Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ.

Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Η προσωρινή αυταπάτη του θιάσου που κυβερνά, ότι κατάφερε να αντιμετωπίσει ή μάλλον να διαχειριστεί, με μια δημοκρατία αρεστή στον SOROS, το εκρηκτικό πρόβλημα της εφιαλτικής εισβολής, σύντομα θ αποδειχθεί ολέθρια.

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι ουσιωδέστερες συνέπειες βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ναρκοθετούν το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

1.Η πολιτική ζωή υποθηκεύεται σε μια ιδιότυπη κοινωνική τρομοκρατία. Δεν μπορούν πια να πάρουν πίσω, ούτε μέρος από τις πλέον άστοχες υποσχέσεις που έδωσαν στους αφηνιασμένους εισβολείς. Η προσωρινή «εκεχειρία» είναι η στάση αναμονής των όρνιων που περιμένουν τη βολική γι αυτά θέση του υποψήφιου θύματός τους προκειμένου να το κατασπαράξουν.



2.Τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της Ελληνικής κοινωνίας, μπαίνουν σε μια σκοτεινή ατραπό επικίνδυνης αποσύνθεσης. Τα κέντρα που κατηύθυναν τη λαίλαπα της εισβολής, δε νοιάζονται κυρίως για τις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που θα αλλοιώσουν το μελλοντικό εκλογικό αποτέλεσμα, πολύ δε περισσότερο όταν η ύπαρξη των αφελών κοψοχέρηδων στην Ελλάδα είναι και διαχρονική και εν πολλοίς δεδομένη. Η «ελληνοποιημένη» παρουσία, θα «ελληνοποιήσει» μοιραία και τα αιτήματα. Φυσικά θα «ελληνοποιήσει» και έναν μεγάλο όγκο «διεκδικήσεων» που είναι κατάφορα ανθελληνικές. Το χρώμα της γειτονιάς θα αλλάξει. Μαζί του θα αλλάξει και το χρώμα της ίδιας της ζωής.

3.Η ελληνική κοινωνία θα καταστεί έρμαιο των ενδοϊσλαμικών διενέξεων. Και δε θα καταστεί μόνο μέρος ενός προβλήματος που δε την αφορά, αλλά σε τελευταία ανάλυση θα αποτελέσει και η ίδια – εκ του μη όντως – το κόκκινο πανί στη βουλιμία της «ελληνοποιημένης» και νομότυπης επιδρομής με στόχο τον εξισλαμισμό της. Η προοπτική της «ελληνοποίησης» του ολέθρου, θα γεμίσει την Ελλάδα με καινούριες καραβιές ολέθρου. Και τότε το παιχνίδι για τον τόπο μας θα έχει χαθεί οριστικά. Και μόνο ένας νέος εθνικός ξεσηκωμός θα είναι δυνατόν να ανατρέψει αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα.

Αυτή είναι η καταστρεπτική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην αποδόμηση της σύγχρονης Ελλάδας.

Αυτή είναι η καταστρεπτική συμβολή του συνόλου του πολιτικού συστήματος στη μεθοδευμένη προσπάθεια αφελληνισμού της Ελληνικής κοινωνίας.

Γι αυτό και αυτός ο αγώνας πρέπει να δοθεί χωρίς συμβιβασμό σήμερα. Όποιο και αν είναι το κόστος. Το κόστος για να ανατρέψουμε τον εφιάλτη, θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το κόστος που θα πρέπει να καταβάλουμε προκειμένου να εμποδίσουμε την παράδοση της πατρίδας μας σ αυτόν.

Σε καμία περίπτωση ο εφιάλτης της εισβολής δεν πρέπει ν αισθανθεί πως έχει κατοχυρώσει κεκτημένα.

Γιατί τότε το τίμημα ίσως να έχει και αίμα.

Γι αυτό και αυτό το ΠΑΣΟΚ, οι επόμενες γενιές θα το πολιτογραφήσουν στη συνείδησή τους ως την ΚΑΤΑΡΑ της ιστορίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου