Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

το νερο ειναι ζωντανο & σκεφτεται!





Αφορμη για την συγκεκριμενη αναρτηση σταθηκε ενα αρθρο που διαβασα μερικα χρονια πριν σε ενα περιοδικο, που κινειται στον χωρο της μεταφυσικης - το οποιο δυστυχως δεν θυμαμαι - και το οποιο μου εκανε πολυ εντυπωση, δεν με ξαφνιασε διολου ομως μιας και πιστευω οτι η φυση ειναι κατι παραπανω απο ζωντανη.
Παραθετω αποσπασμα απο το βιβλιο του ιαπωνα επιστημονα Dr. Masaru Emoto, στον οποιο ωφειλουμε αυτη τη γνωση.

O Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto επιχείρησε κάτι που μέχρι σήμερα ήταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες!
Με τη μέθοδο της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον αναλυτή μαγνητικού συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική δομή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σε αυτό οι ποικίλες περιβαλλοντικές επιδράσεις. Και όμως, το νερό είναι ζωντανό, καταλαβαίνει, νοιώθει, ακούει, διαβάζει ανάλογα πάντα με τα ερεθίσματα που δέχεται. Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού από το βιβλίο του Dr. Emoto που το αποδεικνύουν:

Το νερό της καθημερινής μας ζωής
Στο νερό της βρύσης ανιχνεύονται χημικές ενώσεις χλωρίου και άλλες χημικές ουσίες.....
Στο νερό που προέρχεται από φράγματα και ποταμούς προστίθενται απολυμαντικές ουσίες, προκειμένου να γίνει πόσιμο...
Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι από δείγματα νερού βρύσης, ποταμού (μέσα σε πόλη) και λίμνης στην κρυσταλλική τους μορφή.
Το νερό προσπαθεί σκληρά και γενναία να μας πει: ''Θέλω να είμαι καθαρό νερό''!!!





Ποταμός που διασχίζει μεγάλη πόλη και του έχει ανατεθεί ο ρόλος του γενικού ''καθαριστή'' στη πορεία του. Γεγονός που αποτυπώνεται και στη ζοφερή μορφή των κρυστάλλων.

Νερό βρύσης..
Το δείγμα δεν
εμφανίζει καθόλου
τάσεις κρυστάλλωσης....

Η κρυσταλλική δομή επιβεβαιώνει το μέγεθος της ρύπανσης της λίμνης. Αυτή είναι η αξιοθρήνητη μορφή του κρυστάλλου.


Και όμως το νερό ακούει ήχους και μουσική!
Είναι αλήθεια;
Αν ναι πως αντιδρά στο άκουσμα μουσικής; Μέσα από μια σειρά πειραμάτων το νερό μας δείχνει καθαρά ότι όχι μόνο ακούει ήχους αλλά και μουσική. Όπως και ο άνθρωπος αντιδράει ευχάριστα ή δυσάρεστα σε διαφορετικά ακούσματα μουσικής.
Είναι άραγε πιθανόν ο λόγος που οι άνθρωποι αισθάνονται χαρά όταν ακούνε μουσική, να είναι επειδή το νερό που περιέχεται στο σώμα τους να υφίσταται κάποια αλλαγή;
Οι δονήσεις της μουσικής και των λόγων, που μεταφέρονται μέσω του αέρα, επηρεάζουν το νερό περισσότερο από κάθε άλλο στοιχείο!
Οι φωτογραφίες των κρυστάλλων του νερού αποτελούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο παρατήρησης της επίδρασης που έχουν η μουσική και τα λόγια στο νερό και αποδεικνύουν ότι το νερό ακούει!


Φωτογραφία κρυστάλλου νερού βρύσης
πριν από προσευχή.

Από το ίδιο δείγμα νερού,
φωτογραφία κρυστάλλου μετά
από προσευχή.

Μπαχ, ''Αρια για τη χορδή του Χολ''
Ο κρύσταλλος δείχνει να έχει
μαγευτεί από το άκουσμα της μουσικής
αυτού του πασίγνωστου έργου για βιολί.

Μπετόβεν, ''Ποιμενική Συμφωνία''
Αυτός ο πανέμορφος κρύσταλλος
στηρίζει την άποψη ότι η καλή
μουσική ασκεί θετική επίδραση
στο νερό.

Ηeavy Metal, Μουσική
Γεμάτη θυμό μουσική.. Η εξαγωνική
δομή αυτού του κρυστάλλου
διασπάστηκε κυριολεκτικά σε
κομμάτια. Το νερό φαίνεται να αντιδρά
αρνητικά στο άκουσμά της.

Μοτσαρτ, '' Συμφωνία Νο 40''
Ένα κομμάτι ''ύμνος''. Υμνεί την
ομορφιά. Ο κρύσταλλος είναι τόσο
όμορφος και γεμάτος χάρη που
μοιάζει να εκφράζει τα συναισθήματα
του συνθέτη.


Το νερό στη φύση

Χρησιμοποιούμε συχνά τον όρο ''φυσικό νερό''.
Όμως μέχρι ποιο βαθμό είναι πραγματικά ''φυσικό''; Με άλλα λόγια, τα όρια της λέξης ''φυσικό'' είναι πολύ ασαφή. Αν πούμε ότι είναι το νερό που δεν έχει υποστεί καμία ''ανθρώπινη επίδραση'' τότε ίσως να μην υπάρχει νερό πάνω στη γη που να μπορεί να αποκαλείτε ''φυσικό''!
Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από κλασικές φυσικές πηγές.



Κρύσταλλος πάγου της Ανταρκτικής που εκτιμάται ότι έχει ηλικία 370.000 ετών. Απόλυτα συγκροτημένη δομή-τέλειο πρότυπο κρυσταλλικού σχηματισμού.

Δείγμα νερού πηγής. Ισορροπημένη, συμμετρική εξαγωνική δομή δίνοντας την εντύπωση ανθρώπων που κρατιούνται χέρι-χέρι.



Νερό πηγής σε υψόμετρο 700 μέτρων.
Οι τέλειοι καθαροί κρύσταλλοι που σχηματίζονται δίνουν την εντύπωση πως είναι πέταλα λουλουδιών.




Πηγή:water-air.gr
Απόσπάσματα από το βιβλίο του Dr Masaru Emoto "Το μυστικό μήνυμα του νερού"


Το μηνυμα - εαν το εξετασεις απο την καταλληλη σκοπια - ειναι αισιοδοξο.
Μας δειχνει πως παρα την μολυνση στην οποια εχουμε υποβαλλει τις περισσοτερες φυσικες πηγες του πλανητη μας, υπαρχει σωτηρια.
Ετσι απλα δινοντας του θετικα μηνυματα, ακουσματα κλπ, αλλαζω και την κρυσταλλικη δομη του προς το καλυτερο! Το βοηθω να ανασυσταθει, να αναδιοργανωθει!
Το οποιο παρακαλω ειναι ζωντανος οργανισμος, σκεφτεται, αισθανεται, αρα και επικοινωνει!
Αν θυμηθουμε επισης, οτι το ανθρωπινο σωμα, αποτελειται κατα 70% απο νερο, τοτε, τι γινεται? Σκεφτομαι την αγαπη, προσευχομαι, δημιουργω θετικα, τοτε εχω αυτοματα δημιουργησει ενα υγιες σωμα το οποιο εκπεμπει αγαπη. Και αγαπη = υγεια.
Νομιζω πως τελικα με την συγκεκριμενη μελετη του ιαπωνα ιατρου, μπορουμε να δουμε και αλλες παραμετρους τις οποιες ενω δεν εξεταζει, τις εκθετει εμμεσως.
Ειμαστε ενωμενοι με την φυση, ειμαστε δεμενοι μεταξυ μας, οπως ειναι οι κρικοι μιας αλυσιδας, το νερο επηρεαζεται απο τις καθε ειδους πραξεις μας, συμβαινει δε και το ακριβως αντιστροφο ομως, να μας επηρεαζει και το ιδιο.
Ο συμπαντικος οργανισμος ειναι ενα και αποτελειται απο οτιδηποτε βρισκεται εντος του και εκτος του. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε, τοσο πιο γρηγορα θα αποθεραπευθουμε.

ΥΓ Στο σπιτι μου γεμιζω γυαλινα μπουκαλια με νερο στα οποια εχω γραψει επανω ''ΑΓΑΠΗ'' με ανεξιτηλο μαρκαδορο. Ειμαι σιγουρη πως δουλευει, τι κριμα ομως να μην εχω την συσκευη του Dr ετσι ωστε να το επιβεβαιωσω κιολας .... :- )))))

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για το κείμενο.
    Ήθελα να προσθέσω ότι όλη η γαία είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως εσύ και εγώ. Η αρχαίοι το ήξεραν και τη λάτρευαν εμείς σήμερα όχι. Έιπαμε ποτέ τη πρώτη μητέρα μας ευχαριστώ για τή φιλοξενία της στο σώμα της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή