Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Aλλαξαν το γκάλοπ για το δημοψήφισμα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Καλημέρα Συνέλληνα
Συντάχθηκε απο τον/την Φιλούμενος
Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2009 17:08
Σήμερα κατά το μεσημέρι ενημερώθηκα γύρω στις 5:21μμ για ένα ηλεκτρονικό δημοψήφισμα που έκανε η εφημερίδα "τα ΝΕΑ" για την απόδοση Ιθαγένειας, από κάποιον στο facebook. Αμέσως το ανέβασα άρθρο στο «Ενωμένοι Έλληνες Bloggers» ενώ ειδοποίησα όσους γνωρίζω από facebook και blogs να συμμετέχουν.

Το άρθρο που αφορούσε την απόδοση Ιθαγένειας έγραφε τα εξής - σύμφωνα με το screenshot που κράτησα:



«Συμφωνείτε με τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς;»
62% - "Συμφωνώ, είναι ένα αυτονόητο δικαίωμα για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εδώ»
34.72% - "Διαφωνώ, δεν είναι Έλληνες»
και ένα 3.28 «Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ» - τότε τι απαντησανε στην έρευνα, αφού δεν είναι αναγκαστηκή;;;

Τέλοσπάντων... Μέχρι τις 8:00 περίπου, όπου έκανα μια μικρή εκστρατεία ενημέρωσης, το ποσοστό από 62% είχε πέσει στο 60%.

Μέσα σε ~2.5 ώρες δηλαδή, όπου η blogόσφαιρα μόλις είχε αρχίσει να ενημερώνεται για την δημοσκόπηση, το ποσοστό είχε πέσει ~2%.. φανταστείτε τι θα γινόταν σε 12 ή 24 ώρες...

Μόλις πριν λίγο λοιπόν κατά τις 9:30, μου έρχεται e-mail που ενημέρωνε γι' αυτή την ψηφοφορία... και μπαίνω να δω από περιέργεια το ποσοστό.. και τι βλέπω;
.....

Το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα (δημοσκόπιση) για το σημαντικό αυτό ζήτημα είχε αντικατασταθεί από άλλο που μίλαγε για την οικονομική κρίση!!!... Δείτε και μόνοι σας:




Δεν ξέρω ήταν προγραμματισμένη να αλλάξει η δημοσκόπηση εκείνη την ώρα ή αν έγινε επειδή είδαν ξαφνική αλλαγή στους ψήφους, αλλά σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημοσκόπηση αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ! Και το λέω αυτό σε περίπτωση που γίνει προπαγάνδα και ακουστεί πουθενά για την δημοσκόπηση της εφημερίδας «τα ΝΕΑ» που έδειξε ότι το 60% λένε ναι στην απόδοση ιθαγένειας.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου