Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η ..Τουρκία ανεδείχθει ως “διαχειρίστρια” του Δικαίου και ως Θεματοφύλακας των ανθρωπίνων αξιών.

http://www.enet.gr/resources/2009-02/solomou-thumb-large.jpg
Τί κωμικοτραγικό!

Μιά Χώρα που έχει δώσει δείγματα γραφής στις γενοκτονίες, τις προβοκάτσιες, τις υπονομεύσεις, τις φασιστικές πρακτικές κοκ, να “σηκώνει” στις πλάτες της την παγκόσμια αντίδραση, αφήνοντας πίσω πολλές Χώρες που θα έπρεπε να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο (με καθαρή “προϊστορία”, ανάμεσα σ’αυτές και η Ελλάς..).
Το λυπηρό είναι ότι για τα εγκλήματα που της καταλογίζουν (Γενοκτονίες-εθνοκάθαρση Κούρδων-Κατοχή Κύπρου) διάφοροι φορείς και Κράτη, τώρα θα της δοθεί μιά σιωπηλή “αμνηστία” και μιά ανεπίσημη “χάρη” από την παγκόσμια κοινή γνώμη και ιδίως από τους απανταχού μουσουλμάνους και Άραβες.
Τα εχέγγυα και τα διαπιστευτήριά της στην “ευαισθησία” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (έτσι όπως τα διαμόρφωσε τον τελευταίο καιρό στο υποσυνείδητο των Λαών), αναμφισβήτητα.
Δηλαδή ο Θύτης εκμεταλλεύτηκε την τακτική ενός άλλου Θύτη (με πολλές ομοιότητες) για να βγεί αλώβητος από την μέχρι τώρα διεθνή κατακραυγή.
Ο ξεπεσμός της κοινωνίας είναι πλέον έκδηλος!

Η Ύβρις συναντάται παντού!

Πόσες Άμυνες και εφόδια πρέπει να έχει κάποιος για να ανταποκριθεί σε αυτά τα δεδομένα;;

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

skymnos,blogspot.com
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHA9mbFy2fwXep7ePXNGMKE3zvXmF_tmn6Tp0rX6AFtuV5NWFlQwk5hnAJ2drcjt2q4O_g_EIOeLwhp2tpYSvroq7VPAjVHp50htWhpoX1AEUgplh3U7oQesbynE_5Q5T8ynQfjIZ3cpuh/s400/palestine.jpg

http://www.asxetos.gr/sendata/articles/images/asArticleRecords-1040.armenians3.jpg

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου