Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2010


Η ατζέντα της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ για το 2010 αποκαλύφθηκε από τον βετεράνο δημοσιογράφο Τζιμ Τάκερ και σχηματίζει μια εικόνα κρίσης για τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι είναι αναστατωμένοι για την αυξημένη δημοσιότητα που παίρνουν τα τελευταία χρόνια οι μυστικές συναντήσεις τους, όπως επίσης και για το γεγονός της αποτυχίας της ατζέντας για την φορολόγηση του άνθρακα και για τη διάσωση του Ευρώ, αλλά το πιο ανησυχητικό από όλα σύμφωνα με τον Τζιμ Τακερ είναι ότι η πλειοψηφία των μελών της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ είναι πλέον υπέρ των αεροπορικών επιδρομών εναντίον του Ιράν.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος του Αμερικαν Φρι Πρες, Τάκερ έχει αποδειχθεί συχνά ως εξαιρετικά ακριβής στις πληροφορίες του που αποσπά από πηγές εντός της Μπιλντερμπεργκ, κάτι που κάνει τις φετινές αποκαλύψεις του ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

Σύμφωνα με τον Τακερ, οι ελιτιστές της Μπιλντερμπεργκ έχουν απογοητευτεί με το γεγονός ότι «πολλά σημαντικά άτομα» δεν συμμετέχουν στη φετινή συνάντηση, εξαιτίας ότι πέφτει πλέον πολύ φως δημοσιότητας στα προσκεκλημένα μέλη, με αποτέλεσμα αυτά να αντιμετωπίζουν «προβλήματα πίσω στο σπίτι» με ανθρώπους που τους ρωτάνε άβολα για αυτούς ερωτήματα όπως «τι κάνετε εκεί πέρα με όλα αυτά τα τέρατα;;».

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μας αποκαλύπτουνε, και παίρνουμε όλη αυτή την (ενοχλητική) αλληλογραφία και τις κλήσεις», ανάφεραν παραπονούμενα μέλη της λέσχης, σύμφωνα με τον Τάκερ.

Αυτό έρχεται και σε πλήρη αρμονία με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου της Γκάρντιαν Τσαρλιε Σκελτον στο Ξενοδοχείο Dolce Sitges προτου αρχίσουν οι κλειστές συνεδρίες της λέσχης, όπου ο Σκελτον άκουσε από διοργανωτές των συνεδριών να τονίζουν το γεγονός του αυξανόμενου αριθμού των διαδηλώσεων εναντίον των συσκέψεων της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, κάτι που συνιστά μια «απειλή» για την ατζέντα της Λέσχης.

Επιπρόσθετα, το εξέχον μέλος της Μπιλντερμπεργκ Ζμπιγκνιου Μπρεζίνσκυ, ως ο άνθρωπος που προειδοποίησε πρόσφατα ότι «μια παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» απειλεί να ανατρέψει τις κινήσεις προς μια παγκόσμια κυβέρνηση, αναμένονταν να είναι ένα άτομο ανάμεσα στους συμμετέχοντες στις φετινές συσκέψεις.

Ο Τακερ κατονόμασε την πηγή του ως έναν διεθνή οικονομικό σύμβουλο ο οποίος γνωρίζει προσωπικά ορισμένα μέλη της Μπίλντερμπεργκ και έχει συνάψει επαγγελματικές συνεργασίες με αυτούς τα τελευταία 20 χρόνια.

Γυρνώντας στο Ιράν, Ο Τάκερ ανάφερε ότι πολλά από τα μέλη της Μπιλντερμπεργκ, συμπεριλαμβανομένου και του Μπρεζίνσκυ, ήταν υπέρ των αεροπορικών επιδρομών των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και «κλείνουν υπέρ του πολέμου», αν και 100% των μελών δεν ήταν υποστηριχτές μιας επίθεσης.

«Κάποιοι από αυτούς στην Ευρώπη λένε "Όχι δεν πρέπει να το κάνουμε" αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπέρ των Αμερικάνικων αεροπορικών επιδρομών στο Ιραν», ανάφερε ο Τακερ, προσθέτοντας, «κλείνουν πλέον σημαντικά προς το σημείο του να δώσουν πράσινο φως για μια επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιραν.»

Μια επίθεση στο Ιράν θα αποδώσει για τους παγκοσμιοποιητές έναν ευπρόσδεκτο αποπροσανατολισμό, αποσπώντας την προσοχή από άλλους αποτυχημένους τομείς και θα τους επιφέρει επίσης μια επικερδή πολεμική επιχείρηση, τόνισε ο Τακερ.

Στο θέμα του Ευρώ, ο Τακερ ανάφερε ότι οι ελιτιστές της Μπιλντερμπεργκ είναι αποφασισμένοι να σώσουν το ενιαίο νόμισμα ακόμα και αν αυτό έχει καταρρεύσει σε ένα τετραετές ρεκόρ πτώσης στα $1,19 σε σχέση με το δολάριο χθες το απόγευμα. Όπως έχουμε επισημάνει παλιότερα, οι παγκοσμιοποιητές πανικοβάλονται με την ιδέα της πτώσης του Ευρώ και το ECB συνεχίζει να επεμβαίνει προσπαθώντας να αποτρέψει την επιπλέον πτώση του. Εάν το Ευρώ πάψει να υπάρχει, εκτός των άλλων θα ανατρέψει την τερματική ατζέντα για ένα Παγκόσμιο Νόμισμα λόγω ότι θα καταρρεύσει η αξιοπιστία και η αίσθηση σταθερότητας που δίνουν αυτού του τύπου τα ενιαία νομίσματα για μια πληθώρα εθνών.

«Το Ευρώ είναι σημαντικό επειδή είναι τμήμα του προγράμματός τους για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είναι πολύ χολωμένοι λόγω ότι το χρονοδιάγραμμα τους για αυτήν έχει πέσει τόσο πίσω», ανάφερε ο Τακερ, εξηγώντας ότι οι παγκοσμιοποιητές προγραμμάτιζαν μέχρι φέτος να έχουν σε πλήρη λειτουργία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερικανική Ένωση και την Ένωση Ασίας-Ειρηνικού.

Σε σχέση με την ατζέντα των «Κλιματικών Αλλαγών», για το οποίο θέμα κλήθηκε να συμμετάσχει προσωπικά ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, ο Τακερ ανάφερε ότι οι Μπιλντερμπεργκερς είναι ακόμα αποφασισμένοι να πιέσουν προς την κατεύθυνση της φορολογίας του άνθρακα παρά το γεγονός ότι ολόκληρη η κίνηση διαλύθηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ClimateGate.

Ο Τακερ ανάφερε τα λόγια ενός μέλους της Λέσχης το οποίο παραδέχτηκε την ήττα της αποστολής τους να εξαπατήσουν στο κοινό ώστε να πληρώσει τέτοιους φόρους, στο όνομα της δήθεν αντιμετώπισης του «φαινομένου του θερμοκηπίου».

«Στο θέμα των Κλιματικών Αλλαγών, έχουμε σχεδόν μαστιγωθεί», ανάφερε ένας από τους ελιτιστές της σύσκεψης.

Μολαταύτα ο Τακερ ανάφερε ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι αποφασισμένοι να επιστρατεύσουν ακόμα περισσότερη προπαγάνδα «Κλιματικών Αλλαγών», ακόμα και μετά από αυτό.

Στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας της BP, οι Μπιλντερμπεργκερς κατέστησαν σαφές ότι η «οργή» του πρόεδρου Ομπάμα εναντίον της BP και οι απειλές του για ποινικές διώξεις εναντίον της εταιρείας, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα θέατρο και η BP (British Petroleum), τα στελέχη της οποίας την αντιπροσώπευσαν στην Λέσχη σε συσκέψεις της στο παρελθόν με άτομα όπως ο Πιτερ Σαδερλαντ, πρωην πρόεδρος της BP, που είναι «ακόμα αδέλφια» μας, σύμφωνα με τους ελιτιστές.

Το μέλλον στις τιμές του πετρελαίου ήταν πάντα ένα σημαντικό ζήτημα για την Μπιλντερμπεργκ και οι διαρροές τις οποίες ο Τακερ και άλλοι ερευνητές αποκάλυψαν από προηγούμενες συσκέψεις της αποδείχθηκαν ακριβείς, όταν οι τιμές πετρελαίου χτύπησαν τα $150 το βαρέλι το 2008, ένας στόχος που είχε προαναγγελθεί από την Μπιλντερμπεργκ.

«Οι τιμές της Βενζίνης πρόκειται να είναι καλές και φθηνές αυτό το καλοκαίρι», ανάφερε ο Τακερ, προσθέτοντας ότι θα αρχίσουν να ανεβαίνουν ξανά στο επίπεδο των $4 το γαλόνι γύρω στον Νοέμβριο αφού δημιουργηθεί τεχνητό κλίμα φοβίας.

Στην πορεία προς μια αντι-δημοκρατική Παγκόσμια Κυβέρνηση, τα μέλη της Μπιλντερμπεργκ δήλωσαν ότι η Αμερική πρέπει να «Ευρωπαϊστει» και να μετατραπεί σε ένα γιγαντιαίο σοσιαλιστικό κράτος πρόνοιας με δελτία υγείας και υψηλότερους φόρους εισοδήματος.

Ο Τακερ ανάφερε ότι οι Μπιλντερμπεργκερς επιδιώκουν να επιβάλουν έναν τραπεζικό φόρο που θα πληρώνετε απευθείας στο «ΔΝΤ» ώστε να χρηματοδοτεί την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και ένα Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών υπό το «ΔΝΤ», και ότι αυτό πρόκειται κατόπιν να διαβιβαστεί αποκλειστικά και μόνο προς τον καταναλωτή.

Συμπερασματικά, ο Τακερ ανάφερε ότι η φετινή σύσκεψη ήταν η πιο απαισιόδοξη σύσκεψη της Μπιλντερμπεργκ στην ιστορία, με μαζικές αποκαλύψεις της ατζέντας τους, πράγμα που λειτουργεί ως οδόφραγμα στον τελικό στόχο τους μιας απολυταρχικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης η οποία θα διοικείτε από την «ελιτ», για λογαριασμό της «ελιτ».

Πηγή:
http://beyondthecurtain.wordpress.com/2010/06/06/jim-tucker-bilderbergers-green-light-attack-on-iran/

Τα μέλη της Λέσχης για το 2010:
http://www.somethingmustbreak.net/id147.html

Από πλευράς Ελληνικών συμμετοχών:

Alogoskoufis, George Member of Parliament

Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece

Bakoyanni, Dora Minister of Foreign Affairs

David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.

Diamantopoulou, Anna Member of Parliament

Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group

Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini

Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.

Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance

Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)

Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ήταν φέτος παρόν στη Λέσχη, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει για Παγκόσμια Κυβέρνηση, ως πειθήνιο όργανο των υπερπλουσίων παγκοσμιοποιητών ελιτιστών, και να διατυμπανίζει ως γνήσιος παπαγάλος τους την γνωστή πλέον προπαγάνδα – απάτη τους περί "Κλιματικών Αλλαγών" και "Βιώσιμης Ανάπτυξης".

Σημείωση: Το προπαγανδιστικό σύνθημα της "Κλιματικής Αλλαγής" είναι πραγματικά γελοία "φράση πλύσεως εγκεφάλου" εφευρεμένη από τους παγκοσμιοποιητές και τους διεθνείς τραπεζίτες Ροθτσιλδ, διότι το Κλίμα ΠΑΝΤΑ άλλαζε, αλλάζει και ΘΑ αλλάζει, δηλαδή ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ δυναμικό και ΠΟΤΕ σταθερό - στατικό. Δηλαδή από την αρχή της ιστορίας της Γης "ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ" και δεν φταίει φυσικά ο άνθρωπος για αυτές αλλά φυσικές δυνάμεις πολύ ανώτερες των φαντασμένων λιλιπούτιων του πλανήτη.

Όμως λόγω ότι τα τελευταία 10 χρόνια η παγκόσμια θερμοκρασία του πλανήτη όπως δείξαμε και όπως αποδεικνύεται από τα δεδομένα των δορυφόρων, έχει γενικές σταθεροποιητικές και ενίοτε ελαφρά πτωτικές τάσεις (!!!), έτσι δεν μπορούν πλέον να εξαπατούν τον κόσμο τόσο ξεδιάντροπα μιλώντας τρομολαγνικά για "παγκόσμια υπερθέρμανση" και για … "φαινόμενο θερμοκηπίου". Άλλαξαν λοιπόν το προπαγανδιστικό δημοσιοσχετίστικο τροπάριο στο γενικό - και αόριστο "Κλιματική Αλλαγή" ώστε να «καλύπτονται από όλα τα ενδεχόμενα» και να συνεχίσουν να εξυπηρετήσουν τις παραπάνω αναφερόμενες ατζέντες τους.


http://andromedios.blogspot.com/2010/06/2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου