Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας βλέπει το ΚΚΕ!

Επιμένουν ανθελληνικά...!
Το ότι το ΚΚΕ, έχει μια κακή παράδοση, όσον αφορά στο «Μακεδονικό» είναι γνωστό. Όλοι θυμόμαστε τις προσπαθειές του για μια «αυτόνομη Μακεδονία», και την συμμετοχή στις γραμμές του ΕΛ.ΑΣ. των διαφόρων Σλάβων. Δυστυχώς όμως, ακόμη και σήμερα την τόσο κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή συνεχίζουν την… παράδοση, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, μιλώντας για Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας δηλαδή, στην πράξη μακεδονική εθνότητα:
Διαβάστε το απόσπασμα από τον «Ριζοσπάστη»: Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων, η Συνάντηση για μια ακόμη φορά συνέβαλε στην ισχυροποίηση των δεσμών των κομμάτων και στην κοινή δράση ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενώ ανέδειξε την ανάγκη του ακόμη καλύτερου συντονισμού τους.
Στη Συνάντηση συμμετείχαν 9 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα: Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας, Κόμμα των Βουλγάρων Κομμουνιστών, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, ΚΚΕ, Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Κροατίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), Κομμουνιστικό Κόμμα Ρουμανίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, Εργατικό Κόμμα (EMEP) Τουρκίας.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου