Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ - ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩ ΕΑΥΤΟΥ - ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ - ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ

Όλοι μας περιμένουμε μία αλλαγή, τη μεγάλη αλλαγή και τη περιμένουμε να έρθει από τον έξω κόσμο, από τη κυβέρνηση, από το κόσμο της μορφής. Περιμένουμε καλύτερες ημέρες, ημέρες με λίγο ποιο πολύ ανθρωπιά μεταξύ συνανθρώπων μας, μία καλύτερη, δημοκρατική και ποιο δίκαιη κοινωνία.
Τον έξω κόσμο που βλέπουμε και που τον θεωρούμε σαν μόνο ουσιαστικό, ρεαλιστικό είναι η άποψη της ανθρώπινης νόησης. Η θεική η υπερβατική η ολιστική κβαντική άποψη λέει ότι δεν υπάρχει, είναι μια στιγμιαία προβολή. Ουσιαστικός υπάρχει μόνο μέσα μας στην ολοκληρωτική έννοια της λέξης και αυτο το έξω που βλέπουμε είναι μία αντανάκλαση, προβολή του έσω εαυτού μας, του σύνθετου εσωτερικού κόσμου μας. Εμείς δημιουργούμε ανά ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΞΩ - ένα προιόν δικών μας σκέψεων, ιδεών, πιστεύω μας - που αντανακλούμε αυτόματα στην οθόνη που λέγεται 3.διάσταση. Ιδού μία σύντομη οπτική των πραγματικοτήτων(διαστάσεων):
*1st Dimension: an iron core crystal in the center of our planet that holds Akashic Records.
*2nd Dimension: the realm of consciousness between the iron core crystal and the crust of the planet, including magma, telluric realm, and volcanic forces.
*3rd Dimension: linear space & time-- the dimension we are most familiar with.
*4th Dimension: the canopy that forms over our body-- the collective mind, an aggregate of our thoughts & feelings, and also the realm in which the global elite´s control patterns are operating.
*5th Dimension: unconditional love, the opening of the heart-- must overcome duality of the 4th Dimension to access.
*6th Dimension: sacred geometry and the world of forms; crop circles are an exaple.
*7th Dimension: sound-- creates the geometry in the 6th Dimension.
*8th Dimension: divine mind and consciousness.
*9th Dimension: time codes of the Mayan calender-- a calender for evolution for everything that exists.
Η ενέργεια εκάστου ανθρώπου ακολουθεί ΠΑΝΤΑ, οτιδήποτε δίνουμε τη προσοχή μας. Τοιουτοτρόπως τροφοδοτούμε αυτό το οτιδήποτε στιγμιαία με δικιά μας ενέργεια, το μεγαλώνουμε, το δυναμώνουμε και με τη προσοχή μας το κάνουμε τελικά ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ/ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.
Εμείς το αποφασίζουμε, όχι το έξω!
Στρέφομαι τη προσοχή μας σε έναν πολιτισμό, σύστημα διακυβέρνησης, μία κυβέρνηση, ένα πολιτικό κόμμα, ένα πρόσωπο, του δίνουμε έτσι την ευκαιρία - σύμφωνα με το συμπαντικό νόμο - να υπάρξει στο κόσμο της μορφής.
Αντίθετα θέλουμε να φύγει κάτι από το δικό μας ατομικό προσωπικό σύμπαν η καθημερινότητα που ζούμε, του αφαιρούμε μέσα μας την απαραίτητη προσοχή - παύση τροφοδότησης ενέργειας - και έτσι για εμάς η υπαρξή του πηγαίνει πίσω από εκεί που ήρθε στο zero point η μορφογενετικό πεδίο, φεύγει από τον κόσμο της μορφής.
Ήμαστε ανά πάση στιγμή δημιουργοί του σύμπαντος χωρίς να το συνειδητοποιούμε.
Το έξω, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ είναι όλα δικά μας δημιουργήματα - ενέργειες - του έσω κόσμου μας αποθηκευμένες στα κύτταρα μας.
Ο έκαστος πολίτης ως μία μονάδα σε μια πλειοψηφία πολιτών ομοίας δόνησης καθρεπτίζει ενεργειακός την εκάστη ενός κράτους κυβέρνηση, σαν στιγμιαίο δείγμα πνευματικού επιπέδου, ανθρωπισμού και πολιτισμού. Και εδώ δικαιώνεται η λαική φράση:
Ο έκαστος λαός έχει πάντα αυτή τη κυβέρνηση που του αξίζει.
Παράδειγμα:
Πιστεύεις ότι ζεις σε έναν κόσμο ανταγωνιστικό και βλέπεις και πιστεύεις το κάθε συνάνθρωπο σου να προσπαθεί και θέλει να σε πάρει αυτό που σου ανήκει, τότε σύμφωνα με το συμπαντικό νόμο το πιστεύω σου, η σκέψη σου (ενέργεια) έλκη τη όμοια σκέψη (ενέργεια) μέσα από το μορφογενετικό πεδίο του σύμπαντος (zero point), ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Πιστεύεις ότι ζεις σε ένα περιβάλλον και όλοι γύρο σου κοιτάζουν να ζήσουν εις βάρος σου - ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ - αυτόματα συναντάς ανθρώπους στη ζωή σου με ακριβώς αυτή τη πρόθεση που πιστεύεις εσύ.
ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ - ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
EVERYTHING IN YOUR LIVE IS AN ASPECT OF YOUR SELF
Ο συμπαντικός νόμος - THE LOW OF ATTRACTION - της όμοιας έλξης εν δράσει τίποτε καινούργιο.
HERMES TRISMEGISTOS/Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ(το όνομα του στην Ελλάδα)
THOTH/ΘΩΘ(το όνομα του στην Αίγυπτο)
CHIQUTET ARLICH VOMALITES/ΧΙΚΟΥΤΕΤ ΑΡΛΙΧ ΦΟΜΑΛΙΤΗΣ(το όνομα του στην Ατλαντίδα)
ΑΠΛΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Δεν υπάρχει τίποτες ΑΡΝΗΤΙΚΟ στον έξω κόσμο, στο κόσμο της μορφής, που δεν υπάρχει μέσα μας, στον ενδός του ανθρώπινου νοητικού και συναισθηματικού κόσμου. Και όπως είναι γνωστό, τα ΠΙΣΤΕΥΩ της πλειοψηφίας των ανθρώπων ορίζουν και καθορίζουν σε ποια πραγματικότητα επιλέξαμε να ζήσουμε.
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
Αυτή είναι όμως ΜΙΑ από ΠΟΛΛΕΣ που μπορούμε να επιλέξουμε!
Δίκαια θα κάνω τώρα την ερώτηση γιατί μας φταίει ο ΕΞΩ κόσμος?
Αφού τον φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ που είναι έτσι, όπως είναι.
Εμείς με δική μας θέληση και επιλογή φέραμε καταστάσεις στη χώρα μας που τώρα η νόηση μας και ο εγωισμός μας τις αντιφρονεί, τις βλέπει σαν ξένες, σαν Λερναία Ύδρα. Μεταφορικά, βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη και λέει, εγώ δεν είμαι αυτόν που βλέπω.
Με αντιφρόνηση και περιφρόνηση βλέπει ο πολίτης τον έξω κόσμο, κυβέρνηση, κόμματα, πολιτικούς, θρησκείες, τη φύση, σαν κάτι ξεχωριστώ, ξέχωρο από τον εαυτό του, λέγοντας: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ
Όχι, αποκλείεται, εγώ δεν είμαι αυτό που γίνεται και βλέπω γύρω μου, εγώ δεν ευθύνομαι για τις δυσμενοίς καταστάσεις, φτώχειας, δυστυχίας, πολέμων, οικολογικής καταστροφής κ.ο.κ. που συμβαίνουν γύρω μας, άλλοι έχουν την ευθύνη.
Ιδού ευθύς η άρνηση του ανθρώπινου εγωισμού για το ποιος ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ στο ΘΕΜΑ ποιος κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
Εξ λόγου άγνοιας, αμάθειας, αμεριμνεσίας, αφασίας και προπαντός διαχωρισμού.
Ο άνθρωπος αυτός ζει σε ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ με τον ΕΞΩ κόσμο. Η νόηση του και το πολυαγαπημένο της παιδί ο εγωισμός - απορρίπτει κάθε σχέση και ευθύνη ενός οτιδήποτε συμβάν του έξω κόσμου με τον εαυτό του. Ο εγωισμός δεν βλέπει τίποτες να του ενώνει με τον κόσμο της μορφής και δεν παίρνει καμμία ευθύνη στις πράξεις του, αισθάνεται η υπαρξή του να είναι αποκομμένη από τη ΠΗΓΗ από τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Δεν θέλει να ξέρει ότι κάθε δράση η αιτία στη ζωή του(σκέψη, εκφώνηση της σκέψης, πράξη της σκέψης) στο συνάνθρωπο, στη κοινωνία, στο σύμπαν, έχει επίδραση πίσω σε αυτόν και σε όλη την ολότητα.
ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η νόηση, αυτό που αποκαλούμε εξυπνάδα(IQ) στον άνθρωπο και το θαυμάζουμε τόσο μα τόσο πολύ, μαζί με τον εγωισμό, δεν μπορούν να ξέρουν τίποτε άλλο ότι είναι και βρίσκονται σε διαχωρισμό, από κάθε συνάνθρωπο, την κοινωνία, την ανθρωπότητα, τη μητέρα γαία μας, το πνευματικό κόσμο, το ηλιακό μας σύστημα και όλο το σύμπαν. Ο διαχωρισμός από τη πηγή(πατρίδα μας) φέρνει σχεδόν "τύφλωση" ή μεταφορικά φέρνει την όραση μιας μύγας, δέκα πόντους. Ήμαστε αποκομμένη από τη πηγή μας. Χωρίς την υπερβατικότητα της ανιδιοτελής αγάπης αδυνατεί η νόηση να καταλάβει ότι ο έξω κόσμος είναι γεννημένος μέσα μας και είναι μία αντανάκλαση του μέσα κόσμου μας και επομένως μία αυταπάτη, μία σκιά, κάτι που ουσιαστικά δεν υπάρχει. Το έξω ΕΙΝΑΙ ο καθρέπτης η οθόνη του μέσα μας. Άλλωστε και σε μία συμβίωση αρρεν/γυνής καθρεφτίζει ο ένας στον άλλον το μέσα του, τον εσωκόσμο του, τα πιστεύω του κτλ., δείξε μου το φίλο σου να σε πω ποιος είσαι. Το ίδιο είναι και ο καθρέπτης που τον αποκαλούμε κοινωνία, εγώ την αποκαλώ οθόνη.........
Πρώτα γεννιόμαστε αιθερικός και κατόπιν εμφανιζόμαστε σαν νεογέννητο στο κόσμο της μορφής. Το αιθέριο, το υπερβατικό, αυτό που δεν βλέπουμε, αυτό που η νόηση αδυνατεί να συλλάβει και επομένως το απορρίπτει είναι το ΓΝΗΣΙΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ORIGIN, Η ΜΗΤΡΕΣ ΙΔΕΕΣ. Αυτό που βλέπουμε και πιάνουμε με τα χέρια μας το συμπαγές, το στερεό, το υλικό, είναι μόνο η ΣΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΗ ΑΛΗΘΕΙΣ, THE ILLUSION. Όλο το Σύμπαν υπάρχει πραγματικός ΜΟΝΟ μέσα μας, αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας είναι μία αντανάκλαση στιγμιαίας δόνησης που έκπέμπουμε τώρα. Δεν γεννηθήκαμε στο πλανήτη γη πλαισιωμένο μέσα στο σύμπαν, αντιθέτως ο πλανήτης γη και το σύμπαν γεννήθηκαν μέσα μας - στο ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΜΑΣ στο ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ που είναι ο πατέρας ΜΑΣ. Ειναι ο πρώτος νόμος της ερμητικής:
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, τα πάντα είναι πνεύμα, είναι μορφές(δονήσεις), είναι ΕΓΩ ΕΙΜΙ. Γνωρίζω που πολλοί άνθρωποι που ζουν αποκλειστικά στο νοητικό κόσμο τους αδυνατούν να συλλάβουν τον άνωθεν νόμο πόσο άλλο να τον κάνουν βίωμα τους. Η νόηση μαζί με τη λογική προσπαθεί απελπισμένα να εξηγήσει - σαν εργαλείο της διττότητας με περιορισμένη εμβέλεια - πως είναι δυνατόν το σύμπαν να υπάρχει πραγματικά μόνο μέσα μας και ψάχνει στα αρχεία του παρελθόντος(τα συρτιάρια γνώσεις που μάζεψε μέσα στη διττότητα, τα λεγόμενα αποδεδειγμένα από επιστήμονες στα εργαστήρια) αλλά τίποτε δεν βρίσκει. Και ότι η νόηση δεν βρίσκει λογικό και κατανοητό η 3.διαστασιακό η εξηγήσιμο, το απορρίπτει η σε τοποθετεί σε ένα συρτάρη του, αυτό με τους τρελούς.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Το αργότερο τώρα η νόηση μαζι με τον εγωισμό θα επαναστατήσει, γιατί αρχίζει και χάνει τη κυριαρχία και το παιχνίδι της πάνω στον HOMO SAPIENS.
Όλα τα κακά, στραβά, άδικα, το κράτος ζούγκλα, η κόλαση επί της γης που βλέπει ο ένας η ο άλλος γύρο του - όλα αυτά υπάρχουν ενεργειακός στην πλειοψηφία των ανθρώπων μέσα τους χωρίς να θέλουν(ο εγωισμός τους) να το παραδεχτούν. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί πολλοί άνθρωποι τα βλέπουν έξω, σε άλλους ανθρώπους. Επομένως είναι νοητική παραπλάνηση να βγή κανείς στο δρόμο, να κάνει διαδήλωση, να κάνει αγώνα, να δώσει μάχη, να κάνει επανάσταση ενάντια σε κάποια μη δίκαιη κυβέρνηση η πολιτικό, η εξωτερικό εχθρό. Τα άνωθεν όλα αναφερόμενα υπάρχουν μέσα μας, ο εγωισμός μας νομίζει και το λέει ότι υπάρχουν μόνο έξω, ξέχωρα από μας και έτσι το δείχνουμε με το δάκτυλο στη μεγάλη οθόνη σε άλλους.
ΕΓΩ ΕΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΕΧΩΡΟ, ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΜΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ
Αυτή η αλλαγή που θέλουμε δεν θα συμβεί ποτέ ακολουθώντας αυτή την οδό της βίας και μάχης, διότι κάνεις ΠΟΛΕΜΟ σε κάτι που το έχεις εσύ μέσα σου. Κάνεις πόλεμο με εξωτερικές σκιές χωρίς να εξαλείψεις τα αίτια τα οποία που βρίσκονται μέσα σου. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ και επομένως η αλλαγή που περιμένουμε όλοι μας με τόσο μεγάλη νοσταλγία θα αρχίσει πρώτα μέσα μα. Η υψηλή ενέργεια της ανιδιοτελής αγάπης(Χριστός) και η χαμηλή δόνηση του εγωισμού (Αντίχριστος) είναι εν συνεχή παρουσία μέσα μας. Εμείς προβάλλομαι με δική μας επιλογή το δικό μας μικρό αντίχριστο μέσα μας, στις διάφορες συναντήσεις με τα αδέλφια μας(οι συνανθρωποί μας). Εμείς αποφασίζομαι ανά πάσα στιγμή ποιόν από τους δύο θα προβάλλομαι προς τα έξω, την ενέργεια του Ιησού η του Αντίχριστου. Και όπως έγραψα ποιό πάνω ο εγωισμός είναι αποκομμένος από τη πηγή, από τη δημιουργία γιαυτό και σε αυτή την ενέργεια βασίζεται η ενέργεια του Αντίχριστου. Ναί, ο Αντίχριστος είναι ο παγκόσμιος συλλογικός εγωισμός σαν ενέργεια και βασιλεύει εδώ και 200 χιλιάδες χρόνια επι της γής. Η θρησκεία (μέρος της Matrix) μας λέει να τον ψάχνουμε στο έξω και ότι θα έρθει τώρα. Στη πραγματικότητα θα φύγει τώρα - με τη λήξει αυτού του πλατωνικού κύκλου - αφού όλο και ποιό πολλοί άνθρωποι επιλέγουν στη ζωή τους την ενέργεια της ανιδιοτελής αγάπης. Η καινούργια γη θα γεννηθεί - και γεννιέται ίδη - πρώτα μέσα μας, δεν θα έρθει από το έξω ούτε θα γίνει κάτι εισαγόμενο από κάποια κυβέρνηση. Το πρώτο βήμα προς εξυγίανση είναι η συνειδητοποίηση για το ποιος πραγματικά είσαι.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ Η MATRIX ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
Η αλλαγή του ανθρώπου, εκάστης κοινωνίας και όλης της ανθρωπότητας αρχίζει πάντα από μέσα, ενδός του ανθρώπου, αφού συνειδητοποιήσει πρώτα από όλα ότι ο ίδιος είναι δημιουργός των ΠΑΝΤΩΝ και όχι ΘΥΜΑ εξωγενών σκοτεινών δυνάμεων καταστάσεων, συμφερώντων και πολιτισμών του έξω κόσμου. Αρκεί να θελήσει να μπει στο μονοπάτι της αλήθειας, της αγγελικής του προέλευσης, να αποβάλλει τον παλιό και σκοτεινό άνθρωπο που έχει μέσα του και να παρουσιάσει τον αγνό και τέλειο εαυτό του, αυτός που πραγματικά είναι, που θα τον οδηγήσει ευθύς αμέσως προς την ολοκληρωτηκότητα. Η άνοδος θα γίνει τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα αποτινάξει ο ίδιος τον εγωισμό του και τις επιυθυμίες, τα πάθη του και τις κακίες, που μέχρι τώρα είχε. Και εφόσον αγαπήσει το ΘΕΙΟ και τη ΘΕΙΚΟΤΗΤΑ μέσα του - σαν η μόνη πραγματική του φύση - αυτόματα αντανακλάτε στην οθόνη(έξω κόσμος) ως μία καινούργια πραγματικότητα τελείως διαφορετική από τη παλιά. Αυτή που θα έχεις ΤΩΡΑ μέσα σου θα είναι αυτή της αγάπης. Το επιβεβαίωσε και το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ του Μαντείου των Δελφών αφού σου επιδεικνύει προς τα που να στραφεί το FOCUS σου για να βρεις την αλήθεια, την πραγματική σου φύση.
..................set your egos aside. In relationships based on Christ consciousness, there is no room for the ego. There is no room for the lower vibrations, fear, and the emotions of the ego. You must set your intentions for every moment to be one of the God Self, to be a moment in your Christ consciousness. You must set your intention to think, speak, feel, and act only in the God conciouness of your Divine Self. Hold foremost in your mind that each soul is on their own journey, each soul is on a different path, a different journey than you are, and you must hold compassion and unconditional love for all souls. Do not compare yourself to another, as you will find yourselves lacking.................................
Όλα είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με όλα στο σύμπαν συνδεδεμένα.
Η έκαστη ανθρώπινη ιδέα επηρεάζει τη συλλογική συνείδηση του πλανήτη και τοιουτοτρόπως ξανά πίσω το κάθε άνθρωπο στη γη, όλη τη φύση, όλο τον πλανήτη, όλους τούς πλανήτες, Γαλαξίες όλη τη δημιουργία.
Ο άνθρωπος είναι ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ σε όλα ότι συμβαίνουν όχι μόνο στη γη αλλά σε όλη την ολότητα του σύμπαντος και αυτό προσπαθούν τα "αφεντικά μας" να μας το αποκρύψουν με χιλιάδες τρόπους στη καθημερινότητα.
Όλοι μας είμαστε μέρος του ολογράμματος που αποκαλούμε ΘΕΙΟ, ΠΗΓΗ, ΕΓΩ ΕΙΜΙ.
Ήμαστε το όμοιο ΤΟΥ, το κομμάτι ΤΟΥ, η ποιο γλυκιά ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ και μέσω του ομοίου ΤΟΥ ζει και χαίρεται ΑΥΤΟΣ τη δημιουργία ΤΟΥ.
Για τούς αναγνώστες που ζητούν για το θέμα σχετιζόμενη βιβλιογραφία:
  1. The Power of Now, Eckard Tolle(υπάρχει ελληνική μετάφραση)
  2. A New World, Eckard Tolle
  3. Amit Goswarni, The Self Aware Universe
  4. Γένεση και θάνατος των κόσμων, Νικολάου Α. Μαργιωρή
  5. The Flower of Live, Drunvalo Melchizedek
  6. As Within So Without, Paradigm Shift, Issue 47(Britain`s best loved spiritual magazine)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου