Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ο υπουργός προστασίας της λαθρομετανάστευσης κάνει ότι θέλει το μεγάλο αφεντικό (του)!

1200 λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν για παράνομη είσοδο στην χώρα μας, με σκοπό να απελαθούν, θα απελευθερωθούν άμεσα, και θα πάρουν 2000 ευρώ δώρο

ChrysochoidisΤο Human Rights Watch είναι ένας βραχίονας της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και δημιουργήθηκε το 1978 από την CIA παράλληλα με το Helsinki Watch.
Ο μηχανισμός των πρακτόρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνέβαλε στην «ανατροπή» των σοσιαλιστικών καθεστώτων στο σοβιετικό μπλόγκ.
Το 1981 πιάσανε δουλειά στην Λατινική Αμερική, μετά στην Ασία (Asia Watch 1985), και την Αφρική (Africa Watch 1988).

Την ίδια χρονιά, όλα τα πρακτορεία τέθηκαν υπό ενιαία διοίκηση, σαν Human Rights Watch.

Η αμερικανική υπηρεσία, με έκθεση της, ζητούσε από την ελληνική κυβέρνηση «να θέσει τέλος σε μια καταστροφική πολιτική ασύλου, στο πλαίσιο της οποίας ασυνόδευτα παιδιά συλλαμβάνονται και επαναπροωθούνται στην Τουρκία».

Το Human Rights Watch, διαμαρτυρόταν επειδή «το καλοκαίρι του 2009 οι ελληνικές διωκτικές αρχές συνέλαβαν εκατοντάδες μετανάστες σε εγκαταλειμμένα κτήρια στην Αθήνα, και σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό στην Πάτρα και πολλοί από αυτούς, μεταφέρθηκαν σε κέντρα κράτησης στη Βόρεια Ελλάδα κοντά στα σύνορα με την Τουρκία και από εκεί, η ελληνική αστυνομία θα μετέφερε τους (λαθρο)μετανάστες – ανάμεσα στους οποίους ασυνόδευτα παιδιά και ενδεχόμενους πρόσφυγες – κατά τη διάρκεια μυστικών νυχτερινών επιχειρήσεων στην άλλη πλευρά των συνόρων με την Τουρκία».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ηuman Rights Watch:
«Οι παράνομες απελάσεις στην Ελλάδα έχουν αποκτήσει νέα μορφή. Οι μετανάστες συλλαμβάνονται σε όλη τη χώρα και στη συνέχεια μεταφέρονται στην Τουρκία. Τα άτομα, που χρήζουν προστασίας, δεν είναι ασφαλή».

«Η παρακράτηση και η παράνομη απέλαση μεταναστών συνεχίστηκε για ένα ανεπίτρεπτα μακρό χρονικό διάστημα. Η ανάληψη της εξουσίας από τους Σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου που διατηρεί και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών, πρέπει να οδηγήσει σε μια αλλαγή πολιτικής. Τώρα που υπάρχει νέα κυβέρνηση, πρέπει τόσο η Αθήνα, όσο και οι Βρυξέλλες να αναλάβουν δράση, θέτοντας τέλος στις καταχρήσεις, προστατεύοντας τους ανήλικους μετανάστες και τέλος, μεταρρυθμίζοντας την πολιτική παραχώρησης ασύλου», συμπληρώνει η Ηuman Rights Watch.

Επομένως οι εντολές του μεγάλου αφεντικού ήταν σαφείς.

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης, ανέλαβε πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, να ικανοποιήσει τα αμερικανικά αιτήματα.
Μηδενικές απελάσεις και νομιμοποίηση των «εισβολέων», είναι η εντολή.

Εάν δεν το έκανε αυτό οι αγανακτισμένοι φίλοι του «μακαρίτη» Μοχάμεντ, θα έκαιγαν πάλι την Αθήνα.

Ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, ανακοίνωσε τη δημιουργία εθνικού πλαισίου κινήτρων για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών για μια επιστροφή με αξιοπρέπεια. Όπως δήλωσε, θα υπάρξουν οικονομικά κίνητρα για όποιον αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από την χώρα μας.

Αντί να πληρώσουν οι λαθρομετανάστες, πρόστιμο στο Ελληνικό κράτος, εφόσον εισέβαλλαν παράνομα στην χώρα μας, το Ελληνικό κράτος θα τους “ανταμείψει” για αυτή τους την πράξη, με τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου, ως “κίνητρο για να αποχωρήσουν”!

Το μέτρο, θα αποτελέσει σαφώς επιπλέον κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών, όχι φυσικά για το να αποχωρήσουν από την χώρα μας, αλλά για το να εισβάλλουν σε αυτήν από τα παράλια της Τουρκίας, με την στήριξη του Τουρκικού κράτους.
Αφού λάβουν από το Ελληνικό κράτος το ποσό του “κινήτρου”, το οποίο κυμαίνεται στα 2000 ευρώ ανά λαθρομετανάστη, θα τους χορηγούνται και δωρεάν εισιτήρια για να “επαναπατρισθούν”, με τα οποία θα μπορούν να ξαναπεράσουν στην Τουρκία, και από εκεί εκ νέου στο Ελληνικό έδαφος!

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες παραμένουν άνεργοι, ενώ πάνω από τρία εκατομμύρια Έλληνες εργάζονται με μηνιαίο εισόδημα από 450 έως και 800 ευρώ!

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσης ότι η κυβέρνηση εξετάζει την άμεση απελευθέρωση 1.200 κρατουμένων αλλοδαπών υπό απέλαση που σήμερα κρατούνται στα αστυνομικά κρατητήρια της χώρας και ακολούθως θα αποχωρήσουν «οικιοθελώς». 1200 αλλοδαποί λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν για παράνομη είσοδο στην χώρα μας, με σκοπό να απελαθούν, θα απελευθερωθούν άμεσα όπως δήλωσε ο υπουργός «προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη», με το πρόσχημα ότι θα τους δοθει “προθεσμία ενός μήνα για να επαναπατριστούν από μόνοι τους” με την οικονομική στήριξη της κυβέρνησης, σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!

Μετά την πάροδο του μήνα και εφόσον δεν έχουν επαναπατριστεί από μόνοι τους, θα καταταγούν νομικά στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που ζουν και εργάζονται παράνομα ανενόχλητοι στην χώρα μας, και που δεν διαθέτουν ούτε καν την υποτιθέμενη “νομιμότητα” της “άδειας παραμονής”, που χορήγησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τα αντισυνταγματικά νομοθετήματα “νομιμοποίησης” λαθρομεταναστών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε αλλαγή πολιτικής από την κυβέρνηση στο θέμα της απέλασης παιδιών μεταναστών και είπε ότι οι μετανάστες δεύτερης γενιάς, παιδιά που έχουν μεγαλώσει και ενηλικιωθεί στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μέλους δεν θα απελαύνονται για τυπικούς λόγους μέχρι τα θέματα τους να τακτοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μηδενική ανοχή στη νομιμότητα, μηδενικές απελάσεις, και εγγυημένη επιστροφή ναύλου, είναι η νέα μεταναστευτική πολιτική που μας επιβάλουν οι ΗΠΑ και η παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση.

Η νέα αμερικανική πολιτική εφαρμόζεται υπό τις ιαχές και τα χειροκροτήματα των παπαγάλων που εξαπέλυσαν πραγματικό επικοινωνιακό μπαράζ.

Μικρό δείγμα:

  • Χρυσοχοΐδης σκουπίζει τα Εξάρχεια και αναδιοργανώνει την αστυνομία.
  • Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο στη χώρα. Την αναβάθμιση της φύλαξης των συνόρων ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
  • Μ. Χρυσοχοϊδης: Αναδιάταξη του Λιμενικού Σώματος. Στην ίδρυση Ελληνικής Ακτοφυλακής προχωρά η κυβέρνηση.
  • Σχέδιο κατά λαθρομετανάστευσης (MEGA TV)

Η νέα πολιτική δεν είναι «η μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο στη χώρα», αλλά το αντίθετο.

Και φυσικά οι κορώνες, «δεν θα ανεχθούμε το δουλεμπόριο και τους παράνομους διακινητές ανθρωπίνων ψυχών, δεν αντέχει άλλο η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι», είναι για τους χαζούς τηλεθεατές που βρίσκονται υπό την επήρεια κουτοχορτανίλ και αλαφουζόλ. [Δελτίο των 11]

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου