Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή-παράκληση του ΠΑΜ, στους ανεξάρτητους bloggers: Να βοηθήσουμε τους αγρότες, να διώξουν τους μεσάζοντες.




Φίλοι ανεξάρτητοι
bloggers.

Στις περιοδείες του στην ελληνική περιφέρεια το Πατριωτικό Μέτωπο, διαπιστώνει δυστυχώς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πατρίδας μας, εκτός από την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες μας και την τραγική εικόνα της εγκατάλειψης πια των προϊόντων τους στα χωράφια τους.

Μια εικόνα τριτοκοσμική, δραματική αλλά και μειωτική της αξιοπρέπειας των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου.

Με πρωτοβουλία της νεολαίας του Κινήματος και με τη σκέψη ότι, «κάποιος, κάπου, κάτι πρέπει να κάνει», αποφασίσθηκε η δημιουργία μιας σελίδας στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ, η οποία ονομάσθηκε «ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων» (http://www.pamet.gr/dimopratirio.php). Στη σελίδα αυτή άρχισε ήδη η δημοσίευση των στοιχείων αλλά και των προϊόντων των αγροτών οι οποίοι επιθυμούν να έλθουν σε κατευθείαν επαφή με τους καταναλωτές των αστικών περιοχών, χωρίς μεσάζοντες και εντελώς δωρεάν.

Με παράλληλη παράκληση σε όλους τους αγρότες να έλθουν σε επαφή με το Κίνημα, για να δηλώσουν τα στοιχεία αλλά και τα είδη των προϊόντων που διαθέτουν στην ηλ. διεύθυνση http://www.pamet.gr/condact.php.

Σας καλούμε και σας παρακαλούμε θερμά, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, ενημερώνοντας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, όλη την ελληνική περιφέρεια, για την πρωτοβουλία αυτή της νεολαίας μας. Η σχετική σελίδα (http://www.pamet.gr/dimopratirio.php) θα πρέπει πολύ σύντομα να φιλοξενεί όσους περισσότερους αγρότες γίνεται και οι οποίοι επιθυμούν να έλθουν σε κατευθείαν επαφή με τους καταναλωτές από ολόκληρη την χώρα, για να τους πουλήσουν σε τιμή χωραφιού αλλά και με εγγυημένη ποιότητα τα προϊόντα τους.

Η προσπάθεια αυτή αγαπητοί φίλοι ανεξάρτητοι bloggers έχει πολλαπλό χαρακτήρα: Δείχνει την αλληλεγγύη μας στους καταταλαιπωρημένους μας αγρότες, σπάει το άθλιο καθεστώς των μεσαζόντων που αγοράζουν φθηνά και πωλούν πανάκριβα, στέκεται απέναντι στα πολυεθνικά πολυκαταστήματα που ελέγχουν την αγορά αγροτικών προϊόντων, βοηθά τους καταναλωτές να αναπτύξουν μια άμεση επαφή με τους αγρότες μας από όλα τα σημεία της Πατρίδας μας και ακόμη, αναδεικνύει από την πλευρά μας την κάθετη αντιπαράθεσή μας απέναντι σε όλους αυτούς που οδηγούν τον Λαό μας στην εξαθλίωση και στη μείωση της αξιοπρέπειάς του.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά, οι φίλοι ανεξάρτητοι bloggers, «θα κάνουν το θαύμα τους». Δεδομένου μάλιστα ότι, τα ΜΜΕ και ο Τύπος αλλά και τα διάφορα ελεγχόμενα και χρηματοδοτούμενα από το κράτος «κέντρα και οργανώσεις καταναλωτών» - όπως εξ’ άλλου έχουν εκπαιδευθεί να πράττουν - δεν πρόκειται να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, η υπόθεση αυτή είναι στα δικά μας χέρια. Από την πλευρά του το Πατριωτικό Μέτωπο, αισθάνεται την υποχρέωση να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση για μια ακόμη φορά πως δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο κανενός, δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς.

Με αυτήν λοιπόν την έννοια, η συμμετοχή του στην προσπάθεια αυτή είναι στην απόλυτη κρίση του ελληνικού λαού αλλά και την δική σας, ως ανεξάρτητων ενεργών πολιτών.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια.
Πατριωτικό Μέτωπο.
Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου