Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Celente: Η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη. Πριν έρθει το 2011 έρχεται παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Μας οδηγούν σε πόλεμο.

Απο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ 

http://redskywarning.blogspot.com/2010/06/celente-2011.html


Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πήρε η δημοσιογράφος Ελένη Σκόπη από τον γεωπολιτικό αναλυτή τάσεων Gerald Celente, αποδίδει σημαντικές προβλέψεις του ιδίου για την κατάσταση στον πλανήτη γενικότερα και στην Ελλάδα ειδικότερα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις/προβλέψεις του (που παρεμπιπτόντως πάντα επαληθεύονται), βλέπουμε τώρα την αρχή μιας παγκόσμιας εξέγερσης κατά της πλουτοκρατίας, βλέπουμε την αποχώρηση πολλών κρατών από την Ευρωζώνη - η Ελλάδα θα φύγει σε 2-3 χρόνια.
Σύντομα θα οδηγηθούμε στον πρώτο μεγάλο πόλεμο του 21ου αιώνα, και θα υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές -- εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, μετά τα άδικα μέτρα αφαίμαξης της εργατικής τάξης για να ανταπεξέλθουν τα κράτη και οι τράπεζες σε τεράστια χρέη που δημιουργήθηκαν από τις απίστευτες λεηλασίες των μεγαλο-λαμογιών.
Η πρότασή του είναι επιστροφή στα εγχώρια νομίσματα, να πάψει η κούρσα προς την παγκοσμιοποίηση που έφερε όλα τα δεινά (οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι) και η ενιαία οικονομία και να επιστέψουμε στις αυτοσυντήρητες οικονομίες..

Για τον Celente βλέπε και ΕΔΩ
Υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/vasoula2908Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου