ξένης επιθετικότητας δεν αποτελεί τρομοκρατία".
"Μποϋκοτάρετε την Ελβετία: μποϋκοτάρετε τα εμπορεύματά της, τα αεροπλάνα της, τα πλοία της, τις πρεσβείες της, μποϋκοτάρετε αυτή την άπιστη ράτσα που επιτίθεται στους οίκους του Ισλάμ", κάλεσε τα πλήθη, προσθέτοντας πως "κάθε μουσουλμάνος ανά τον κόσμο που διατηρεί σχέσεις με την Ελβετία είναι ένας αποστάτης που στρέφεται εναντίον του Ισλάμ, εναντίον του Μωάμεθ, εναντίον του Θεού, εναντίον του Κορανίου".
Εκπρόσωπος του ελβετικού ΥΠΕΞ, ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν θέλησε να σχολιάσει την ομιλία.
Μετά τη σύλληψη του Άνιμπαλ Καντάφι στη Ελβετία, ύστερα από μήνυση που του υπέβαλαν δύο οικιακοί βοηθοί κατηγορώντας τον για βάναυση συμπεριφορά, τον Ιούλιο του 2008, η Λιβύη συνέλαβε δύο Ελβετούς, εκ των οποίων ο ένας συνεχίζει να κρατείται, έχοντας καταδικαστεί σε τετράμηνη φυλάκιση για "παράνομη διαμονή".
Από ΑFP, LE MONDE, THE GUARDIAN

Ελλήνων αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου