Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Τρόμαξαν τα όργανα της Νέας Τάξης; Θα μας αναγκάσετε να φωτογραφίζουμε τα άρθρα σας πριν τα αλλάξετε λόγω αντίδρασης μας...!


ΤΑ ΝΕΑ άλλαξαν στο άρθρο τους για τη Δημόσια διαβούλευση για τους μετανάστες, το "Ακροδεξιά σχόλια" με το "Φοβικά σχόλια"...!
Τρόμαξαν και πάλι από την μαζική αντίδραση των ιστολογίων; Έχουμε να κάνουμε και με μια ακόμη υποχώρηση...; Πάντως πιστεύουμε ότι έχετε ακόμα περιθώρια να ανασκευάσετε κύριοι τον τίτλο του φοβικού σας άρθρου! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε "σχόλια Αγανάκτησης"!
Πανικό μάλλον πάθατε εσείς εξαιτίας της οργισμένης αντίδρασης του κόσμου για το συγκεκριμένο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Πάθατε τέτοιο πανικό που συντονιστήκατε μαζί με άλλες εφημερίδες και προπαγανδίζετε αρνητικά την αντίδραση των Ελλήνων! Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πείσετε κανέναν ότι οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι λίγες και ακραίες! Οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
Όλοι εσείς όσοι μισθοφορικά και εντεταλμένα προσπαθείτε να αποκρούσετε το κύμα αγανάκτησης των Ελλήνων που εκφράζεται εδώ και ημέρες μέσα από τα ιστολόγια είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε. Οι υγιείς Έλληνες είναι εδώ, ορθώνουν το ανάστημα τους και ζητούν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Τι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ από την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ; Έλληνες έφθασε η ώρα! Όλοι μαζί ενωμένοι!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου