Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ, ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Διαβάζοντας τα γεγονότα που πάνε να ξεπεράσουν το αρχαίο ελληνικό δράμα, απορώ όλο και περισσότερο με τη ψυχοσύνθεση του Έλληνα. Οι κυβερνώντες στα παρασκήνια της Ελλάδος ξέρουν και χειρίζονται τέλεια τη ψυχοσύνθεση του.
Ξέρουν που ο Έλληνας έχει την "οπτική" μίας μύγας(10 πόντους) κοιτάζει μόνον την πάρτι του.
Ξέρουν το διαίρευαι και βασίλευε ευδοκιμεί φανταστικά στην Ελλάδα, χωρίς λίπασμα γιαυτό και την διάλεξαν να πέσει πρώτη στη σκλαβιά της Νέας Τάξης(με το ΔΝΤ σάν Δούρειος Ιππος).
Ξέρουν η διχόνοια και ο διαχωρισμός του Ελληνα, η θανάσημη αρρώστια του, πάντα τον ωθούσαν γρήγορα στην πνευματική σκλαβιά και το Τάγμα των Dark huts το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
Ξέρουν που οι Έλληνες δεν θα βγουν ΠΟΤΕ στο δρόμο ενωμένοι - όπως βγήκαν οι ανατολικογερμανοί με ένα κερί στο χέρι και διαδήλωσαν επί ένα περίπου μήνα και κατάφεραν να πέσει η κυβέρνηση - και να ζητήσουν τους υπεύθυνους πολιτικούς να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο δικαστήριο της Χάγης για οικονομικά και άλλα εγκλήματα.
Ναί αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι Πεφωτισμένοι γελούν με τον Έλληνα και το διασκεδάζουν, του δείχνουν με το δάκτυλο ποιοί είναι οι φταίχτες για το χάλι του, δηλαδή το αποτέλεσμα την επίδραση αλλά ποτέ την αιτία που είναι οι ίδιοι τους και ο Έλληνας στρέφει τη προσοχή του και κοιτάζει αυτό που του δείχνουν σαν ένα μικρό βρέφος και πέφτει με τα μούτρα στις παγίδες που του στήνουν η μία μετά την άλλη από τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού.
Του λένε φταίνε,
Οι ξένοι που πλημμύρισαν την Ελλάδα, οι Σκοπιανοί που θέλουν την Μακεδονία μας, οι Τούρκοι που θέλουν το Αιγαίο και όλη τη Θράκη, οι διεθνές τραπεζίτες που λεηλατούν ανεξέλεγχτα το τόπο, τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού των Γερμανών και Άγγλων που θέλουν να μάς πάρουν τα νησιά, το Παρθενώνα, τα λιμάνια μας και το ΔΝΤ που κάνει την αθόρηβη και νόμιμη κατάσχεση όλης της Ελλάδος, με άλλα λόγια η νόμιμη αποκρατικοποίηση του κράτους................το τέλειο σχέδιο, κάτι που ξένοι Πέρσες, Ρωμαίοι, Τούρκοι, Γερμανοί κατακτητές ούτε στο όνειρό τους θα το σκεφτόταν, άλωση χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά.
Όμως σε σύγκριση με άλλους λαούς ο Έλληνας ξέρει ότι άνθρωποι που κυβερνούν την Ελλάδα από το 1821 είναι μισθοφόροι του City of London και Wallstreet. Γνωρίζει ότι αυτοί είναι διεθνιστές χωρίς κανένα αίσθημα πατρίδος, ο θεός τους είναι η ύλη και όχι το πνεύμα. Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι το να είσαι πολιτικός και υπηρέτης του λαού είναι υπαρκτό μόνο σαν όνειρο, όχι στην πραγματικότητα διότι σαν πολιτικός υπηρετής τη Matrix διαφορετικά δεν μπορείς να γίνεις πολιτικός, αδύνατο. Ξέρει που ζει σε σύστημα, ο κλέψον του κλέψοντως. Ξέρει στο βάθος της ψυχής του που η σωτηρία του βρίσκεται μόνο μέσα του στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. Εφόσον τα ξέρει όλα αυτά γιατί πράτει το αντίθετο?
ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) ΟΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΘΕΤΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΨΗΦΟ) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΟΝ(Out of Order)
Ακόμα περιμένει, από το 1821, να τον σώσει ένα κόμμα ή κάποιος πολιτικός μεσσίας!
Δίνει το ψήφο του σε αυτούς ξανά και ξανά, κάνετε εμένα και τη πατρίδα μου που κατοικώ ότι θέλετε, δηλαδή ότι σχεδίασε η Νέα Τάξη για την Ελλάδα. Οι πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι και ορκισμένοι να υπηρετούν και να υπακούσουν τη Νέα Τάξη και δεν φταίνε καθόλου για αυτό που κάνουν και δικαιολογημένα όποιος αντιδρά εναντίον τους του δείχνουν με το δάκτυλο πίσω στην αιτία, ότι τούς ψήφισε ο λαός. Εάν ο λαός δεν ξέρει τι ψηφίζει και γιατί ψηφίζει παραδίδοντας εθελοντικά την εξουσία και δυναμή του, τι φταίει η κυβέρνηση, οι πολιτικοί και τα κόμματα? Το μπαλάκι ρίχνεται πάντα πίσω στο ψηφοφόρο στην αιτία. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια αφού κοιτάζουμε μόνο την επίδραση.
Για μένα είναι σχιζοφρένεια στη τελειότητα. Δεν γίνεται να πιστεύω ότι αυτό που θα ψηφίσω το κάνω να με φέρουν άλλοι στη ζωή μου, ευημερία, ειρήνη και δημοκρατία. Η ψήφος με φόκους(κατεύθυνση) στο κόσμο της μορφής είναι στη πραγματικότητα αυτοκτονία διότι είναι άρνηση της φύσης μου, της δύναμής μου, αυτό που είμαι πραγματικά, όχι ότι με λέει η Matrix για να είμαι.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
Επομένως το πρόβλημα το δημιούργησε ο ίδιος ο Έλληνας μέσα στο σπίτι του και δεν φταίνε οι Γύπες που άρχισαν να τριγυρνούν να φάνε ότι θά έχει απομένει.
Πάντα αλώνιζε ο εχθρός πρώτα μέσα στο σπίτι και ετοίμαζε το έδαφος για να εμφανιστή αργότερα σαν εξωτερική απειλή.
Πάλι θα επαναλάβω την αγαπημένη μου φράση που με τη πάροδο του χρόνου λαμβάνει σάρκα και οστά:
Ή θα πάει ο Έλληνας επάνω στην ενότητα ή θα διχαστή τόσο άσχημα, που οι αναμνήσεις του εμφύλιου πολέμου θα είναι αστείες μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.
ΗΜΑΣΤΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ? ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου