Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Εκστρατεία τουρκικής πλύσης εγκεφάλου μέσα από την τηλεόραση Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=8


Εκστρατεία τουρκικής πλύσης εγκεφάλου μέσα από την τηλεόραση

Μετά από την φετινή ιστορική επίσημη συμφωνία υποδούλωσης της Ελλάδος στον νεο-Οθωμανισμό, η τουρκική πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων μέσα από την "ελληνική" τηλεόραση έχει πάρει διαστάσεις σφοδρές. Γίνεται μία ολοφάνερη εκστρατεία προπαγάνδας με στόχο να αποβάλλει τις αναστολές του ο ελληνικός λαός και να αποκτήσει οικειότητα με την τουρκική κοινωνία.

Ο ΑΝΤ1, ειδικά τις ώρες υψηλής τηλεθέασης τις έχει γεμίσει με τουρκικά σίριαλ για να εξαναγκάσει όσο περισσότερο κόσμο είναι δυνατόν να τα βλέπει και κυρίως να ακούει τουρκικά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους, θα ακολουθήσει καταιγισμός τουρκικών σειρών σε όλα τα κανάλια που μετατρέπονται σε φερέφωνα της οθωμανικής κυριαρχίας απροκάλυπτα πλέον (γιατί από χρόνια προετοίμαζαν το έδαφος με την προπαγάνδα υπέρ της λεγόμενης "ελληνο-τουρκικής φιλίας").

Εκτός από τα σίριαλ, τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών -είναι αξιοπρόσεκτο αυτό- έχουν πλέον σε καθημερινή βάση ειδήσεις από γεγονότα της Τουρκίας. Κοινωνικές ειδήσεις, θέματα ανθρωπιστικά, πολιτικά κ.α. Δεν γίνεται βέβαια το ίδιο ας πούμε και για την γειτονική Ιταλία, που άλλωστε τόσο μοιάζουμε... Για παράδειγμα αν στην Ιταλία συμβεί ένα δυστύχημα και σκοτωθούν άνθρωποι, ίσως να μην μεταδοθεί. Αν όμως το ίδιο συμβεί στην Τουρκία, θα μεταδοθεί. Μεταφέρονται ακόμη και οι πιο ασήμαντες ειδήσεις, αρκεί να υπάρχουν ειδήσεις από τον τουρκικό λαό σε κάθε δελτίο σε καθημερινή βάση. Δυσανάλογα με τις υπόλοιπες χώρες...

Θα πρέπει να συνηθίζουμε τα τουρκικά γιατί πρόκειται για συντονισμένο πρόγραμμα διαμόρφωσης φιλοτουρκικής συνείδησης. Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές δεν εισβάλλουν στα σπίτια μας ξαφνικά για ψυχαγωγία. Υπήρχαν και υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές φυσικά. Εξυπηρετούν μία εκστρατεία προπαγάνδας η οποία θέλει να αλλάξει σταδιακά την συνείδηση των Ελλήνων όσον αφορά τους Τούρκους, να μας αλλάξει τις στερεότυπες αντιλήψεις μας για αυτούς και να πείσει τον μέσο Έλληνα ότι είναι μια κοινωνία όπως η δική μας, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι όπως εμείς, ότι είμαστε "ούνα φάτσα ούνα ράτσα", ότι δεν έχουμε κατ' επέκταση τίποτα να χωρίσουμε. Την ιδεολογία δηλαδή που έχον εκφράσει κατά καιρούς η Δραγώνα, η Ρεπούση και άλλοι νεο-Οθωμανοί.

Παράλληλα με την τηλεόραση, η ίδια εκστρατεία άμβλυνσης και εκτουρκισμού της ελληνικής συνείδησης εφαρμόζεται και στα σχολεία, με αλλαγή βιβλίων και διδασκαλίας.

Ίσως οι σημερινοί ενήλικες να μην μπορούν να αλλάξουν τις ριζωμένες αντιλήψεις τους για τους Τούρκους. Τα στερεότυπα και η εθνική συνείδηση δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Στόχος όμως είναι η διάπλαση της νέας γενιάς που θα έχει μεγαλώσει με τέτοια πλύση εγκεφάλου μέσα από τα σχολεία και με τέτοια τηλεόραση που θα θεωρεί ουσιαστικά αδελφό λαό τον τουρκικό, δεν θα μπορεί να δει καμία διαφορά, δεν θα μπορεί να αντιληφθεί κανέναν λόγο διαφοράς, δεν θα μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιοι "εχθρεύονται" τους Τούρκους, θα θεωρεί οικεία την τουρκική γλώσσα και θα έχει μεγάλη συμπάθεια για την Τουρκία. Όπως είναι λογικό αυτό θα έχει ανοίξει διάπλατα και τις πύλες του εκτουρκισμού της Ελλάδος με την συναίνεση των νεότερων γενεών Ελλήνων. Το πρόγραμμα έχει μπει από τώρα σε εφαρμογή σε πολλά επίπεδα και γιαυτό αντιδρούμε σε όλα αυτά που ίσως για κάποιους δεν φαίνονται και τόσο σημαντικά γιατί δεν βλέπουν το βάθος της πολιτικής αυτής. Και βεβαίως το σύστημα φροντίζει με όλα του τα μέσα να χαρακτηρίζει όσους αντιδρούν ως "γραφικούς", "κολλημένους" και "ακραίους".

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου