Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΑ BLOG ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτή είναι η διακυβέρνηση των δήθεν "Δημοκρατών". Την λογοκρισία της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα ζήλευε κάθε Δικτατορία σε όλο τον πλανήτη. Προκειμένου να αντιμετωπίσει την κριτική απο τα blogs τα απαγορεύει!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΑ BLOG ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

"ΣΥΖΕΥΞΙΣ", η πράσινη εκδοχή; Το Υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνει την πληροφορία μας!!! Μετά από επικοινωνία μας με το Υπουργείο Εσωτερικών, μας επιβεβαίωσαν ότι όντως το «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» έχει βάλει φραγή σε ΟΛΑ ΤΑ BLOG!!!

Η αιτιολογία είναι ότι δεν έχουν σχέση με το δημόσιο τομέα και ότι το κάθε blog πρέπει να κάνει ξεχωριστή αίτηση για να αποφασιστεί η άρση της φραγής του.

Πώς να πιστέψεις μετά τα περί αποκέντρωσης, διαφάνειας, διαβούλευσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;
Λόγια, λόγια και στο βάθος απαρχαιομένες νοοτροπίες και συγκεντρωτικό κράτος.
Κατά τα άλλα Καλλικράτης και διοικητική μεταρρύθμιση.

Σηκώνει πολύ συζήτηση πράγματι, το θέμα: "πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ και στα blogs από τους υπολογιστές της υπηρεσίας";

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ E-MAIL
:
Η υπηρεσία διαδικτύου που συνδέει όλα τα γραφεία και τις υπηρεσίες του δήμου, ενταγμένη στο πρόγραμμα "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" του υπουργείου εσωτερικών έβαλε τις τελευταίες μέρες φραγή σε ιστολόγια με κατάληξη blogspot.com, πιθανόν και σε... άλλα (το ελέγχουμε). Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τον υπεύθυνο του τμήματος πληροφορικής του δήμου Καλαμαριάς με τον οποίο επικοινωνήσαμε και περιμένουμε (αύριο) εξηγήσεις από το υπουργείο, που έχει την ευθύνη και την δυνατότητα τέτοιων παρεμβάσεων. Κατά τα άλλα διαφάνεια, διαβούλευση και πράσινες κουτοπονηριές. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου