Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ υπέρ των λαθρομεταναστών έφτασε και στην Γερμανία




Συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ την προπαγάνδα του μέσα από τα ΜΜΕ για να πείσει τους Έλληνες για το επαίσχυντο νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. Τώρα ενεργοποίησαν και τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ στο εξωτερικό για να μας δείξουν την δήθεν υποστήριξη των ομογενών μας στο νομοσχέδιο και τη συλλογή υπογραφών υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών στη Ελλάδα .

Έτσι το Βήμα και ΤΑ ΝΕΑ δημοσιεύουν άρθρο με τον ίδιο τίτλο (μάλλον πληρωμένη καταχώρηση είναι) "Φωνές υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών από Έλληνες δεύτερης γενιάς της Γερμανίας". Μόνο που οι φωνές έρχονται από ένα έντυπο με το όνομα "Δορυφόρος" με πρόεδρο ένα απόδημο β' γενιάς και υπάλληλο του ΕΟΤ στην Γερμανία κ. Κώστα Τάτση στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Βέβαια ας μας σχολιάσει ο συγκεκριμένος σύλλογος τα άρθρα που αναφέρονται στην μη ενσωμάτωση των αλλοδαπών και ιδίως των μουσουλμάνων στην Γερμανία. Ξεχνάει επίσης ο κ. Τάτσης ότι στην Γερμανία δικαίωμα για υπηκοότητα έχουν οι νόμιμοι μετανάστες όπως ήταν όλοι οι Έλληνες που πήγαν εκεί. Και μιλάμε πάντοτε για υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια... Να δούμε από τις υπογραφές που θα μαζέψετε πόσους φανατικούς ΠΑΣΟΚους έχει η Γερμανία...

Όπως καταλάβατε για το κομματικό συμφέρων και τα λεφτά όλα γίνονται...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου