Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" και η ακριβής τους επαλήθευση σήμερα ..







Το Άρθρο το είχα αναρτήσει πρώτη φορά πριν 2 χρόνια εδώ.

Όσο περνά ο καιρός όλο και πιο αληθοφανές ,επίκαιρο γίνεται.
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία.
Τα "Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων" δημοσιευθηκαν για πρωτη φορα το 1902 στη Ρωσια απο τον Ρωσο Σεργιο Νειλο. Εκτοτε,επανατυπωθηκαν σε παρα πολλες γλωσσες και προκαλεσαν τεραστιο σαλο παγκοσμιως.Παρα τις λυσσαλεες προσπαθειες του διεθνους Σιωνισμου να τα υποβαθμισει,χαρακτηριζοντας τα "πλαστα" και απειλωντας οσους τα εξεδιδαν και τα διαβαζαν,ακομα και σημερα το ενδιαφερον γι'αυτα παραμενει...

αμειωτο.Ο λογος,πολυ απλος:Στην εποχη μας,τα περισσοτερα απ'οσα αναφερονται 100 και πλεον χρονια πριν,εχουν ηδη επαληθευτει με τρομακτικη ακριβεια,ειδικα σε ο,τι αφορα την παγκοσμια οικονομια!Αν καποτε οσα περιγραφουν τα Πρωτοκολλα φανταζαν ουτοπικα,σημερα ειναι μια σκληρη πραγματικοτητα,την οποια κανεις Εβραιος ή τσιρακι τους δε μπορει να αρνηθει,αποκαλωντας μας "αντισημιτες".
Η αληθεια ειναι απλη,μα συναμα τραγικη:βρισκομαστε στο κατωφλι μιας παγκοσμιας σιωνιστικης ηγεμονιας και τα προσφατα γεγονοτα με την οικονομικη κριση,απλα το επιβεβαιωνουν. Παραθετουμε λοιπον ορισμενα χαρακτηριστικα αποσπασματα των Πρωτοκολλων.

Ολοκληρα θα τα βρειτε εδώ. Το σύνθημά μας είναι:Η ισχύς και η υποκρισία.Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς. Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους. Κάθε δημοκρατία περνά από διάφορα στάδια.Το πρώτο μοιάζει με τις πρώτες μέρες της μανίας ενός τυφλού που ρίχνεται εδώ κι εκεί. Το δεύτερο είναι αυτό της δημαγωγίας, απ' την οποία γεννιέται η αναρχία. Έπειτα έρχεται αναπόφευκτα ο δεσποτισμός.

Όχι δεσποτισμός νόμιμος και δηλωμένος και επομένως υπεύθυνος, αλλά δεσποτισμός αόρατος και άγνωστος, όμως αισθητός. Δεσποτισμός που ασκείται από μυστική οργάνωση, η οποία ενεργεί με πολύ μικρότερη ευσυνειδησία όσο χρόνο ενεργεί κάτω απ' την κάλυψη διαφόρων πρακτόρων, των οποίων η αλλαγή όχι μόνο δεν τη βλάπτει, αλλά την ενισχύει κιόλας, απαλλάσσοντάς την απ' το να ξοδεύει τους πόρους της στο να ανταμείβει μακροχρόνιες εκδουλεύσεις.
Συνέχεια στο εδώ।


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου