Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Η επανάσταση μπορεί να καθυστερεί, η καταστολή της όμως προετοιμάζεται απο τώρα!

Φοβάται ο Γιάννης το “θεριό”;
Δεν γνωρίζω την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, πάντως το θεριό καλου κακού παίρνει τα μέτρα του, που σημαίνει ότι μάλλον τον φοβάται τον Γιάννη.
Για να καταλάβετε τι θέλω να πω διαβάστε εκεί:
Εκπαιδεύονται στην καταστολή διαδηλώσεων
Για όσους βαριούνται να το διαβάσουν, το άρθρο μιλά για μια άσκηση καταστολης διαδηλωτών(Crowd Riot Control) στην οποία πήρε μέρος Ελληνική αποστολή του 3ου Ειδικού Μηχανοκίνητου Λόχου του 646 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού στο Στρατόπεδο “MARCHAL TASSIGNY” στο Novo Selo από τη γαλλική Gendarmerie.* Η άσκηση ήταν μεγάλη και περιελάμβανε στρατιωτικές μονάδες και απο άλλες Ευρωπαικές χώρες.

Είναι φανερό πλέον, ότι οι συνεχείς πιέσεις που ασκούνται στους πολίτες της Ευρώπης δεν μπορούν παρά να τους οδηγήσουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, και αυτό είναι κάτι που η παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να καταστείλει με κάθε τρόπο. Έτσι λοιπόν στοχοποιώντας τον πολίτη, ο οποίος δεν μπορεί να βλέπει μέρα με τη μέρα τα κεκτημένα δικαιώματα του να κάνουν φτερά, τον αντιμετωπίζει σαν τρομοκράτη και δεν διστάζει να βγάλει στους δρόμους ακόμα και το στρατό, όπως κάποτε έκανε και η χούντα, προκειμένου να φιμώσει τις όποιες φωνές διαμαρτυρίας και αντίδρασης.

Το κακό βέβαια είχε ξεκινήσει απο τη στιγμή που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια των εξαίρετων υπηρετών του νόμου και της τάξης, εισαγγελέων, έβγαζε 9/10 απεργιακές κινητοποιήσεις εκτός νόμου.

Φανερά λοιπόν στόχος τους είναι οι πολίτες, η εργατική(με την ευρεία έννοια) τάξη αν προτιμάτε που προσπαθούν χρόνια τώρα να την εμποδίσουν να αναπτύξει ταξική συνείδηση, γνωρίζοντας πως αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, όλα τελειώνουν για τον άλλο πόλο, την άρχουσα τάξη. Οι ίδιοι βέβαια έχουν μια χαρά ταξική συνείδηση, το διαπιστώνουμε απο την στοχοποίηση και την καταστολή την οποία ήδη ασκούν, και που έχουν δείξει τα δόντια τους όπου υπήρξε ανάγκη(ξεχνάμε τον ξυλοδαρμό τω “περήφανων γηρατειών”;). Η ελευθερία άλλωστε στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος, σταματά εκεί που αρχίζει η ανυπακοή, αν είσαι πειθαρχημένος και δέχεσαι την εκμετάλλευση γιατί να σου πάνε κόντρα;

ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!

Στο ξεπούλημα της χώρας!

Στην καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων!

Στην καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων(η CIA αλωνίζει στις χώρες της Ευρώπης)!

Στην πολιτισμική οπισθοδρόμηση!

Στον αφοπλισμό του πολίτη απο την συμμετοχή του στην πολιτική και στα κοινά!

Στην υπονόμευση των νεων και τον ερχόμενων γενιών!

Φυσικά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πολύ δακρυγόνο, πλαστικές σφαίρες και ηλεκτροσόκ(κοινώς αίμα δάκρυα και ιδρώτας) εφόσον αποφασίσουμε να βγούμε οργανωμένα και μαζικά στους δρόμους, και αυτό να ξέρετε θα είναι μόνο η αρχή.

Αν όμως δεν κάνουμε το αποφασιστικό αυτό βήμα, η ζωή μας ολοένα θα αλλάζει προς το χειρότερο, γιατί όπως λέει και ο φίλος Λακαμάς:

“Αν μια μέρα στο δρόμο κάποιος σου ρίξει μια μπουνιά σε ληστέψει και εσύ δεν αντιδράσεις, την επόμενη θα μπεί στο σπίτι σου για να σε απαλλάξει απο μερικά ακόμα υλικά αγαθά”

Βέβαια αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο, γιατί προυποθέτει να έχεις σπίτι, και δυστυχώς έτσι που πάει το πράμα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται ή που σύντομα θα βρεθούν στους πέντε δρόμους. Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν η εξαθλίωση χτυπήσει και τη δική μας πόρτα, να λάβουμε τα μέτρα μας.

poexania.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου