Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αντιρατσιστης : To πιο προσοδοφορο επάγγελμα!

Είστε επαγγελματίες; Ναι; Ωραία. Πώς; Τα φέρνετε βόλτα δύσκολα; Πώς; Χρωστάτε; Δυσκολεύεστε; Πτωχεύσατε; Αααααα... Τα παλιά επαγγέλματα έκλεισαν κυρίες και κύριοι όλα τον κύκλο τους. Και όλα αυτά την ώρα που η ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Να ιδρύσει πχ μια έδρα σπουδών παγκοσμιοποίησης & διεθνισμού και αποεθνοποίησης. Κάποιοι επιμελείς πανεπιστημιακοί πασχίζουν, αναθεωρούν την εθνοκεντρική ιστορία μας, αλλά προσκρούουν στο σκοταδισμό του πόπολου, που αρνείται να αναμορφωθεί και να υιοθετήσει ένα πιο «προοδευτικό» ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο.

Γενικότερα παρατηρούνται υπερεπάρκεια προσφοράς και έλλειψη ζήτησης. Γιατροί, δικηγόροι και μηχανικοί, υπάρχουν να φάνε και οι κότες. Αν είστε δε και πατριώτης και ακόμα χειρότερα κάνετε το λάθος και το δηλώσετε, αναλαμβάνουν την ηθική & πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση και εξόντωσή σας οι εξ αριστερών ορμόμενοι συνάδελφοί σας και γνωστοί σας, αλλά σε πρώτη ευκαιρία και ο αδρά χρηματοδοτούμενος, διαπλεκόμενος και «προοδευτικός» Τύπος. Κοινώς, θα χαρακτηριστείτε εθνικιστής, ακροδεξιός, ξενόφοβος, συντηρητικός, φασίστας, μισαλλόδοξος, σκοταδιστής και ας μην αραδιάσουμε άλλα επίθετα, γιατί δεν θα φτάσει η σελίδα.

Λαμπρές προοπτικές για «προοδευτικούς»

Ας συζητήσουμε λοιπόν για το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα της εποχής: αντιρατσιστής. Επαγγελματίας αντιρατσιστής. Μην εκπλήσσεστε. Πληρώνεται αδρά, συντελεί στην κοινωνική ανέλιξη και καταξίωση, στον προσεταιρισμό των ισχυρών, στη συχνή παρουσία στα media, στην εμπέδωση της «παρουσίας» σας γενικότερα. Δεν χρειάζεται να εργαστείτε. Απλά, ειπράττετε, ενώ το χρήμα των φορολογούμενων, από κάποια στιγμή και μετά θα ρέει από μόνο του. Ενδέχεται κατά καιρούς να χρειαστεί να βγείτε σε κάποιο παράθυρο και να συγκρουστείτε έμπλεος αγανάκτησης και (δικαιολογημένης πάντα) οργής με στελέχη δεξιών κομμάτων και λοιπούς «αντιδραστικούς», που εκφράζουν, οι άθλιοι, ενδοιασμούς για τη δημιουργία μιας κοινωνίας «ανοχής».

Λοιπόν, οφείλουμε να σας πούμε πιο πολλά για το επάγγελμα του αντιρατσιστή. Καταρχήν, δεν χρειάζονται εξειδικευμένες σπουδές. Όμως, πολιτική παρουσία στα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ (επάγγελμα από μόνο του) και του ΣΥΡΙΖΑ (λειτούργημα), ενίοτε και των Οικολόγων (πάρεργο προς το παρόν, αλλά με προοπτικές), θεωρείται γενικότερα επωφελής,

καθώς αν εκεί σας «συνηθίσουν» και σας «συμπαθήσουν», οι πιθανότητές σας να πετύχετε, θα εκτιναχθούν στα ύψη. Χλιδή, φράγκα, ακριβό αυτοκίνητο, «κονέ» και βάλε... Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συστήσετε μια ΜΚΟ-φάντασμα.

Μετά: «Ενημερωτική εκστρατεία στα ΜΜΕ και παραγωγή και διανομή φυλλαδίων, για την ενημέρωση των ΥΤΧ σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο το καθεστώς αυτό», ποσό (κρατηθείτε) 723.271,00 ευρώ (οι πληροφορίες από το ιστολόγιο

www.taxalia.blogspot.com

). Είπατε κάτι;

Αν ακόμα διατηρείτε αμφιβολίες για όλα τα παραπάνω, να σας ενημερώσουμε ότι χθες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά, οργανώθηκαν αντιρατσιστικά συλλαλητήρια. Κάποιοι τα χρηματοδοτούν όλα αυτά. Φυσικά, κανείς δεν έχει κληθεί από όλες αυτές τις αριστεριστικές οργανώσεις που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια ή μετέχουν σε αυτά, να ενημερώσει για το «πόθεν έσχες» (μετακινήσεις, κινητοποίηση, φυλλάδια, πλακάτ, πανί και άλλο υλικό, μικροφωνικές και βάλε). Αν ακολουθήσουμε τη βασική αρχή της πολιτικής, follow the money, τι θα βρούμε άραγε;

Τα προβλήματα δεν θα σας «αγγίζουν»

Νομίζουμε ότι πολλές απορίες σας λύνονται. Φυσικά, μην αρχίσετε με ηθικοπλαστικούς ενδοιασμούς για το τι κοινωνία θα συνεισφέρετε να δημιουργηθεί. Εσείς και τα παιδιά σας, θα ζείτε πλουσιοπάροχα στα βόρεια ή νότια προάστια των Αθηνών, μακριά από το κέντρο, όπου όλοι αυτοί που εσείς θα έχετε βοηθήσει να έρθουν εδώ και να ενσωματωθούν για τη δημιουργία της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας, θα πλιατσικολογούν τις ελληνικές περιουσίες και το κοινωνικό μέρισμα του ελληνικού λαού. Οι κάτοικοι του κέντρου, ας πρόσεχαν (και τι ψήφιζαν...). Κοινώς, ας διάλεγαν το σωστό (παρασιτικό) επάγγελμα.

Ερώτηση Βελόπουλου

Ερώτηση για τα χρήματα που δαπανούνται στο πλαίσιο της «αντιρατσιστικής εκστρατείας» που υλοποιείται δια μέσου του Τύπου για την «κατανόηση» και την «αποδοχή» των μεταναστών, κατέθεσε στη Βουλή για τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος. Η απάντηση έχει πολύ ενδιαφέρον: «Η υλοποίηση της δράσης υπό τον τίτλο «ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υποδοχής μέσω εκστρατείας από τα ΜΜΕ και διοργάνωση ημερίδας, με στόχο την εξάλειψη αρνητικών στερεοτύπων, φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας, την προβολή της ποικιλομορφίας της ελληνικής κοινωνίας και της αξίας της διαπολιτισμικότητας, καθώς και την αποδοχή της διαφορετικότητας», κόστισε 784.905,74 ευρώ, εκ των οποίων 75% κοινοτικοί πόροι (ήτοι 588.679,30 ευρώ) και 25% εθνικοί πόροι (ήτοι 196.226,44 ευρώ)».
Εκεί πάνε τα χρήματά σας αγαπητοί συμπολίτες!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου