Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Η Έλλάδα, οι συμπληγάδες πέτρες της γαίας

Η ολική καταστροφή της Έλλάδος έχει σχεδιαστή ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες από τούς ιλλουμινατι(πεφωτισμένοι, όπως οι ίδιοι τους αποκαλούνται). Τά τελευταία χρόνια δέ, αυτοί βιάζονται ιδιαίτερα στό να εκπληρώσουν το σχεδιό τους, πάση θυσία. Αυτός είναι και ο λόγος για την άρον άρον αλλαγή της κυβέρνησης σε αυτον το χρόνο.
Οι ιλλουμινάτι ξέρουν πολύ καλά το τι σημαίνει να είσαι φορέας Έλλην γόνος, ξέρουν το ρόλο που έπαιξε η Έλλάδα ιστορικός, σάν αρχαίοι, παλασγοί και προπαντός σάν Δραβίδες της ενδοχώρας. Ναί όλοι αυτοί οι προγονή μας ήταν οι κομιστές της αυγής, οι φορείς του ελλάνιου γόνου και αυτοί σκόρπισαν το Απολλώνιο Φώς σε όλες τις κατευθύνσεις της γαίας. Αυτό που φέρνει στούς ιλλουμινάτι πονοκέφαλο, σάν μία σφήνα που εισχωρεί όλο και ποιό βαθιά στόν Εγκέφαλο τώρα είναι, ότι γνωρίζουν αρίστος το ρόλο που θα παίξει η Έλλάδα στό κοντινό μέλλον για την ανθρωπότητα. Αυτό είναι γνωστό από αρχής του χρόνου, γραμμένο στό βιβλίο του Θεού η στό βιβλίο της ζωής. Τό έχουν πεί ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων στό δεύτερο μέρος του διαλόγου Τιμαίου και Κριτία, όπως και πολλάκις πιστοποιημένο από τον πνευματικό κόσμο στά σημερινά χρόνια μας.
Ο ρόλος της Έλλάδος στά τέλη του πλατωνικού κύκλου τών 25920 χρόνων θά είναι ηγετικός, εννοών τα επόμενα τρέχοντα έτοι. Η αλλαγή της ανθρωπότητας ή η ξαναγέννησή της σέ ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης φτάνοντας σταδιακά σέ όν μέ 12 έλυκες DNA κάτι που τό είχαμε πρίν τη πτώση μας στης τωρινές πολλύ χαμηλές συχνότητες ύπαρξης, θα ξεκινήση από την Έλλάδα, πρώτα ενεργειακός και μετά επιφανειακός δηλαδή σάν εκδήλωση στό κόσμο της μορφής. Η Έλλάδα ειναι ενεργειακά ο ομφαλός της γαίας οι συμπληγάδες πέτρες γιά κάθε μεγάλη αλλαγή, λέγεται και αλλαγή παραδείγματος, που έχει ήδη ξεκινήση από αυτόν το τόπο που λέγεται Έλ - λάς, χώρα του Φωτός.
Οι σημερινοί ιλλουμινάτι γνωρίζουν πολύ καλά τις ήττες που υπέσθησαν οι προγονοί τους οι Άτλαντες από τούς προγόνους μας Δραβίδες της ενδοχώρας.
Οι περισσότεροι απο αυτούς βρίσκονται ξανά γεννημένοι στην χώρα μας σαν ηγετικοί αρχηγοί ή σάν σύμβουλοι που τραβούν τά νήματα εξουσίας απο το σκοτάδι. Είναι οι λεγόμενοι πρίγκιπες ή Master του σκότους μεταφιασμένοι σάν πατριώτες, φιλάθρωποι και άνθρωποι του δικαίου. Αυτό που τούς ενώνει όλους μεταξύ τους είναι το βαθύ μίσος σε ότι υπάρχει Έλληνικό στή γαία. Για αυτό το λόγο προετοίμασαν αυτό το σατανικό σχέδιο, τόσο τέλειο ώστε ο μέσων σημερινός Έλλην να μή καταλάβει τίποτε απολύτως πρός ποιός και γιατί διαχειρίζεται τη ψυχή του. Τό σχέδιο αυτό ωθεί τον Έλληνα σε μία μονόπλευρη και επιφανειακή αντιμετώπιση τών προβλημάτων του που μαστίζουν τον Έλληνικό χώρο και τον ωθούν συνέχεια χωρίς να το καταλάβει σε μία αόρατη πνευματική φυλακή. Mind Controll στή τελειώτητα.

ΔΙΟΤΙ ο μέσων Έλλην νομίζει ότι οι φωτιές στήν χώρα του αποσκοπούν τα οικόπεδα και μόνο.
ΔΙΟΤΙ ο μέσων Έλλην νομίζει και τον έκαναν και το πίστεψε, ότι η οικονομική μεζέρια και η σκόπιμη ταλαιπωρία του πολίτη οφείλεται στην ανικανότητα του Έλληνα να κυβερνήση τη χώρα του. Πώς μπορεί να αληθέβει τούτο απο τη στιγμή που σε όλα τα κράτοι του κόσμου, οι κορυφαίοι επιστήμονες είναι Έλληνες. Όλο αυτό το παιχνίδι που διαδραματίζεται στη γαία μας τούς τελευταίους μήνες, με κέντρο την οικονομική κρίση, ειναι ένα παιχνίδι που ουσιαστικά σκάει το αποτέλεσμά του ή αν θέλουμε να πούμε, την κυρίως ενέργειά του στήν Έλλάδα.
ΔΙΟΤΙ ο μέσων Έλλην νομίζει ότι η μεθοδική καταστροφή της φύσης οφείλεται στήν έλλειψη συνείδησης του Έλληνος απέναντι στή φύση.
ΔΙΟΤΙ ο μέσων Έλλην νομίζει και τον έκαναν να το πιστέψει ότι οι γιατροί στήν χώρα του δεν μπορούν να τον κάνουν καλά και τρέχει στό εξωτερικό για καλύτερους.
Και τέλος διότι ο μέσων Έλλην πιστεύει ότι το θέμα της αυξανόμενης αναρχίας στήν Έλλάδα είναι ένα θέμα μόνο πολιτικό η κομμάτων η αρχηγών κομμάτων η δήθεν της αναρχικής φύσης του Έλληνα.
Καμία από όλες αυτές τις εξηγήσεις δείχνουν το πραγματικό σκοπό τών δεινών στη χώρα μας.
Τίποτε στο Σύμπαν δέν ειναι τυχαίο.
Όλα τα περιστατικά που έχουν γίνει και που γίνονται στή χώρα μας, χωρίς ουδεμία εξαίρεση, αποσκοπούν την εκπλήρωση του ενός και μοναδικού σχεδίου τήν ¨αόρατη¨ και νόμιμη καταστροφή της χώρας.
Στόχος της επίθεσης είναι ο ψυχισμός τού Έλληνα κατεβάζοντας αυτόν ενεργειακά πεσμένο, διχασμένο και ένοχο για τόν εαυτό του όσο κανείς άλλος λαός της γαίας.
Τόν έκαναν να αισθάνεται ένοχος στό ότι γεννήθηκε Έλλην, ότι κατάγεται από μία καταραμένη φυλή, ανίκανη να αυτοδιοικηθεί.
Τά σχέδια τών ιλλουμινάτι αφορούν τη διάχυση φόβου μέσα σε αυτούς που κατοικούν στήν Έλλάδα. Και αφορούν τη διάχυση μιας ενέργειας απαξίωσης για τόν ίδιο το χώρο και για όλες τις άλλες οντότητες που κατοικούν μέσα σε αυτόν.
Αυτός είναι ο ύψιστος διχασμός, γιατί είναι ψυχικός διχασμός.
Γιατί στοχεύει οι ψυχές να αποσχισθούν μεταξύ τους.
Γιατί στοχεύει το συναίσθημα να νεκρωθεί μέσα στη βιολογία του.
Και τέλος στοχεύει στο να σπάσει μια ενεργειακή σύνδεση πληροφορική που υπάρχει ανάμεσα στις οντότητες, μέσα απο τη οποία αυτή, ενεργοποιούνται η ιχώρ και οι ενεργειακές συμπληγάδες πέτρες.
Έτσι λοιπόν τό σχέδιο της νέας τάξης αποσκοπεί πρώτα νά νεκροθεί ο εσωτερικός κόσμος του Έλληνα και στη συνέχεια μετά ο εξωτερικός κόσμος, ο κόσμος της μορφής, παραδίδεται από μόνος του χωρίς όρους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΌΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
Το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με τήν οικονομική κρίση, ούτε με τα σπίτια και τα δάσοι που καίγονται. Το παιχνίδι είναι πολύ ποιό σημαντικό. Αφορά το δικαίωμά μας στη ζωή. Αφορά το δικαίωμά μας στή χαρά και αφορά το δικαίωμά μας στη διμιουργικότητα του εαυτού μας. Αφορά την πεμπτουσία του δικαιώματός μας.
Και θα το ξαναπώ άλλη μιά φορά με μεγαλύτερη έμφαση τώρα.
Όλα όσα συμβαίνουν, έχουν στόχο το διχασμό και τη διχόνια. Και έχουν στόχο την εξαχρείωση εκ μέρους σας ατομικά για τον καθένα σας της αξίας της ζωή σας εκεί που είσαστε, της αξίας του χώρου μέσα στον οποίο ζείτε και της αξίας όλων των υπολείπων που ζούν στον ίδιο χώρο.
Η θα πάει ο Έλληνας επάνω στην ενότητα ή θα διχαστή τόσο άσχημα, που οι αναμνήσεις του εμφύλιου πολέμου θα είναι αστείες μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.
Έλληνες γιατί διαλέγεται να χώνεται το κεφάλι σας και το νού σας τόσο βαθιά μέσα στό σκοτάδι? Ο Αθανάσιος Διάκος και ο Λεονίδας της Σπάρτης θα γυρνούσαν το σώμα τους μπρούμυτα μέσα στο τάφο τους αν έβλεπαν τους σημερινούς Έλληνες μπροστά στά μάτια τους να διαμελίζουν τη χώρα.
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ, Ο ΈΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ MASTERS ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ MASTERS ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ MASTERS ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.
Δείξτε τους το δρόμο του φωτός και ανάψτε τη δάδα του Απολλώνιου, πρίν είναι αργά, το σχέδιο του Θεού δέν περιμένει.

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΊΣΗ, ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ, ΜΕΓΆΛΟΙ

    Για όλα φτάνει κάποτε η ώρα.
    Μας φτιάξαν, τώρα μας χαλάνε, πάει!
    Μη τίποτε για πάντοτε κρατάει;
    …και κράτησε πολύ μια τέτοια χώρα.

    «Η όρεξή σου ό,τι κι αν τραβάει,
    πάρε τα όλα-σου τα δίνω δώρα.
    Μον’ να φρενάρεις του λαού τη φόρα
    να μη όλο ζητάει και ζητάει.

    …και σε χαλάμε αν κάτι ενάντιο κάμεις.»
    Αυτά οι Μεγάλες είπαν οι Δυνάμεις
    στον όσα τζάκια το εικοσιένα.
    Τώρα μας σβυουν ως τα ’χανε ειπωμένα.

    Και από μας όσοι είναι βλάκες κλαίνε
    κι όσοι μυαλό έχουν, «επιτέλους!», λένε.

    Γιώργης Χολιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή