Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής


Η κοινή μας ανάγκη να κάνουμε αισθητή την πλήρη αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν και κυρίως σε όσα πρόκειται να συμβούν στον τόπο μας, οδήγησε στην δημιουργία του «Σπάρτακου».
Μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές οδηγηθήκαμε σ΄ αυτό το τρομερό αδιέξοδο. Ως πολίτες νιώθουμε παγιδευμένοι από την ανεπάρκεια του πολιτικού συστήματος και την μέχρι σήμερα λαϊκή ανοχή. Όμως ώς εδώ! Καλούμε τους πολίτες, με αφετηρία την πάγκοινη αγανάκτηση, να συναντηθούμε στην πρόταση που καταθέτουμε.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μετρηθεί η αντίθεση της κοινωνίας στο σύστημα της συναλλαγής, της ιδιοτέλειας, της λογικής των «δικών μας παιδιών» κάθε φορά που αλλάζει χέρια ο δήμος.
Τα διαπιστευτήριά μας είναι οι προσωπικές μας διαδρομές, γνωστές λίγο πολύ στη μικρή μας κοινωνία. Το μέγεθος της συμμετοχής των Κομοτηναίων στον «Σπάρτακο» θα καθορίσει και το μέλλον της πορείας μας, η δε επιτυχία του εγχειρήματος θα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα και για άλλες περιοχές της πατρίδας μας.
Ποια είναι η προσωπική μας φιλοδοξία; Η ανανέωση και αναβάθμιση της δημοκρατίας μας. Η είσοδος πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς τα φίλτρα των ξοφλημένων κομμάτων θα είναι ένα σημαντικό βήμα – γι’ αυτό και συμφωνήθηκε η εκ περιτροπής συμμετοχή των υποψηφίων που θα πρωτεύσουν. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας όχι την ψήφο τους αλλά την συμμετοχή τους. Έχουμε όλοι μια τελευταία, ίσως, ευκαιρία έκφρασης αμεσοδημοκρατικής και αυτοδιοικητικής, ας μην τη μετατρέψουμε σε κομματική κοκκορομαχία!
Κομοτηνή, 14-9-2010
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου