Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έξι απόστρατοι της U.S.Air Force για ΑΤΙΑ




Σε συνέντευξη Τύπου, έξι αμερικανοί απόστρατοι της πολεμικής αεροπορίας κατέθεσαν, τις εμπειρίες τους για τις επαφές που είχαν με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) στη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσίας τους.

Μετρήθηκαν συνολικά 120 περιπτώσεις, που χρονολογούνται  από τη δεκαετία του '60 ως το 2003. Στη συνέντευξη αναφέρθηκαν πολλές περιπτώσεις, όπου ιπτάμενοι δίσκοι παρέμεναν σε μικρή απόσταση πάνω από το αεροσκάφος, που πιλοτάριζαν, ενώ το σύστημα των πυρηνικών πυραύλων που διέθεταν έμπαινε ανεξήγητα εκτός λειτουργίας. Οι περισσότερες φορές που αναφέρθηκαν ήταν πάνω από την θάλασσα της Καραϊβικής.

Η συνέντευξη δόθηκε στο κανάλι ‘Fox News’ και ενώ είχαν την πρόθεση να μιλήσουν πριν από χρόνια για το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό θέμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ τους το απαγόρευε.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση που αναφέρθηκε ήταν όταν ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος, όπως ανέφερε ο τότε λοχαγός Ρόμπερτ Σάλας, που υπηρετούσε από το 1967 στη Μοντάνα, προσγειώθηκε δίπλα του και τον περιεργαζότανε επί ώρα, ενώ είχαν μπλοκάρει όλα τα συστήματα του αεροσκάφους αλλά και του αεροδρομίου.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις αμερικανικές υπηρεσίες αλλά ουδέποτε βγήκε στη δημοσιότητα.

Πολλά επίσης έγγραφα που χαρακτηρίζονται ως εμπιστευτικά περιέχουν ανάλογες αναφορές από άλλους πιλότους της  αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας.
 http://echedoros-p.blogspot.com/2010/09/usair-force.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου