Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον ΟΗΕ...!



Κατηγορούν τους... Έλληνες (!) για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα - Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση των γεγονότων! Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία ψευδών, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των γραφείων της Ύπατης Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ώρα που τρεις Έλληνες νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά (ο ένας νοσηλεύεται) μετά από απρόκλητη επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, οι του ΟΗΕ στην Αθήνα, μιλούν για αύξηση κρουσμάτων «ρατσιστικής βίας», με θύματα πρόσφυγες (από πού;) και λαθρομετανάστες.
Διαβάστε σαχλαμάρες: «Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα (Αθήνα), όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής».
Φυσικά, γίνεται λόγος για «ρατσισμό» και ξενοφοβία κατά των λαθρομεταναστών, σε ένα παραλήρημα με χρήση «ξύλινης» γλώσσας με τα συνηθισμένα στερεότυπα και τις συνηθισμένες λέξεις και εκφράσεις, τέτοια που ούτε στην ΕΣΣΔ ακούγονταν! Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα ζητά τη διεξοδική διερεύνηση των περιστατικών βίας. Συμφωνούμε απόλυτα και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούν οι Αφγανοί κακοποιοί και δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας τριών Ελλήνων νεαρών. Επίσης ζητά τη λήψη μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Αν εννοούν καλύτερη αστυνόμευση, και με αυτό συμφωνούμε.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου