Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ

Επιτέλους άρχισε να διεισδύει στα ελληνικά ΜΜΕ η είδηση περί της πραγματικότητας που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα. Και η NASA πλέον δεν μπορεί να αποκρύψει - και να διορθώσω δεν μπορεί άλλο να το αποκρύψει διότι το κάνει εδώ και εξήντα χρόνια - τα δεδομένα όπως μας δείχνουν τα εκατοντάδες βίντεα στο youtube, οι καθημερινές αποδείξεις με ιδιωτικά τηλεσκόπια, η τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Γαλαξιακούς από χιλιάδες ανθρώπους απο τη γη όπως και η μεγάλη βιβλιογραφία, όλα δεδομένα πληροφοριών αυξανόμενα καθημερινώς με ταχύτητα.
Δισεκατομμύρια διαστημόπλοια πάσης μορφής σε μέγεθος από μικρά μέχρι και σε μέγεθος πλανήτη, πλημμύρισαν όλο το ηλιακό μας σύστημα. Η NASA τα βλέπει γύρο από τον ήλιο αλλά δεν έχει πάρει ακόμη εντολή από τις 13 οικογένειες να το ανακοινώση επισήμως. Παρόλο που η διάρκεια εξουσίας αυτών στη γη πέρασε με τη λήξη του πλατωνικού έτους των 25920 χρόνων στα 2012, οι 13 οικογένειες προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κρατήσουν έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο της υπαρξής τους μυστικό. Μέχρις ότου θα καταρρεύσει ευθύς το ολόγραμμα τους, η νοητική Matrix που ζούμε. Ολόγραμμα διότι, είναι μία αντανάκλαση(Projektion), η υλοποίηση των στιγμιαίων σκέψεων μας και πιστεύω μας από τη πλειοψηφία των ανθρώπων, μπορώντας κάλλιστα ανά πάση στιγμή να το αλλάξουν όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι δημιουργοί, σαν ΑΥΤΟΝ που καταγόμαστε όλοι μας τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
Κατά πόσο για τους Ιλλουμινάτι οι Γαλαξιακοί είναι ένα αγκάθι στο μάτι τους, δείχνει η ακόλουθη πηγή. Επανελημένα επικαλούμε στον αναγνώστη να μήν πιστεύει ευθύς το τι του προσφέρει η Matrix σαν είδηση καθημερινώς. Για παράδειγμα το θέμα των πειρατών στη Σομαλία και το θέμα του Αιγαίου(πετρέλαιο, Τουρκία). Στο κέντρο του Αιγαίου βρίσκεται η μεγαλύτερη αστρική Πύλη της Μεσογείου(Είσοδος για τους Γαλαξιακούς) ως επίσης και στον κόλπο της Υεμένης. Δείτε οι ίδιοι σας ότι εκεί μαζεύτηκε ο ποιό σύγχρονος στόλος με εξωγήινη τεχνολογία, από την εποχή της Ατλαντίδος και από όλα τα ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Εδώ οι 13 οικογένειες μόνιασαν μπροστά στο κοινό εχθρό και θέλουν πάση θυσία να ελέγξουν τη Πύλη:
Made by Ghost32
I did this in Google Earth 08/08/2010
Anyone can recreate this also by going to the same co-ordinates!
Laditude 14°1´26.52"N
Longitude 48°7´36.81"E
Are all of these warships from all of the countries of the world at this one little place to fight the pirates or is it a lot larger than we know!
Is there a stargate that has opened up there as many speculate?
In history this little area of the world was used by germany to try and sneak through and attack and take over Russia. But it didn´t work lol
Does Aden=Eden?
What is really happening in the Gulf Of Aden?
Tags: Stargate Fleets The World Gulf Aden
Ποιοι είναι οι Γαλαξιακοί?
Είναι πολιτισμοί βρισκόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη από την 5.διάσταση(επίπεδο δόνησης) και άνω. Είναι περίπου 260 πολιτισμοί, όσο ράτσες και φυλές υπάρχουν στη γαία μας. Είναι πολιτισμοί του Σείριου, Ανδρομέδας, Πληγιάδων, Ορίων, Αρκτουριανών, Βέγας κ.α. ως επίσης και από άλλους Γαλαξίες για να παρακολουθήσουν το ποιο σπάνιο συμβάν στο ορατό Σύμπαν:
Η γέννηση της καινούργιας γής μέσα απο τη παλιά γη και μαζί της και ο καινούργιος άνθρωπος ο Γαλαξιακός πολίτης που συνειδητοποίησε ποιος πραγματικά είναι.
Τι σχέσεις έχουμε εμείς με αυτούς, τι μας συνδέει?
Είμαστε γόνοι τους, καταγόμαστε από αυτούς, είμαστε τα παιδιά τους. Η πατρίδα κάθε ανθρώπου δεν είναι η γαία, αλλά οι διάφοροι φωτεινοί πολιτισμοί σκορπισμένοι στο Γαλάξία μας. Είναι αναπτυγμένοι στην έννοια ότι, η ανιδιοτελή αγάπη με τη τεχνολογία βρίσκονται σε ισοζύγιο(βλέπε τη ταινία Avatar, που δεν υπάρχει στην αρχή ισοζύγιο στους πολιτισμούς).
Γιατί ήρθαν τώρα?
Το τέλος του πλατωνικού κύκλου ή χρόνου σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τη λήξη του συμβολαίου μεταξύ των Νεφελίμ και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός στα τέλη του 2012.
Η εξουσία παίρνεται από τους απογόνους των νεφελίμ(οι 13 οικογένειες) και παραδίδεται στους κατοίκους της γαίας(είτε το θέλουν είτε όχι).
Πώς?
Το σχέδιο της ΠΗΓΗΣ η του ΘΕΟΥ έχει καθορίσει ότι το όμοιό του που λέγεται άνθρωπος αφού τελείωσε τις εμπειρίες του στις χαμηλότατες δονήσεις της 3.διάστασης - τα τελευταία 13 000 χρόνια, γνωστά και σαν DARK AGES η KALI YUGA - θα γυρίσει πίσω στις πατρίδες του, στις πραγματικότητες της αγάπης και του φωτός από όπου και ήρθε πριν βουτήξει, εθελοντικά!!! στις πολύ χαμηλές συχνότητες(η λεγόμενη πτώση του ανθρώπου) του παρελθόντος και του παρόντος με απόλυτη αμνησία για το θέμα του ΕΓΩ ΕΙΜΙ. Δηλαδή οι ζωητικές απαντήσεις των ερωτήσεων, ποιός είμαι, απο που ήρθα, που θα πάω μετά, γιατί ήρθα τώρα στη γαία, με ποιόν προορισμό? Ναί, ο πυρήνας μας είναι φώς και αγάπη, πάντα ήμασταν και ήμαστε,
ΑΓΝΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ
Η Matrix μας είπε ακριβώς το αντίθετο, εμείς το πιστέψαμε και έτσι έγινε το πιστεύω μας η πραγματικότητα που ζούμε τώρα.
Σάν πολυδιαστασιακά όντα που είμαστε υλοποιούμε πάντα εμείς όλες τις πραγματικότητες σε όλες τις διαστάσεις, όχι μόνο τη δική μας εδώ στη γαια, αλλά σε όλο το σύμπαν.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΚ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΙΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΗΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Η γαια, η πρώτη μητέρα μας και μητέρα διότι, ότι τρώμε, ότι πίνουμε και ότι υλικό χρησιμοποιούμε είναι από το σώμα της. Τα δανειζόμαστε και όταν φεύγομε τα αφήνουμε όλα πίσω της μαζί και το σαρκικό "φόρεμα μας". Μαζί με όλα τα βασίλειά της, ορατά και αόρατα, επί και ενδός της, η γαία μας αφήνει πίσω της τη περιοχή του σύμπαντος με τη παλιά δόνηση και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το κέντρο του Γαλαξία μας από εκεί που ήρθε πριν δισ. χρόνια. Όμως οι δονήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση ανεβαίνουν και έχουν μέσα τους τη πληροφορία της ανιδιοτελής αγάπης. Ότι δεν αντέχει στη δόνηση της ανιδιοτελής αγάπης καταρρέει και αυτό βλέπουμαι μέρα με τη μέρα μα αυξανόμενη ταχύτητα.
Πώς θα το αισθανθούμε?
Η Matrix που ζούσαμε και οι περισσότεροι ζουν ακόμη - διότι τη πιστεύουν - βασίζεται 100% στο φόβο και όχι στην ανιδιοτελή αγάπη.
Αυτό έχει επίπτωση στις τωρινές ενέργειες - που είναι οι σκέψεις μας και τα πιστεύω μας - στις οποίες οικοδομήθηκε η Matrix ότι δεν μπορούν να αντέξουν τις υψηλές δονήσεις που έρχονται από τον ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας και διαπερνούν όλα τα στρώματα και ζωικά βασίλεια της γαίας μας, ενεργοποιώντας τα υπολείμματα DNA στα κύτταρα μας - γνωστά στη γενετική σαν Junk DNA Strings - από δύο τώρα, σε 12 DNA Strings μετά. Έτσι μετά την ενεργοποίηση θα καταρρεύσουν όλες οι πραγματικότητες που έχουν βάση το φόβο. Αυτός είναι και ο λόγος γιατί όλοι οι πολιτισμοί του παρελθόντος κατέρρευσαν.
Ότι δεν είναι στο Σύμπαν ανιδιοτελή αγάπη καταρρέει.
Βλέπουμε ΤΩΡΑ γύρο μας να καταρρέουν τα πάντα, κρατικά, πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ της παλιάς ενέργειας που την ονομάζω εγώ Matrix.
Για αυτό το λόγο και θα βγούν - ήδη άρχισε - όλα τα μυστικά που απέκρυψε η Matrix στη διάρκεια του τελευταίου πλατωνικού κύκλου, δεν χάθηκαν είναι αποθηκευμένα στα ακασσικά αρχεία η μορφογενετικά πεδία της γαίας.
Ουδέν κρυπτόμενον απο τον Ίλιον!
Δέν μπορουν να αντέξουν τις υψηλές ενέργειες και δονήσεις που έρχονται καθημερινώς αυξανώμενοι απο τη πηγή.
Για να το γράψω λίγο μεταφορικά για να το καταλάβη ο αναγώστης. Είναι σαν να ρίχνεις σε ένα μπουντρούμι σκοτεινό(πνευματικό σκότος της ανθρωπότητας) στον οποίο ζουν μαζί άνθρωποι σε κατάσταση υπνωτισμού(Mind Control) με βρικόλακες, με διάφορα ρεπτοηδή όντα(ενσαρκωμένα και μη) ΦΩΣ δυνατό υψηλής συχνότητας. Τι λέτε να γίνει?
Η θα προσαρμοστούν και θα μεταλλάξουν στη καινούργια πραγματικότητα(τη συχνότητα του φωτός) η θα φύγουν σε μέρη του σύμπαντος που έχει τη συχνότητα που είναι οι ίδιοι φορείς.
Στήν συνέχεια η γή - αφού μαζευτεί η κρίσημη μάζα ανώτερης συνείδησης - θα γίνει τώρα στα πολύ κοντινά - σε κάποια στιγμή θα βρεθούμε σε μία άλλη πραγματικότητα τελείως διαφορετική.
Δεν θα υπάρχει παρελθόν για εμάς αφού θα λείπει πλέον η νοητική Matrix που περιπλέκει τώρα τη γαία και επομένως η νόηση θα χάση τη τωρινή κυριαρχία της πάνω στον άνθρωπο και θα τη παραδώσει στη καρδιά σαν πρώτο οδηγό και κέντρο σκέψεις. Θα σκεφτόμαστε με τη καρδιά όπως οι φίλοι μας οι Γαλαξιακοί.
Η νόηση θα υπακούει τη καρδιά και θα προσδιοριστή σαν μόνο ένα απλό εκτελεστικό όργανο. Το ηλιακό μας σύστημα δεν θα έχει 10 αλλά 12 πλανήτες. Η Αφροδίτη, Άρης και ο πλανήτης Μαλτοκ(που τώρα είναι σε αστεροειδή κατάσταση) θα έχουν ωκεανούς με νερό και πολιτισμούς όπως και η γαια μας. Αυτή η κατάσταση στούς άνωθεν αναφερόμενους πλανήτες νερού υπάρχει και τώρα, μόνο που από τη σκοπιά δόνησης που βλέπουμε εμείς το σύμπαν τώρα είναι ακόμα τόσο χαμηλή ώστε μας φαίνονται ακατοίκητοι.
Για αυτό πείτε μέσα στη καρδιά σας και δώστε έτσι το μήνυμα στους φίλους μας.
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ!

6 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια για το αρθρο καθως επισης και για το blog σας το οποιο παρακολουθω εδω και αρκετους μηνες!
    Μηπως θα μπορουσα να ενημερωθω για την πηγη του αρθρου η προκειται για δικα σας συμπερασματα? Και οι δυο περιπτωσεις - να διευκρινησω - με αφηνουν απολυτα ικανοποιημενη. Ευχομαι να ερθει αυτη η ωρα, η ωρα της απελευθερωσης μας, απο τοτε που ακομη ημουν μικρο παιδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να πω για το κείμενό σας θα είναι λίγο...Πρώτη φορά διαβάζω κάτι που να είναι τόσο κοντά στα πιστεύω μου μετά από χρόνια ενασχόλησης με τη φιλοσοφία την κβαντική φυσικη την συνωμοσιολογία κτλ
    Και για μένα, αυτά που γράφετε, δεν απότελούν(εδώ και καιρό!) απλά ελπίδα...είναι η ίδια η προσμονή μου.
    Ο χρόνος τους τελειώνει...
    Σύντομα θα ξεφύγουμε από τις προπαρασκευασμένες χαμηλών συχνοτήτων σκέψεις μας και η αστρική μας προβολή θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει την κατασκευή του σύπαντος όπου η δημιουργία της πραγματικότητάς μας θα είναι κάτι το αυτονόητο σε όσους όχι μόνο νιώσουν την ανιδιοτελή αγάπη αλλά σε αυτούς που θα γίνουν ένα και το αυτό με αυτήν στα πλαίσια μια ενιαίας συνειδητότητας η οποία είναι αυτή που θα μας ενώσει και θα μας φτάσει στα ίδια επίπεδα με τη ΠΗΓΗ.
    Ευχαριστώ πολύ για όλα...
    Συγχαρητήρια και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είμαστε λίγο σοβαροί παιδιά ...
    ακούς εκει "ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σκάφη στο ηλιακό σύστημα μας" ...
    Ερασιτέχνης παρατηρητης είμαι
    Έλεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε συνέλληνα,
    Καλά τα λές αλλά όχι όλα.
    Δεν λέω ότι το κάνεις επι σκοπό.
    Αλλά πές στην σελίδα σου, ότι η ΝΑΣΑ αποκρύπτει την παρουσία "παγιδευμένων" διαστημοπλοίων στους επτά εσωτερικούς πλανήτες.
    Αυτά τα πλοία ανήκουν στους αποστάτες οι οποίοι με "ολογράμματα" και "μαγικά channels" θα παραπλανήσουν την ανθρωπότητα.
    Η αλήθεια είναι ότι οι αποστάτες μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνίζονται να επιτύχουν.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ όμως πλησιάζει ακάθεκτη.
    Γιώργος Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε συνέλληνα,
    Καλά τα λές αλλά όχι όλα.
    Δεν λέω ότι το κάνεις επι σκοπό.
    Αλλά πές στην σελίδα σου, ότι η ΝΑΣΑ αποκρύπτει την παρουσία "παγιδευμένων" διαστημοπλοίων στους επτά εσωτερικούς πλανήτες.
    Αυτά τα πλοία ανήκουν στους αποστάτες οι οποίοι με "ολογράμματα" και "μαγικά channels" θα παραπλανήσουν την ανθρωπότητα.
    Η αλήθεια είναι ότι οι αποστάτες μέχρι την τελευταία στιγμή θα αγωνίζονται να επιτύχουν.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ όμως πλησιάζει ακάθεκτη.
    Γιώργος Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8895.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή