Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμη η Τουρκική Στρατιά έναντι του Εβρου!!!


Το λάβαμε από το ArmyAlert και σας το παραθέτουμε:

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε παραθέσει δημοσιεύσεις από το διαδίκτυο που αναφέρονταν σε εξοπλισμούς-δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Έβρου.
Σχετικό άρθρο: Να γιατί ανησυχούμε και διαμαρτυρόμαστε
(σχετικο άρθρο ιστολογίου μας ΕΔΩ)
Σήμερα σας παραθέτουμε πληροφορίες για μετακινήσεις των Τουρκικών Μονάδων οι οποίες δηλώνουν τις σαφείς επιθετικές προθέσεις των Τούρκων στον Έβρο.Η ανάγκη υλοποίησης αυτών των μετακινήσεων και η λήψη της συγκεκριμένης διάταξης των Τουρκικών στρατευμάτων υποδηλώνουν την σκέψη για αιφνιδιαστική επίθεση των Τούρκων στον Έβρο με αφορμή πιθανά επεισόδια εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητος στη Θράκη σε συνδυασμό με εκτεταμένες εσωτερικές αναταραχές στην Ελλάδα.

Παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει τα περί του σχεδίου «Βαριά» εκ του οποίου φαίνεται ότι οι Τούρκοι διεπίστωσαν την αναγκαιότητα αλλαγής διάταξης των στρατευμάτων τους για την επίτευξη μιας αποτελεσματικής αιφνιδιαστικής επίθεσης.
Σχετικά άρθρα: Η ελληνική αντίδραση στο σχέδιο «BALYOZ» («Βαριά»)
Εισβολή στον Έβρο προέβλεπαν τα επί μέρους πλάνα του «Σχεδίου Βαριοπούλα»

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητος περίεργες επιθέσεις σε μουσουλμανικά νεκροταφεία, στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, και σε τζαμί. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις συνεχείς αμφισβητήσεις, παραβάσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο, το casus belli και τις έρευνες για πετρέλαιο εκ μέρους των Τούρκων.

Να αναμένουμε λοιπόν την υποκίνηση των εσωτερικών αναταραχών, λόγω δολοφονίας ενός αλλοδαπού π.χ. όπως πρόσφατα δήλωσε η Αφρα Αλ Σαλέχ; Θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, το οποίο εύκολα μπορούν να στήσουν οι Τούρκοι στρατηγοί, οι οποίοι μετά το πρόσφατο δημοψήφισμα στην Τουρκία βλέπουν την επιρροή τους στα τεκταινόμενα της Τουρκίας να μειώνεται, με ταυτόχρονες προβοκάτσιες σε μουσουλμανικές περιοχές;
Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Τούρκου στρατηγού: Ομολόγησε την προβοκάτσια
1. Το 102 ΣΠ/2ου ΣΣ μετακινήθηκε πριν 1 χρόνο από ΚΕΣΑΝΗ προς ΟΥΖΟΥΝΚΙΟΠΡΟΥ(πιθανός χώρος τελικού προορισμού). Αυτό δίνει την δυνατότητα ( ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ) να έχει τα 2/3 του βεληνεκούς μέσα στην φίλια παράταξη αλλά και να μπορεί να προσβάλει το σύνολο της ελληνικής παράταξης.
2. Η 2η ΤΘΤ/52ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ μετακινήθηκε πριν ένα χρόνο από ΜΑΛΤΕΠΕ (ασιατική τουρκία) προς ΚΑΡΤΑΛΤΕΠΕ ΒΔ της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ. Αποτελεί προώθηση κατά 52 χλμ.
3. Δημιουργήθηκε η 23η ΜΠ (καινούργια μονάδα) στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ για να αναλάβει την εσωτερική ασφάλεια.
4. Αυτό το χρόνο άλλαξε διοικητική υπαγωγή η 1η ΤΘΤ/52ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ και έγινε 1η ΤΘΤ/5ου ΣΣ και μετακινήθηκε κατά 250 χλμ από ΚΩΝ/ΠΟΛΗ προς ΜΠΑΜΠΑΕΣΚΙ 40 χλμ από ορεστιάδα. Επίσης μετακινήθηκε το ΣΜΧ ΑΠΌ ΜΠΑΜΠΑΕΣΚΙ ΠΡΟΣ ΠΙΝΑΧΙΣΑΡ.
5. Η 3η ΤΘΤ/5ου ΣΣ άλλαξε διοικητική υπαγωγή και έγινε 3η ΤΘΤ/52 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ. Ουσιαστικά αποτελεί προώθηση της 52 τεθωρακισμένης μεραρχίας κατά 50 χλμ.
6. Η 3η ΤΘΤ ασκήθηκε τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2010 στην περιοχή της ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ.
7. Η 52η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ είχε αποστολή μέχρι τώρα την εσωτερική ασφάλεια. Δημιουργήθηκε η 23η ΜΠ για αυτήν την αποστολή και η 52η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ αποτελεί καθαρή στρατηγική εφεδρεία της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ η οποία έχει προωθηθεί 2 φορές κατά 50 χλμ προς τα δυτικά

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ: 2 Μ/Κ ΤΠ + 2 ΕΜΑ + 2 ΜΟΙΡΕΣ ΠΒ.


ΣΧΟΛΙΟ
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κι ελπίζω οι στρατιωτικοί που έχουν απομείνει με πατριωτικό φρόνημα να είναι έτοιμοι....."διά παν ενδεχόμενο῾".

Οι Τούρκοι μπορεί να μας κοιμίζουν με όλα αυτά τα καμώματα και να μας ετοιμάζουν μεγάλες τραγωδίες.....
Κι εμεις εδώ ψάχνουμε να δούμε ποιοι άντρες των Ειδικών Δυνάμεων τραγουδούν πατριωτικά τραγουδάκια στις παρελάσεις και στην εκπαίδευση για να τους τιμωρήσουμε!!!!!

(δείτε και την προηγούμενη αναρτησή μας ΕΔΩ)
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου